Hvad kan jeg gå til i
Aalborg kommune?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Tilmeld gratis prøvetræning

Der er 58 åbne hold i Aalborg kommune

Se alle 2316 hold i Danmark →
prøvetræning 3-7 år

prøvetræning 3-7 år

Royal Cheer Aalborg

Søndage, kl. 11:00 - 12:30

3 - 7 årige

Begynder 8-12 år

Begynder 8-12 år

Royal Cheer Aalborg

Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

8 - 12 årige

Sejl og studér

Sejl og studér

Sejlklubben Limfjorden

Søndage, kl. 10:00 - 13:00

16 - 30 årige

Amerikansk Fodbold træning for 10-14 år
1 ledig plads

Amerikansk Fodbold træning for 10-14 år

Aalborg 89ers

Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30

10 - 14 årige

Begynder 8-12 år

Begynder 8-12 år

Royal Cheer Aalborg

Torsdage, kl. 17:00 - 18:30

8 - 12 årige

Prøvetræning 12-15 år

Prøvetræning 12-15 år

Royal Cheer Aalborg

Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

12 - 15 årige

Prøvetræning 12- 15 år

Prøvetræning 12- 15 år

Royal Cheer Aalborg

Torsdage, kl. 17:00 - 18:30

12 - 15 årige

Prøvetræning 16 +

Prøvetræning 16 +

Royal Cheer Aalborg

Torsdage, kl. 18:45 - 20:45

16+ årige

prøvetræning 16 +

prøvetræning 16 +

Royal Cheer Aalborg

Tirsdage, kl. 18:45 - 20:45

16+ årige

Dame motion-Ladies letøvede (floorball)

Dame motion-Ladies letøvede (floorball)

Aalborg Flyers Floorball Club

Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00

15 - 40 årige

Roller Derby junior

Roller Derby junior

Aalborg Roller Derby

Søndage, kl. 09:00 - 11:00

8 - 17 årige

Australsk fodbold

Australsk fodbold

Aalborg Australsk fodboldklub

Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

15+ årige

Søspejder - Klan

Søspejder - Klan

Aalborg Søspejdere

Torsdage, kl. 19:00 - 21:00

16+ årige

Håndbold Herre senior

Håndbold Herre senior

Nibe Håndboldklub

Torsdage, kl. 20:00 - 21:30

18+ årige

Håndbold Dame senior

Håndbold Dame senior

Nibe Håndboldklub

Tirsdage, kl. 20:00 - 21:15

18+ årige

Håndbold - Dame Senior

Håndbold - Dame Senior

Nibe Håndboldklub

Torsdage, kl. 20:00 - 21:15

18+ årige

Squash KUN for kvinder

Squash KUN for kvinder

Nørresundby Squash- & Tenniscenter

Mandage, kl. 16:30 - 18:00

15+ årige

Youngsters - Sejlsport for unge

Youngsters - Sejlsport for unge

Sejlklubben Limfjorden

Mandage, kl. 17:00 - 20:00

13 - 23 årige

1. Div Damer-Ladies Intermediate

1. Div Damer-Ladies Intermediate

Aalborg Flyers Floorball Club

Torsdage, kl. 19:00 - 20:30

15 - 40 årige

Ungdomsatletik

Ungdomsatletik

Aalborg Øst Road Runners Club

Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

13 - 23 årige

Klubber i Aalborg kommune

Vis alle →

Sportsgrene i Aalborg kommune

Vis alle →
 
 
 
 

Faciliteter i Aalborg

Faciliteter i Nørresundby

Faciliteter i Dall Villaby

Faciliteter i Storvorde

Faciliteter i Svenstrup J

Faciliteter i Nibe

Faciliteter i Hals

Faciliteter i Vadum

Faciliteter i Klarup

Find din næste idræt i Aalborg Kommune!

Om du er barn eller voksen, kan du have et ønske om at prøve kræfter med gymnastik. Det kan være det helt rolige med fokus på leg, eller det kan ske du er blevet bidt af gymnastik feber fordi du har set OL. Det kan også ske at du bare har set misundeligt på de veltrænede kroppe som disse atleter har, men så kan du jo passende prøve kræfter med Crosstræning eller foreningsfitness. Skal der være fart over feltet, mudder/græs overalt og ikke mindst syngende tacklinger, så kan du prøve dig selv af til Australsk fodbold. Har du som mange andre stiftet bekendtskab med hockey i skolen, kan du nu dyrke det noget oftere til Floorball. Måske husker du de gamle squash reklamer eller har sunget med på “For duuuuuuu er min squash buddyyyyyyy”, men nu kan du selv få en squash buddy i Nørresundby. Det kan også ske at du har brugt mere tid foran skærmen til Bring it on, eller set hvordan Hayley, Brooke, Peyton og resten af Tree Hill Ravens dominerer til cheerleader tuneringen i One Tree Hill og tænkt at du i hvert fald kunne gøre det dem kunsten efter? Er du mere til hårde serve, gode slides og baghåndsslag, så kan du kaste dig over tennis. Ligger din passion indenfor kampsport og personlig udvikling, så kan du prøve kræfter med både Jiu-Jitsu og Aikido. Er du mere til vand end land, så kan du prøve kræfter med sejlsport. Er du mere til harpiks, hopskud og Radjenovich finten kan du give dig i kast med håndbold. Synes du det fedeste i verden er at løbe, så kan du melde dig ind i en løbe klub. Synes du det er federe at løbe med rulleskøjter på, har du mulighed for at tag en prøvetime i Roller Derby. Synes du spejder er fedt, men kan du også godt li’ vand, så kan det være du skal prøve kræfter med søspejder? Er du mere til ankle breakers, pumpfakes og hårde screeninger så kan du prøve kræfter med Basketball.

AIG Aalborg - eller Aalborg Idrætsgymnastikforening - blev dannet i maj 1980. Siden da har foreningen vokset sig til en af landets største, og har i dag næsten 1000 medlemmer. Idrætsgymnastik, som af de fleste er kendt som redskabsgymnastik, kræver både styrke, smidighed og stor kropskontrol. Det er blandt andet med til at gøre idrætsgymnastik til en umådelig god sport for både krop og ens mentale helbred. AIG byder på Motivu på prøvetræninger i familiegymnastik som er for børn mellem 1-3 år. Her er fokus på kombinationen af leg og gymnastik hvilket styrker de basale motoriske færdigheder. For de lidt ældre børn er der børnegymnastik. Her er alderen 5-6 år, og fokus er på leg og forhindrigsbaner for børnene. Det forventes her at de kan modtage instruktioner og ikke har brug for mor og/eller far. Hvis man er mellem 6-8 år og har et brændende ønske om at prøve sig af med redskaber, så kan man tilmelde sig aspirantholdet. Her er fokus på de seks olympiske discipliner: gulv, bensving, ringe, hest, parallelle barre og reck. Aspirantholdet fungerer som en god introduktion til idrætsgymnastik og efter træning her får man mulighed for at fortsætte, eller blive henvist til et hold som passer en bedre. Udover børnehold kan AIG også byde på både ungdoms- og voksenhold indenfor idrætsgymnastik. Er du mere interesseret i “bare” at dyrke motion så tilbyder AIG også det. Her kan du prøve dig selv af til Crosstræning eller til mave/balle/lår med Gitte.

Du har måske bidt mærke i sporten på en ferie til storbritannien hvor den til tider køre på pubs, men nu kan du selv prøve kræfter med australsk fodbold herhjemme. Aalborg australsk fodboldklub, eller bare Aalborg Kangaroos er en af landets ældste australsk fodbold klubber. Alt det kræver at være med, er et par fodboldstøvler og tøj man kan bevæge sig i. Klubben hører til på Ny kærvej 2a, og træner om torsdagen. I Aalborg Øst finder vi Danmarks ældste registrerede Floorball klub, Aalborg Flyers Floorball Club. Her kan du melde dig til en prøvetræning hos deres damehold for letøvede, og få en smag for Floorball. Klubben er dog mere end blot en Floorball Klub, da den også gør meget ud af det sociale, for som de selv skriver “Det skal være sjovt”. Så kom ud og prøv dig selv af med de andre, i en anderledes motionsform, som helt sikkert får sveden frem!

Er du mere til ketchersport og sved på panden, så kan du prøve kræfter med squash i Nørresundby Squash- og Tenniscenter. Foreningen tilbyder voksen begynder træning, juniortræning og ikke mindst træning KUN for kvinder. Squash er et højintenst spil, men når først man bliver bidt af det, kan det være svært at lægge ketcheren fra sig.

Teamwork, akrobatik og smidighed er i højsædet når du kaster dig over cheerleading. Det kan du prøve hos Royal Cheer Aalborg, der inviterer til en gratis prøvetime. Træningen består af både styrketræning, spring, stunts, pyramider og ikke mindst leg. Da det er en alsidig sport, kan du forvente at få hele kroppen trænet igennem. Da det handler om at have det sjovt, vil du også kunne forvente at der kommer lege, hvor man vil komme hinanden ved. Du kan træne med aldersgruppen 7-12 år eller 12-15 år. Er du derimod mere en Clara Tauson end en Brooke Davis, kan du melde dig til en gratis prøvetræning i Vadum IF tennis. Vadum IF tilbyder træning til både børn og voksne. Fokus for Vadum IF er det sociale og det at dyrke motion sammen, mere end det er på performance træning. Vadum IF har en lavere kontingent sats end de fleste andre klubber, da de mener at budget ikke skal være definerende for, om man kan få lov at spille tennis. Dette kan dog kun lade sig gøre, grundet den fantastiske indsats deres frivillige lægger i På Skydebanevej 1 i Aalborg finder vi Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu klub. Foreningen tilbyder træning i selvforsvar, Ju-jitsu, Aikido, Brasiliansk Jiu-jitsu, Iaido, Kyusho og selvforsvar for kvinder. På Motivu kan du melde dig til en gratis prøvetræning i Ju-Jitsu, brasiliansk jiu-jitsu og ikke mindst Aikido. Er du mere til vind i sejlene og vand i håret, kan du komme til prøvetræning hos Sejlklubben limfjorden. På Motivu kan du melde dig til deres sejl og studér træning eller sejlsport for unge, hvor du kommer ud på J/70 sportsbåd. Sejladsen vil vare et par timer, alt efter besætningens ønsker og erfaring. Sejladsen vil foregå på Limfjorden.

Vil du kombinere sejlsport og naturliv, kan du komme til prøvetræning hos Aalborg Søspejdere. Her får du den fulde oplevelse af det at sejle og have båd, da du både kommer på vandet, men også er med til at klargøre båden i foråret. Selvom søspejdere er mere til vand end land, kan du godt forvente de klassiske spejder discipliner såsom båltænding og snobrød.

Foretrækker du hal pomfritter, hopskud og harpiks, så kan det ske du skal give håndbold et skud. Du kan prøve kræfter med den sport vi danskere bryster os så meget af, hos både Aalborg HK og Nibe Håndboldklub. Hos Aalborg HK, som ligger centralt i byen, er der grundet mange studerende et sundt og fedt socialt liv holdene imellem. Aalborg HK har 3 herrehold og 6 damehold, så der er plads til alle niveauer. Hos Nibe håndboldklub kan de tilbyde hold til hele familien og alle niveauer.

Vi bliver i hallen, men fjerner harpiksen og sætter kurve op. Hos Aalborg basket kan du nemlig melde dig til en prøvetræning igennem Motivu. Klubben er for folk som holder af sporten, men samtidig også gerne vil have nye bekendtskaber og måske spille kampe.

Er du mere til vind i håret hvad end det er sprint eller længere løb, så er Aalborg Øst Road Runners Club noget for dig. Klubben tilbyder både motionsløb og ungdomsatletik, så der er mulighed for at hele familien kan komme ud og bevæge sig.

Er du til fart, teknik, taktik, samarbejde og hård kontakt, så har du en unik mulighed for at prøve kombinationen hos Aalborg Roller Derby. En jammer scorer point ved at kæmpe sig forbi modstanderholdets fire blockere. Hvis du ikke helt forstod hvad det betød, så kan du jo passende rulle forbi Aalbrog Roller Derby og få en bedre forklaring på hvad sporten går ud på, men når nu du er derude, så kan du jo ligeså godt træne med. Foreningerne i Aalborg Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Idrætsgymnastik i Aalborg Kommune

Om du er barn eller voksen, kan du have et ønske om at prøve kræfter med gymnastik. Uanset om du foretrækker leg og sjov eller drømmer om at blive en professionel gymnast, har Aalborg Kommune et bredt udvalg af idrætsgymnastikaktiviteter. Du kan også udforske alternativer som Crosstræning og foreningsfitness for at udfordre dig selv på nye måder.

Australsk fodbold i Aalborg

Hvis du er inspireret af australsk fodbold fra dine rejser eller bare ønsker at prøve en unik sport, så er Aalborg Kangaroos det perfekte valg. Som en af landets ældste australske fodboldklubber giver de dig mulighed for at opleve denne intense sport. Alt hvad du behøver er et par fodboldstøvler og noget behageligt tøj. Tilmeld dig til prøvetræning og oplev spændingen ved australsk fodbold.

Floorball i Aalborg Øst

Aalborg Flyers Floorball Club er Danmarks ældste registrerede floorballklub og byder på prøvetræning for letøvede. Deltag i deres damehold og få en smagsprøve på denne spændende sport. Udover træning lægger klubben også vægt på det sociale aspekt, hvor du kan have det sjovt og møde nye mennesker. Prøv floorball og få pulsen op!

Squash og tennis i Nørresundby

Nørresundby Squash- og Tenniscenter er det ideelle sted at dyrke ketchersport i Aalborg. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, tilbyder foreningen træning tilpasset dine behov. Tag en prøvetræning og oplev spændingen ved squash eller tennis. Kom og udfordr dig selv på banen!

Cheerleading i Aalborg

Hvis du er klar til at kombinere teamwork, akrobatik og smidighed, så er cheerleading hos Royal Cheer Aalborg det rigtige valg for dig. Du kan deltage i en gratis prøvetime og opleve den alsidige træning, der inkluderer styrketræning, konditionstræning og forskellige cheerleading-teknikker. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig i holdene hos Royal Cheer Aalborg. Bliv en del af et energisk og entusiastisk fællesskab, hvor du kan udvikle dine færdigheder og skabe fantastiske optrædener.

Tennis i Vadum

Vadum IF Tennisafdeling tilbyder tennisaktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, kan du finde træningstilbud, der passer til dig. Med moderne faciliteter og dygtige trænere kan du forbedre dine tennisfærdigheder og nyde spillet i en venlig og inkluderende atmosfære. Tilmeld dig og tag del i tennisglæden i Vadum IF.

Selvforsvar og kampsport i Aalborg

Hvis du ønsker at lære selvforsvar og samtidig forbedre din fysiske form, så er der flere muligheder i Aalborg. Du kan deltage i selvforsvarskurser, hvor du lærer effektive teknikker til at beskytte dig selv og styrke din selvtillid. Derudover er der også kampsportsklubber, der tilbyder træning i forskellige discipliner som karate, taekwondo, boksning og mere. Uanset hvilken stilart du foretrækker, kan du finde et sted at udforske din indre krigskunstner.

Sejlsport i Aalborg

Aalborg Sejlklub byder sejlsportsentusiaster velkommen til at udforske vandet og opleve friheden ved sejlads. Uanset om du er nybegynder eller erfaren sejler, kan du finde træning og aktiviteter, der passer til dit niveau. Klubben arrangerer også sejladskurser og events, hvor du kan forbedre dine færdigheder og konkurrere mod andre sejlere. Tag del i sejlklubbens fællesskab og skab uforglemmelige oplevelser på vandet.

Søspejdere i Aalborg

Hvis du er vild med naturen og eventyr, så kan du blive en del af søspejderne i Aalborg. Her kan du lære sejlads, navigation, knob og meget mere. Søspejderne er kendt for deres udendørsaktiviteter og spændende oplevelser på vandet. Du vil få mulighed for at opbygge venskaber, udvikle dine færdigheder og udforske den maritime verden sammen med ligesindede. Bliv en del af søspejdernes fællesskab og skab minder for livet.

Håndbold i Aalborg

Hvis du er passioneret omkring håndbold og ønsker at være en del af et konkurrencedygtigt hold, så kan du finde det i Aalborg. Med flere håndboldklubber at vælge imellem er der mulighed for at finde det rette niveau og hold, der passer til dig. Uanset om du er barn, ungdomsspiller eller voksen, kan du deltage i træning og kampe, hvor du kan forbedre dine tekniske færdigheder og teamwork. Gå på banen og oplev spændingen ved håndbold i Aalborg.

Fodbold i Aalborg

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Aalborg, og byen har flere fodboldklubber, hvor du kan dyrke din passion for spillet. Uanset om du er ung eller gammel, nybegynder eller erfaren spiller, er der hold og træningsmuligheder tilgængelige for dig. Du kan deltage i træningssessioner, kampe og turneringer, hvor du kan forbedre dine tekniske færdigheder, taktisk forståelse og teamwork. Uanset om du ønsker at spille på amatørniveau eller stræbe efter at blive professionel, er der en fodboldklub i Aalborg, der kan imødekomme dine behov.

Bordtennis i Aalborg

Bordtennis er en hurtig og konkurrencedygtig sport, og hvis du er interesseret i at spille bordtennis i Aalborg, er der flere klubber og faciliteter tilgængelige for dig. Du kan deltage i træningssessioner, turneringer og sociale arrangementer, hvor du kan forbedre dine færdigheder og konkurrere mod andre spillere. Uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder, er der plads til dig i bordtennismiljøet i Aalborg.

Gymnastik i Aalborg

Gymnastik er en alsidig og krævende sport, der kombinerer styrke, fleksibilitet, balance og elegance. I Aalborg er der flere gymnastikforeninger, der tilbyder træning og aktiviteter for både børn og voksne. Du kan udforske forskellige discipliner inden for gymnastik, herunder rytmisk gymnastik, trampolin, tumbling og meget mere. Uanset om du ønsker at konkurrere på højt niveau eller blot dyrke gymnastik som motion og sjov, er der muligheder for dig i Aalborg.

Volleyball i Aalborg

Volleyball er en populær holdsport, og hvis du ønsker at spille volleyball i Aalborg, er der klubber og træningsmuligheder tilgængelige. Du kan deltage i træningssessioner, turneringer og sociale arrangementer, hvor du kan forbedre dine tekniske færdigheder, teamwork og konkurrenceinstinkt. Uanset om du er en erfaren volleyballspiller eller en nybegynder, kan du finde et volleyballfællesskab i Aalborg, hvor du kan dyrke din passion for sporten.

Badminton i Aalborg

Badminton er en populær sportsgren i Danmark, og Aalborg er ingen undtagelse. Der er flere badmintonklubber og faciliteter i byen, hvor du kan spille og forbedre dine badmintonfærdigheder. Uanset om du ønsker at spille på rekreativt niveau eller deltage i turneringer, er der muligheder for dig. Du kan tilmelde dig træning, deltage i klubaktiviteter eller blot spille med vennerne i en af byens badmintonhaller.

Uanset hvilken sportsgren eller aktivitet der fanger din interesse, er der gode muligheder for at dyrke den i Aalborg. Byen har et bredt udvalg af sportslige fællesskaber og faciliteter, der giver dig mulighed for at udforske dine interesser, dyrke motion og have det sjovt sammen med andre sportsentusiaster.