Om Aalborg Fodtennis

Klub CVR: 43848194

Vi spiller fodtennis, med fokus på fællesskab på tværs af alder og køn. Hos os er det aldrig for sent at starte til sport.

Vi blev officielt grundlag gennem en fodboldklub i 2021, men valgte i 2023 at blive en selvstændig forening.
På denne måde kan klubben og medlemmer holde fokus på at spille fodtennis og hjælpe med udviklingen af sporten i Danmark. Vi arbejder tæt sammen med forbundet i fodtennis (Fodtennis Danmark)
Fodtennis er en sport der kan spilles med 1, 2 og 3 på hver hold. Det kræver ikke et helt hold at starte til fodtennis. Regler, banestørrelse og bold type, bliver tilpasset niveau. På den måde sikrer vi succes hos alle vores spillere.
Vores målgruppe er bred. For hos Aalborg fodtennis er der plads til alle.
Vi vil gerne starte tidligt med de unge og senere udvikle spillere til landsholdet. Men elite skal ikke være vores hoved fokus. Det er blot et led i vores bredde/elite miljø.
For vi vil have fællesskabet med, på tværs af elite og bredde. På tværs af alder og køn, vil vi skabe et helt unikt foreningsmiljø.
Ved at starte med de helt små, vil vi udvikle leg med bold. Ved at blande leg, gymnastik og boldspil, kan vi introducere boldspil på en anden måde, og blande flere sportsgrene.
Når spillerene bliver omkring de 10 år, kan vi begynde at pege mere mod fodtennis. Da fleksibilitet og smidighed kan gøre en kæmpe forskel i fodtennis og mange andre henseender i livet, er dette noget vi træner meget.
Når de unge rammer 15 års alderen, træder de ind i junior tilværelsen, og det er her vi vil udvikle de bedste til junior landsholdet og stadig rumme bredden.
Når junior bliver til senior, vil vi have de bedste spillere i Danmark hos os, og ligeledes hente medaljer ved internationale stævner.
Men ingen elite uden bredde. Så derfor vil vores klub være rummelig og der vil ikke gøre forskel på, om et medlem et landsholdsspiller eller lige begyndt til fodtennis. For os er alle medlemmer vigtige.
Selvom du runder de 40 år, har vi stadig plads til dig. Det handler om at komme ud og være aktiv.
I klubben råder vi over en landstræner, en landsholdspiller som var med til at vinde bronze ved VM 22. Derudover råder vi over nogle vildt seje frivillige, der gør en kæmpe indsats for klubben. Dette er et miljø du kan blive en del af hos Aalborg Fodtennis.
Når vi snakker med vores medlemmer, fortæller de at det er en sjov sport og at man lærer vildt hurtigt. Selvom du ikke er så god til det første gang, har du det sjov og lærer en masse. Allerede efter et par gange, er du rent faktisk en stabil fodtennis spiller, og kan spille kampe. Men at vi har det sjovt til hver træning, er noget alle medlemmer siger om Aalborg Fodtennis.
Vores klare målsætning er at skabe en sund klub med et fantastisk miljø. At have en klub, der også udvikler klubpersoner, ildsjæle og engageret medlemmer.
Mange kender fodtennis som en sjov hygge sport. Vores mål er at synliggøre sporten, og tilbyde at spille fodtennis i forening.
Aalborg fodtennis er en forening der vil samle folk. Få folk op af sofaen og ud i foreningslivet. Du behøver ikke andre en dig selv og måske en ven, for at starte. Du får masser af motion og godt humør.
Du betaler kun 250 kr. pr. halvår i kontingent, og 100 kr. hvis du er 14 år eller under.
Så der er alle mulige grunde til, at spille fodtennis hos os. Vi er Nordjyllands første fodtennis klub, og vi vil være Danmarks største klub. Have medlemmer i alle årgange, og hele tiden vokse som klub. Med masse af aktiviteter og events, vil vi gøre Aalborg fodtennis til et fedt sted at være.

Fodtennis i Aalborg

Aalborg Fodtennis har aktive fodtennis hold her: Gigantium (Willy Brandts vej 31). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5+ årige.

Aalborg Fodtennis har følgende fodtennis hold i Aalborg.

Gigantium (Willy Brandts vej 31):
Fodtennis træning for alle | Mandage, kl. 20:00 - 22:00
Fodtennis træning for alle | Torsdage, kl. 17:00 - 19:00

Aalborg Fodtennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune