Header background

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål om Motivu, kan du kontakte os herunder.

Contact us

Er du bruger af Motivu?

Har du spørgsmål til en prøvetræning, beder vi dig kontakte den respektive klub der tilbyder prøvetræningen. Spørgsmål til Motivus platform kan du kontakte os her.

Er du klub på Motivu?

Hvis du er en en klub som ønsker at høre mere om Motivu, har spørgsmål eller ønsker hjælp til oprettelse på platformen, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Er du ambassadør på Motivu?

Har du spørgsmål som ambassadør som klubben ikke kan besvare, er du velkommen til at kontakte os her.

Adresse

Toftekærsvej 13

2820 Gentofte

Phone number
+45 30486347
Email
kontakt@motivu.dk
Email
38590022

FAQ - Spørgsmål & Svar

Her forsøger vi at besvare de mest almindelige spørgsmål, vi modtager om at være brugere, klub eller ambassadør på Motivus

Hvordan fungerer Motivu?
Du kan søge efter dine personlige kriterier når du gerne vil finde din næste prøvetræning. Søg efter lokation, alder, ugedag, sportsgren og tidspunkt, for at få det tilpasset dig. Klubber i hele Danmark har lagt deres tilgængelige træninger op for nye besøgende, som du frit kan tilmelde dig til.
Hvordan booker jeg en prøvetræning?
Når du har fundet en prøvetræning som du ønsker at deltage til, udfylder du blot kontaktformularen på den pågældende træning og trykker ‘Tilmeld’. Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelsesmail og du vil nu være tilmeldt prøvetræningen.
Hvad koster det, at være på Motivu?
Motivu har 3 forskellige abonnementsløsninger på henholdsvis 0 DKK, 1.995 DKK, 3.995 DKK / år. Hvis man blot ønsker, at se Motivu an og ikke betale for noget abonnement endnu er Basis abonnement løsningen. Ønsker man derimod ubegrænset adgang til alle funktionaliteter, kan Standard eller Premium være løsningen. Se dem her.
Hvordan opretter man træninger på Motivu.dk?
Du skal starte med at oprette din klub. Herefter får du adgang til systemet, hvor du kan oprette Jeres træninger. Når jeres træninger er oprettet, bliver de synlige på motivu.dk og brugerne kan nu tilmelde sig.
Hvad er vigtigt af vide som ambassadør?
Det er vigtigt at vide, at alle handlinger for klubben er en stor hjælp. At være ambassadør er ikke en fuldtidsstilling og det kræver kun den tid du ligger i det og må aldrig blive et træls stykke arbejde. Arbejd dig gennem missionerne og hjælp klubben mod flere nye medlemmer. Og husk altid, at du skal være logget ind på din Motivu profil, før du deler en træning med nogen, så din referencekode kommer med.
Hvad skal jeg bruge point til?
Pointene kan være med til at sikre dig en topplacering blandt alle ambassadører i klubben. Du kan på denne måde konkurrere med de andre ambassadører om, at skaffe flest point og dermed motivere både dig selv og andre ambassadører til at gøre flere handlinger for klubben.
Læs mere