Få flere tilmeldinger via “Invitér en ven”

Mange føler sig mest tryg ved at starte i en ny klub sammen med en ven. Derfor har vi gjort det nemt, og sat stort fokus på at invitere en ven både før og efter at en bruger selv har tilmeldt sig.

Helt konkret betyder det at I får flere tilmeldinger til jeres prøvetræninger. Men mindst ligeså vigtigt, øger det også sandsynligheden for at prøvemedlemmerne efterfølgende bliver til medlem. De hyppigst anvendte metoder til at invitere en ven er ved at:

  1. Kopiere linket og sende til venne(r) via foretrukne medie
  2. Dele direkte via hyppigst anvendte medie

Derfor har vi fremhævet netop disse 2 alternativer

Vi bruger funktionen “native share” hvilket betyder at når man klikker på “del linket” på sin telefon, så vises de senest anvendte platforme og dermed også de mest anvendte som man bruger.

Oftest deles træningerne via SMS, Messenger, Instagram DM, facebook grupper og lignende. Når man gerne vil invitere en ven med til en prøvetræning foregår det ofte i en direkte besked.

Share image

Eksempel på “invitér en ven” knappen, hvor den tilmeldte opfordres til at invitere en ven før at vedkommende selv har tilmeldt sig og de efterfølgende steps.

Når prøvedeltager har tilmeldt sig en prøvetræning, vil de også have mulighed for at invitere en ven efterfølgende. I deres bekræftelsesmail på sin tilmelding vil prøvedeltageren opfordres til at invitere en ven eller veninde med sig, da det ofte bliver en markant sjovere første gang, at kunne dele en ny oplevelse med en ven, men det øger også sandsynligheden for at prøvedeltageren bliver et nyt medlem.

'Invitér en ven' knap på kvitteringsmailen efter tilmelding

Eksempel på bekræftelsesmail, hvor den tilmeldte opfordres til at invitere en ven efter at vedkommende allerede har tilmeldt sig.

Andre måder at få tilmeldinger på

Deling er blot en af de mange måder at skabe trafik og få tilmeldinger til jeres prøvetræninger. Når tilmeldingerne bliver til medlemmer bliver de tilbudt at blive ambassadører for klubben og hjælpe klubben yderligere med at skaffe en masse nye ansigter til klubben.

Se andre metoder at blive synlig på og få flere tilmeldinger til jeres prøvetræninger her.