Om Aalborg Svømmeklub

Klub alias: AS

Klub CVR: 16527211

Aalborg Svømmeklub er med sine lidt over 2000 medlemmer en af kommunes største idrætsforeninger. Vi er i gang med vores 111 sæson.

Vi har 193 hold som får undervisning eller træner om ugen fra kl. 5.45 om morgenen til kl. 22.00 om aften, 6 dage om ugen i 5 forskellige haller i kommunen. Vi har også hold for udspring, vandpolo, livredning og en dykkerafdeling. Vi står også for en stor del af skolesvømningen i Aalborg kommune, alt dette sker med 3 fastansatte og 75 timelønnet.

I sommerferien afholder vi Aqua Camps og Ocean Rescue Camps, hvor der er mulighed for en hel uge med vandaktiviteter – Se opslag i hallerne og på hjemmesiden, i løbet af foråret.

Afbud til undervisningen:

Man skal ikke melde afbud til undervisningen man kommer bare så ofte man kan. Afbud arbejder vi først med man kommer i konkurrence afdelingen.

Medlemskab, kontingent & udmeldelse:

Ved indmeldelse er man medlem lige indtil man melder sig ud.

Udmeldelse kan fortages på medlemmets profil på hjemmesiden eller ved at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk . Der refunderes ikke kontingent ved udmeldelse midt i en kontingentperiode.

Kontingent opkræves to gange om året, den 15.8. og den 15.1. Hvis man ønsker at udmelde sig inden en kontingentopkrævning skal dette meddeles til kontor@aalborgsvommeklub.dk 7 dage før ovennævnte datoér.

Glemte sager:

Man skal hurtigst mulig tage tilbage til hallen for se efter de glemte sager. Vi modtager ikke glemte sager på kontoret/klubhuset så det hjælper ikke at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk .

I Sofiendal Svømmehal har man mulighed for om formiddagen mellem 9-12 at ringe til Connie på 31994230 som står for rengøringen i hallen så kigger hun efter de glemte sager.

I Østre Alle Svømmehal skal selv kigge ind i omklædningen hvor der står en spand med glemt tøj. Ure, ringe skal i spørge opsynet om, så kigger de i det skab hvor det bliver gemt. Åbningstider i Østre Alle er mandag: 16.30-20.30 tirsdag: 15.00 til 21.00 onsdag: 17.30-21.00 torsdag: 18.00-21.00 fredag: 18.00-20.00 lørdag: 12.00-15.00

I Gigantium skal man bruge sit kort til at gå ind bag sluse hvor der står 3 spande med glemte sager og hvis man kommer tilbage til hallen samme dag skal man muligvis også ind i de 2 omklædningsrum som vi bruger. Der er herre & dame opsyn tirsdag fra kl. 16.00 – 19.00 og onsdag fra kl. 15.30-19.00 som kan være behjælpelig man at kigge efter det glemte.

Har man som svømmer i Gigantium mistet sit check in kort kan man ved opsynet købe et nyt til kr. 50 som betales på mobilpay nummer 487609
Forældre i hallen:I Sofiendal & Østre Alle Svømmehal er forældre velkommen til at overvære undervisningen i hallen dog med den begrænsning at brug af mobil/smartphone er forbudt. Aalborg kommune har besluttet at der ikke mere skal bruges blå plastik overtræk til skoene for at gå ind i hallen, dette er tiltag for bringe plastikforbruget ned i Aalborg kommune. Tør derfor dine sko godt i måtten inden du går ind i hallen.I Gigantium er det muligt for forældre at komme ind i hallen og overvære undervisningen, man skal henvende sig i billetlugen og få udleveret et ledsagerarmbånd, dette armbånd giver jer mulighed for at komme ind i hallen og overvære undervisningen men ikke mulighed for svømme samtidig med at ens barn får undervisning.

Aflysninger:

Vi oplever 1-2 tage pr. sæson at vi bliver nød til at aflyse undervisningen, dette skyldes ofte forurenet vand som opstår ved at der er et barn som kommer til kaste op i vandet eller efterlader afføring i vandet. Det er vigtigt at mobilnummeret på medlemmets profil er opdateret da aflysninger gives på en sms.

Oprykning, nedrykning og flytning af hold:

Det er instruktøren der beslutter når et medlem skal oprykkes til næste hold og dette sker efter nogle fastlagte beskrivelser for hvad medlemmet skal kunne for at begå sig på det næste hold. Oprykningen fra nybegynder til begynder og begynder til letøvede sker automatisk ved at jeg på kontoret får besked fra instruktøren om oprykningen og flytter medlemmet til næste hold som ligger på samme tid som de allerede svømmer. Medlemmet får en seddel med hjem fra instruktøren om de er blevet rykket op.

Oprykning fra letøvede til øvede for medlemmet en seddel med hjem hvor i som forældre skal kontakte kontoret da undervisningen for øvede ligger på et andet tidspunkt og muligvis en anden dag så finder vi sammen den rigtige løsning for jer som familie.

Hvis i får brug for at flytte undervisningen til en anden dag eller hal forgår det ved at kontakte kontoret på mail eller ved at ringe.

Nedrykning foregår ofte lige efter et medlem er blevet indmeldt, idet det sker at forældre har tilmeldt barnet på et forkert hold.

Må en ven komme med til en prøvetræning.
Vi kan desværre ikke tilbyde denne service da vores forsikring kun dækker for medlemmer hvis der skulle ske et uheld.

Mærkesvømning uge 48 2023 & uge 22 2024:
En uge hvor alle fra nybegynder til super ungdom får lov at prøve kræfter med svømme så langt de kan på 30 minutter.
Det er muligt bagefter at købe et svømmemærke samt diplom for kr. 25 som kan betales med mobilpay på 487609 men vi tager også mod kontanter denne uge.

Vandpolo i Aalborg

Aalborg Svømmeklub har aktive vandpolo hold her: Haraldslund Vand- og Kulturhus (Kastetvej 83). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Aalborg Svømmeklub har følgende vandpolo hold i Aalborg.

Haraldslund Vand- og Kulturhus (Kastetvej 83):
Vandpolo for senior (16+ år) | Torsdage, kl. 20:00 - 22:00
Vandpolo for senior (16+ år) | Mandage, kl. 20:00 - 22:00

Aalborg Svømmeklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune