Boksning?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
10-9-7-6, dommeren tæller ned fra 10 da den ene bokser er blevet slået ud. Man har præcis 10 sekunder til at bevise man kan fortsætte kampen, ellers er vedkommende blevet knockoutet. Boksning er en individuel sportsgren med henblik på at mestre hurtighed, intelligens og styrke.
 
En ædel kampsport
Boksning er en kampsport, der udkæmpes i en boksering med knytnæverne. Bokserne skal bærer boksehandsker og forsøge at levere slag mod overkroppen og hovedet, samtidig med der er strenge regler de skal overholde. Boksning er en gammel ædelkampsport, der stammer helt tilbage til Antikkens Grækenland, hvor det nok mere var en regulær slåskamp end boksning. Med tiden udviklede det sig til en populær sportsgren som er med til de olympiske lege. 
 
God motion 
Boksning er kendt for at være en af de hårdeste sportsgrene man kan gå til, da man skal mestre styrke, hurtighed, udholdenhed, for bare at nævne et par stykker. Boksning er en god træningsform, hvor man forbrænder mange kalorier og man har mulighed for at give den gas til alle træninger. Selvom det er en individuel sport, findes der mange holdtræninger man kan deltage på.
 
Forbilleder der har formet sporten
Mikkel Kessler, Jørgen 'Gamle' Hansen, Brian Nielsen, Mike Tyson og Muhammad Ali er nogle af de boksere der med tiden har formet og givet nogle store øjeblikke i bokseringen. De 3 førstnævnte har givet danske boksere et forbillede inden for sporten og vist at danske boksere kan klare sig internationalt. De 2 sidstnævnte er legender indenfor boksning.
 
Vægtløftning på Motivu
På motivu.dk kan du i Skanderborg bokseklub melde dig til en prøvetræning, til deres boksehold som både voksen og barn. Her får du trænet de ting du har brug for, så du kan blive en god bokser. Er du en del af en forening som tilbyder træning til boksning eller andet relevant for folk som ønsker at starte til boksning, så tøv ikke med at få jer oprettet på motivu.dk.
 
Kom nemt og godt i gang med boksning
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til boksning, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om boksning er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
 
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår
 
Motivu har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale bokseklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse!
 
 
Hvor går man til boksning?
Hos Skanderborg bokseklub kan du starte til boksning, der tilbyder træning fra alderen +10. Følg jævnligt med på Motivu.dk, da der løbende bliver oprettet nye klubber og træninger. Måske endnu en bokseklub.
 
Hvad er boksning?
Boksning er en kampsport der udkæmpes af 2 boksere i en boksering. De begge er udrustet med boksehandsker og skal forsøge at knockoute den anden eller vinde på point. Boksning er en fysisk hård sport, hvor udholdenhed, styrke og teknik er nøgle egenskaber for at være en god bokser.
 
Er boksning god motion?
Man træner en masse gode egenskaber når man går til boksning, samt kommer i rigtig god kondition. Dette kaldes også motionsboksning. Træningen er en blanding af gammeldags øvelser for at styrke hele kroppen, kombineret med konditionstræning, der ofte er i form af sjipning og løb.
 
Hvornår må man gå til boksning?
Man må gå til kampboksning når man er 10 år og kan derved selv vælge niveauet. Klubber tilbyder som regel, at børnene selv bestemmer om de vil slå og blive slået i hovedet. Med mere erfaring kan man blive flyttet op i niveau, hvor træning og kamp bliver mere seriøst.