Om Idrætsfællesskabet

Klub alias: IDFS

Klub CVR: 41141964

Idrætsaktiviteter for voksne og seniorer med fokus på sjov og hygge. For 50 kr/måneden kan du deltage på alle hold. Bla. floorball, volley, yoga og fitness

I Idrætsfællesskabet har vi fokus på tilpassede idrætsaktiviteter for voksne og seniorer som gerne vil holde sig fysisk aktive i selvskab med andre. Vi har fokus på sjove idrætsaktiviteter hvor du får sved på panden i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har dygtige uddannede instruktører, som sætter struktur på træningerne, så alle kan være med og få en god oplevelse. Vi har stort fokus på en varm velkomst for nye deltagere - også selvom du er nybegynder og ikke har prøvet aktiviteterne før,
Efter alle idrætsaktiviteter slutter vi af med en hyggelig stund over en kop kaffe eller te.

Vi har mange forskellige hold i forhold til hvor du er i dit liv og din fysiske kunnen. Derfor har vi forskellige hold både for voksne mellem 50-60 år, 60-70 år og 80+. På vores kvinde hold træner mange i alderen mellem 40-60 år. Vi tilpasser altid aktiviteterne så alle kan være med.

Det er gratis at deltage de første tre gange. Der er altid plads til dig, da vi opretter nye hold løbende som de bliver fyldt op. Herefter koster et medlemskab 50 kr./måneden, som både kan betales via betalingsservice og mobile pay. De 50 kr./måneden giver adgang til at deltage i alle de aktiviteter vi har i løbet af en uge. Samtidig giver vi også kaffen.

Pr. Jan 2023 tilbyder vi floorball, kvindefitness, yoga, kvindeyoga, volleyball og ugentlig gåture. Der kommer løbende nye aktiviteter.

OM IDRÆTSFÆLLESSKABET:
Idrætsfællesskabet er en organisation med en socialøkonomisk tilgang, hvis formål er at fremme social inklusion og integration for udsatte og sårbare grupper. Vi tror på, at idræt kan være en forandringsnøgle og bruger derfor tilpassede holdbaserede idrætsaktiviteter for at skabe et sjovt, socialt og let tilgængeligt miljø. Vores indsats er altid fokuseret på at stimulere vores deltageres sociale og psykologiske færdigheder og dermed forbedre deres velbefindende.

Udover vores idrætsaktiviteter tilbyder vi også mini-uddannelser og workshops til vores målgrupper, hvor vi uddanner trænere og rollemodeller. Dette er med henblik på at inspirere dem til at tage ansvar for både sig selv og andre. På denne måde ønsker vi at skabe et positivt og inkluderende samfund, hvor alle kan trives og føle sig velkommen.

KOM OG VÆR MED!
Vi i Idrætsfællesskabet vil gerne invitere dig til en prøvetræning hos vores klub. Vi tilbyder en række forskellige idrætsaktiviteter for voksne og seniorer, som fokuserer på sjov og hygge i et socialt fællesskab.

Vi er opmærksomme på, at ikke alle er på samme trin i deres træning, og vores dygtige instruktører vil hjælpe dig med at finde det rette niveau. Det vigtigste for os er, at du føler dig velkommen og får en god oplevelse. Derfor er vores træning altid tilpasset efter deltagerne på holdet.

Vi er ikke en dyr klub, og vores medlemskab er billigt i forhold til, hvad vi tilbyder. Du kan deltage i alle aktiviteterne for kun 50 kr. om måneden. Vi tror på, at motion og sociale aktiviteter bør være tilgængelige for alle, uanset budget.

Vi glæder os til at se dig i Idrætsfællesskabet og til at byde dig velkommen i vores fællesskab. Kom og oplev, hvor sjovt det kan være at være aktiv sammen med andre.

Vi tror på, at idræt er en vigtig del af en sund livsstil, og vores dygtige instruktører vil sikre, at du får en god oplevelse, uanset om du er nybegynder eller har erfaring. Vi har også fokus på at skabe en varm velkomst for nye deltagere og tilpasse aktiviteterne, så alle kan være med.

Du kan deltage i alle vores hold for kun 50 kr./måned, og de første tre træninger er helt gratis. Vi tilbyder også gratis prøvetræning i Motionsfloorball for 50-80 årige hver tirsdag og torsdag, samt en masse andet.

Vi håber, at du vil tage imod vores invitation og komme og prøve en af vores træninger. Vi er sikre på, at du vil få en sjov og hyggelig oplevelse, og måske endda finde en idræt, du vil fortsætte med at dyrke hos os.

VI SES

Floorball i København

Idrætsfællesskabet har aktive floorball hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende floorball hold i København.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Motionsfloorball for voksne og seniorer | Torsdage, kl. 14:00 - 15:00
Motionsfloorball for voksne og seniorer | Tirsdage, kl. 13:00 - 14:00
Motionsfloorball for voksne og seniorer | Tirsdage, kl. 14:30 - 15:30

Yoga i København

Idrætsfællesskabet har aktive yoga hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 18+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende yoga hold i København.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Yoga for voksne og ældre - Kun for kvinder | Mandage, kl. 16:00 - 17:00
Yoga for voksne og ældre | Torsdage, kl. 16:00 - 17:00

Volleyball i København

Idrætsfællesskabet har aktive volleyball hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende volleyball hold i København.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Volleyball for voksne og seniorer | Onsdage, kl. 11:00 - 12:00

Fitness i København

Idrætsfællesskabet har aktive fitness hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende fitness hold i København.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Fitness og styrketræning for seniorer | Torsdage, kl. 12:30 - 13:30

Motion for ældre i København

Idrætsfællesskabet har aktive motion for ældre hold her: Husumparken (Nordrupvej). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 60+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende motion for ældre hold i København.

Husumparken (Nordrupvej):
Fællesskabet i Husum Boldklub | Tirsdage, kl. 10:00 - 12:00
Fællesskabet i Husum Boldklub | Torsdage, kl. 10:00 - 12:00

Gang i København

Idrætsfællesskabet har aktive gang hold her: (Voldparken 1B). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 0+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende gang hold i København.

(Voldparken 1B):
Gå-fællesskabet | Tirsdage, kl. 10:30 - 11:30

Idrætsfællesskabet har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune