Om Idrætsfællesskabet

Klub alias: IDFS

Idrætsaktiviteter for voksne og seniorer med fokus på sjov og hygge. For 50 kr/måneden kan du deltage på alle hold. Bla. floorball, volley, yoga og fitness

I Idrætsfællesskabet har vi fokus på tilpassede idrætsaktiviteter for voksne og seniorer som gerne vil holde sig fysisk aktive i selvskab med andre. Vi har fokus på sjove idrætsaktiviteter hvor du får sved på panden i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har dygtige uddannede instruktører, som sætter struktur på træningerne, så alle kan være med og få en god oplevelse. Vi har stort fokus på en varm velkomst for nye deltagere - også selvom du er nybegynder og ikke har prøvet aktiviteterne før,
Efter alle idrætsaktiviteter slutter vi af med en hyggelig stund over en kop kaffe eller te.

Vi har mange forskellige hold i forhold til hvor du er i dit liv og din fysiske kunnen. Derfor har vi forskellige hold både for voksne mellem 50-60 år, 60-70 år og 80+. På vores kvinde hold træner mange i alderen mellem 40-60 år. Vi tilpasser altid aktiviteterne så alle kan være med.

Det er gratis at deltage de første tre gange. Der er altid plads til dig, da vi opretter nye hold løbende som de bliver fyldt op. Herefter koster et medlemskab 50 kr./måneden, som både kan betales via betalingsservice og mobile pay. De 50 kr./måneden giver adgang til at deltage i alle de aktiviteter vi har i løbet af en uge. Samtidig giver vi også kaffen.

Pr. Jan 2023 tilbyder vi floorball, kvindefitness, yoga, kvindeyoga, volleyball og ugentlig gåture. Der kommer løbende nye aktiviteter.

Floorball i Brønshøj

Idrætsfællesskabet har aktive floorball hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50 - 88 årige.

Idrætsfællesskabet har følgende floorball hold i Brønshøj.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Motionsfloorball for voksne og seniorer 50-80 år. | Torsdage, kl. 14:30 - 15:30
Motionsfloorball for voksne og seniorer 50-80 år. | Tirsdage, kl. 13:00 - 14:00

Klubben er en del af

København kommune

Find din næste idræt i København! 
Klubberne i Københavns Kommune glæder sig til at tage imod nye medlemmer, der leder efter en mere aktiv hverdag og et nyt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i klubberne til en-to-tre gratis prøvetræning. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”prøvetræninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig eller dit barn.

Der er et hav af muligheder for, at være finde din næste prøvetræning i Københavns Kommune. Hvis du for eksempel har svært ved at stå stille og gerne vil frem i verden, så kan du melde dig ind i fægteklubben Trekanten. Fægteklubben Trekanten er en klub med stærke værdier, som brænder for at udvikle klubben og deres fægtere, både nye som gamle medlemmer. Det kan man blandt andet se igennem deres tilbud på Motivu, som blandt andet byder på: Fægtning for begyndere, Fægtning for øvede, Familiefægtning - Dyrk sport med dit barn, Fægtning for børn (7-12 år) og Fægtning for unge. Er man endnu ældre, men stadig frisk på en svingom og sved på panden, så kan man melde sig til Fægtning for seniorer. Dedikation er en af de vigtigste værdier og gennemsyrer, alt hvad de gør i klubben. De støtter alle deres fægtere i, at nå så langt som lysten rækker, og uddanner trænere, så de altid har den nyeste viden indenfor fægtesporten og de pædagogiske metoder.

Er du 60+ kan det være svært at komme i gang med en idræt, men sådan er det ikke i København. Her kan du melde dig ind i klubberne som Valby Badminton Club, Vanløse Floorball eller AFC Ørestaden Spartans, som tilbyder Badminton for børn, unge, voksne og seniorer, Floorball for damer, Amerikansk fodbold for seniorer. Fælles er det sociale samvær, men også det at være aktiv sammen med andre. Skulle man se mere frem til en kop kaffe eller øl/vand i tutten når strabadserne er overstået, betyder det næsten ligeså meget. Uagtet af hvilket humør du møder ind med, er du garanteret at gå fra en træning med sved på panden og et smil på læben, især hvis du har været til Karate for nybegyndere hos Østerbro Karate Skole.

Er det tid til at få styrket kondien, boldøjet og det sociale i tørrerammer? Tænker du at dine ben og arme godt kunne trænge til at komme i topform med en basketball i hænderne? I så fald kan det ske at du skal give dig i kast med basketball hos B3B Basket. Hos B3B Basket kan du melde dig til Herre 6 (Old Boys +40) på Bellahøj Skole. 

Udover de nævnte klubber og træninger kan du finde en masse andet godt som helt sikkert er noget for dig. Tag også et kig på Copenhagen Wolves RFC, Københavns Taido Dojo, Københavns Sport Stacking Klub, Amager Triatlon Klub, Ørestad IF eller Jokokan København Karateskole.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk