Om Idrætsfællesskabet

Klub alias: IDFS

Klub CVR: 41141964

Idrætsaktiviteter for voksne og seniorer med fokus på sjov og hygge. For 50 kr/måneden kan du deltage på alle hold. Bla. floorball, volley, yoga og fitness

I Idrætsfællesskabet har vi fokus på tilpassede idrætsaktiviteter for voksne og seniorer som gerne vil holde sig fysisk aktive i selvskab med andre. Vi har fokus på sjove idrætsaktiviteter hvor du får sved på panden i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har dygtige uddannede instruktører, som sætter struktur på træningerne, så alle kan være med og få en god oplevelse. Vi har stort fokus på en varm velkomst for nye deltagere - også selvom du er nybegynder og ikke har prøvet aktiviteterne før,
Efter alle idrætsaktiviteter slutter vi af med en hyggelig stund over en kop kaffe eller te.

Vi har mange forskellige hold i forhold til hvor du er i dit liv og din fysiske kunnen. Derfor har vi forskellige hold både for voksne mellem 50-60 år, 60-70 år og 80+. På vores kvinde hold træner mange i alderen mellem 40-60 år. Vi tilpasser altid aktiviteterne så alle kan være med.

Det er gratis at deltage de første tre gange. Der er altid plads til dig, da vi opretter nye hold løbende som de bliver fyldt op. Herefter koster et medlemskab 50 kr./måneden, som både kan betales via betalingsservice og mobile pay. De 50 kr./måneden giver adgang til at deltage i alle de aktiviteter vi har i løbet af en uge. Samtidig giver vi også kaffen.

Pr. Jan 2023 tilbyder vi floorball, kvindefitness, yoga, kvindeyoga, volleyball og ugentlig gåture. Der kommer løbende nye aktiviteter.

OM IDRÆTSFÆLLESSKABET:
Idrætsfællesskabet er en organisation med en socialøkonomisk tilgang, hvis formål er at fremme social inklusion og integration for udsatte og sårbare grupper. Vi tror på, at idræt kan være en forandringsnøgle og bruger derfor tilpassede holdbaserede idrætsaktiviteter for at skabe et sjovt, socialt og let tilgængeligt miljø. Vores indsats er altid fokuseret på at stimulere vores deltageres sociale og psykologiske færdigheder og dermed forbedre deres velbefindende.

Udover vores idrætsaktiviteter tilbyder vi også mini-uddannelser og workshops til vores målgrupper, hvor vi uddanner trænere og rollemodeller. Dette er med henblik på at inspirere dem til at tage ansvar for både sig selv og andre. På denne måde ønsker vi at skabe et positivt og inkluderende samfund, hvor alle kan trives og føle sig velkommen.

KOM OG VÆR MED!
Vi i Idrætsfællesskabet vil gerne invitere dig til en prøvetræning hos vores klub. Vi tilbyder en række forskellige idrætsaktiviteter for voksne og seniorer, som fokuserer på sjov og hygge i et socialt fællesskab.

Vi er opmærksomme på, at ikke alle er på samme trin i deres træning, og vores dygtige instruktører vil hjælpe dig med at finde det rette niveau. Det vigtigste for os er, at du føler dig velkommen og får en god oplevelse. Derfor er vores træning altid tilpasset efter deltagerne på holdet.

Vi er ikke en dyr klub, og vores medlemskab er billigt i forhold til, hvad vi tilbyder. Du kan deltage i alle aktiviteterne for kun 50 kr. om måneden. Vi tror på, at motion og sociale aktiviteter bør være tilgængelige for alle, uanset budget.

Vi glæder os til at se dig i Idrætsfællesskabet og til at byde dig velkommen i vores fællesskab. Kom og oplev, hvor sjovt det kan være at være aktiv sammen med andre.

Vi tror på, at idræt er en vigtig del af en sund livsstil, og vores dygtige instruktører vil sikre, at du får en god oplevelse, uanset om du er nybegynder eller har erfaring. Vi har også fokus på at skabe en varm velkomst for nye deltagere og tilpasse aktiviteterne, så alle kan være med.

Du kan deltage i alle vores hold for kun 50 kr./måned, og de første tre træninger er helt gratis. Vi tilbyder også gratis prøvetræning i Motionsfloorball for 50-80 årige hver tirsdag og torsdag, samt en masse andet.

Vi håber, at du vil tage imod vores invitation og komme og prøve en af vores træninger. Vi er sikre på, at du vil få en sjov og hyggelig oplevelse, og måske endda finde en idræt, du vil fortsætte med at dyrke hos os.

VI SES

Floorball i København

Idrætsfællesskabet har aktive floorball hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende floorball hold i København.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Motionsfloorball for voksne og seniorer 50+ | Torsdage, kl. 14:30 - 15:30
Motionsfloorball for voksne og seniorer | Tirsdage, kl. 13:00 - 14:00
Motionsfloorball for voksne og seniorer 50+ | Tirsdage, kl. 14:30 - 15:30

Yoga i København

Idrætsfællesskabet har aktive yoga hold her: Energicenter Voldparken (Åkandevej 31). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 40+ årige.

Idrætsfællesskabet har følgende yoga hold i København.

Energicenter Voldparken (Åkandevej 31):
Yoga for voksne og ældre - Kun for kvinder | Mandage, kl. 16:00 - 17:00
Yoga for voksne og ældre - Kun for kvinder | Torsdage, kl. 16:00 - 17:00

Idrætsfællesskabet har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

København kommune

København Kommunes brede udvalg af sportsaktiviteter

Motivu.dk/København er din ultimative kilde til at udforske klubber og sportsgrene i København. Uanset om du søger efter specifikke klubber i København, ønsker at opdage forskellige sportsgrene i byen eller leder efter sportsklubber og spændende sportsaktiviteter, er vores hjemmeside skræddersyet til at opfylde dine behov. Vi tilbyder omfattende oplysninger om klubber og sportsgrene i København, så du kan finde præcis det, du leder efter. Uanset om det er fodbold, tennis, boksning, yoga eller andre populære sportsgrene, kan du finde relevante oplysninger og ressourcer hos os. Vores mål er at sikre, at du får den bedste oplevelse og kan udforske et væld af København Kommunes sportsaktiviteter.

Vi tilbyder detaljerede beskrivelser af klubber og sportsgrene, herunder deres beliggenhed, faciliteter, prøvetræninger, hold, medlemsgebyrer og anmeldelser fra andre sportsentusiaster. Vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan træffe informerede valg og finde den klub eller sportsgren, der passer bedst til dig og nærmest dig.

Vores hjemmeside er let at navigere og er meget brugervenlig. Du kan nemt søge efter klubber og sportsgrene enten ved at bruge vores søgefunktion, hvor du kan indtaste din lokation og filtrere resultaterne efter dine præferencer, eller ved at udforske vores kategorier og sektioner, der organiserer klubber og sportsgrene efter deres type og popularitet i København.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til opdaterede oplysninger, derfor arbejder vi konstant på at opdatere vores database og oprette nye klubber og sportsgrene. Vi opfordrer også brugerne til at dele deres erfaringer og anmeldelser af klubber og sportsgrene, så andre kan drage fordel af deres indsigt og feedback.

Hos Motivu.dk/København er vi også opmærksomme på betydningen af fællesskab og samarbejde inden for sportsverdenen. Derfor stræber vi efter at facilitere kommunikation og forbindelse mellem sportsentusiaster, klubber og trænere. Vores hjemmeside indeholder muligheden for at tilmelde sig en gratis prøvetræning på et hold hos en af klubberne inden for Københavns Kommune.

Vi forstår, at valget af en klub eller sportsgren er en personlig beslutning, der kan påvirke dit velvære og sportsudøvelse. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at gøre den rette beslutning. Uanset om du er interesseret i at finde en klub for at dyrke motion, konkurrere på højt niveau eller blot møde nye mennesker og have det sjovt, er Motivu.dk/København din troværdige guide til at opfylde dine sportsmål. Søg på tværs af foreningers tilbud og aktiviteter og find det hold som passer bedst til dig.

Så lad os sammen begynde din rejse mod at finde din næste klub eller sportsgren i København. Udforsk de forskellige hold og sportsaktiviteter i København, og lad os hjælpe dig med at opdage de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Københavns dynamiske sportsmiljø.

Nedenfor har vi prøvet at besvare nogle af de typiske spørgsmål, du måske kan finde gavnligt i din søgende efter din næste klub eller aktivitet.

Hvilke klubber tilbyder fodboldtræning i København?

Der er adskillige klubber i København, der tilbyder fodboldtræning. Nogle af de populære klubber inkluderer FC København, Brøndby IF, B93, Fremad Amager og Hvidovre IF. Disse klubber har forskellige hold og træningsprogrammer til spillere på forskellige niveauer og aldre. Filtrer efter fodbold her på siden, for at se alle resultater som fodboldklubber i København tilbyder.

Hvor kan jeg finde en bokseklub i København?

I København er der flere bokseklubber, hvor du kan træne og forbedre dine boksefærdigheder. Nogle af de kendte bokseklubber i København inkluderer KBK Boxing, Bokseklubben Vægteren, BK Olympia og BK Dan. Disse klubber tilbyder træning for både begyndere og mere erfarne boksere. Du kan finde flere oplysninger om bokseklubber ved at søge på Motivu.dk/København og filtrere efter sportsgrenen boksning.

Er der nogen steder, hvor jeg kan prøve yoga i København?

Ja, der er flere steder i København, hvor du kan prøve yoga. Byen har et stort udvalg af yogastudier og fitnesscentre, der tilbyder forskellige yogaformer og niveauer. Nogle populære yogastudier i København inkluderer Yoga Factory, Hot Yoga Copenhagen, Hamsa Yoga Studio og Bikram Yoga Copenhagen. Disse studier tilbyder både begynderklasser og mere avancerede sessions. Filtrer efter yoga her på siden, for at se alle resultater som der findes i Københavns Kommune.

Hvilke sportsgrene er populære i København?

København er kendt for at være en aktiv by med en bred vifte af populære sportsgrene. Nogle af de mest populære sportsgrene i København inkluderer fodbold, løb, cykling, håndbold, svømning, tennis, badminton, fitness og basketball. Disse sportsgrene har et stort udvalg af klubber, faciliteter og arrangementer i byen. Du kan finde oplysninger om populære sportsgrene og relaterede klubber her på siden.

Er der klubber i København, der tilbyder børnetræning?

Ja, der er mange klubber i København, der tilbyder børnetræning i forskellige sportsgrene. Fodboldklubber som FC København, Brøndby IF og B93 har ungdomshold og træningsprogrammer for børn i forskellige aldersgrupper. Der er også klubber, der fokuserer specifikt på børnetræning i sportsgrene som svømning, gymnastik, håndbold og tennis. Du kan finde flere oplysninger om klubber, der tilbyder børnetræning og ungdomstræninger, hvilket har gavnet mange til bedre trivsel og helbred.

Hvordan kan jeg finde en tennisbane i København?

Hvis du leder efter en tennisbane i København, er der flere muligheder. Du kan starte med at undersøge tennis- og idrætsklubber i byen, da mange af dem har tennisbaner til rådighed for medlemmerne. Nogle populære tenniscentre i København inkluderer KB Tennis, Frederiksberg Tennis Club, Gentofte Tennis Klub og B93 Tennis. Derudover har København også offentlige tennisbaner, der kan bookes gennem kommunens idrætsfaciliteter. Hvis du vil starte i en tennisklub, så find et hold her på siden og start med en gratis prøvetræning.

Hvad er de bedste fitnesscentre i København?

København har mange fremragende fitnesscentre, der passer til forskellige behov og præferencer. Nogle af de bedste fitnesscentre i København inkluderer Fitness World, SATS, Fresh Fitness, DGI-byen Fitness og Fitnessdk. Disse centre tilbyder moderne faciliteter, et bredt udvalg af træningsudstyr, gruppetræning og personlig træning. De fleste fitnesscentre har også dygtige instruktører og trænere til rådighed for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Hvor kan jeg tilmelde mig løbeklubber i København?

Hvis du er interesseret i at deltage i en løbeklub i København, er der flere muligheder at vælge imellem. Nogle populære løbeklubber i København inkluderer Sparta Atletik og Motion, Copenhagen Running Crew, Parkrun København og NBRO Running. Disse klubber arrangerer regelmæssige løbeture, træninger og sociale arrangementer for løbere på alle niveauer.

Læs mere Luk