Om Odense Muay thai

Klub alias: OMT

Klub CVR: 30623819

Odense Muay Thai, hvem er vi?

Odense Muay Thai har eksisteret siden 1984 og det har gennem alle årene været vigtigt for os, at have gode rammer for en sund og inspirerende træning. Der lægges vægt på at teknikkerne udføres korrekt samtidig med at vores medlemmer kommer i god fysisk form, opnår velvære,føler sig velkomne og godt tilpas.

Vi lægger desuden meget stor vægt på Thaboksningens helt unikke traditioner og æresbegreber. ​ Værdier​ som er fremtrædende i Muay Thai er: Ære, respekt, ydmyghed, tradition, udmærkelse, sejhed og fairplay.

Thaiboksning er Thailands nationalsport og hedder på Thailandsk Muay Thai. Man kender desværre ikke til meget Muay Thai’s oprindelse, da Burmeserne i 1767 destruerede meget af Thailands historie. Man ved dog, at de Thailandske soldater i 1600-tallet blev uddannet i kampteknikken. Oprindeligt kæmpedes der uden runder, med hampereb om hænderne og kokosnødskaller som skridtbeskyttere. Fra omkring 1930’erne blev der indført vægtklasser, 3 minutters runder og almindeligt udstyr, som vi kender det. Wai khru​ er en stolt rituel tradition i Thaiboksning. Det er en dans som udføres i ringen lige før man skal kæmpe. Wai khruen udføres for at vise respekt til sin træner, sin klub og Muay Thai sporten. Odense Muay Thai har sin egen Wai khru, som vores kæmpere udfører i ringen inden en kamp. Muay Thai er også kendt som ​ videnskaben om de 8 lemmer​ fordi man bruger hænder, albuer, knæ og skinneben/fødder som våben, og dermed har 8 angrebsmuligheder.

Hos Odense Muay Thai Klub er vi i fuld gang med den hårde, men også sjove træning hver eneste dag. Vil du også være med til træningen, så kan du nu udnytte muligheden for at få en gratis prøvetime i klubben, og komme godt i gang med Muay Thai sporten.
Ved en prøvetræning hos Odense Muay Thai Klub får du en god introduktion af klubben og trænerne, og ligegyldigt hvilket niveau du er nybegynder, eller har prøvet Muay Thai før, så tager vi udgangspunkt i dit niveau. Det er et tilbud der er svært at sige nej til, hvis man gerne vil prøve Muay Thai (thaiboksning)– da du kan komme godt i gang med dine første træninger uden at skulle have en krone op af lommen. 🙂
Har du en eller flere venner som også vil lære at mestre Muay Thai så tag endelig dem med og kom godt i gang med jeres træning sammen.
Derudover tilbyder vi også motionsboksning, Funktionel træning og Yin Yoga.

Hos Odense Muay Thai Klub har du også gode muligheder for at stifte flere bekendtskaber blandt klubbens medlemmer og trænere, samt mærke den dejlige atmosfære og lære at mestre thaiboksnings kunsten. Vi har det altid sjovt til træningerne, og fællesskabet er helt i top hver gang .

Tilbuddet om gratis prøvetræning gælder alle hold, og henvender sig til personer helt ned til 7 års alderen. Tilmelding foregår hos Odense Muay Thai Klub på Wichmansdgade 11 – 5000 Odense C, hvor du kan komme og tage fat i os under hvilken som helst træning – så skal vi nok hjælpe dig med resten.
Skynd dig ned i centeret og få din første træning sammen med os og evt. dine venner eller familie og kom i jeres bedste form – helt gratis

Odense Muay thai har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune