Om Odense Badgers BGIF

Klub CVR: 28981228

Amerikansk fodbold i Odense

Odense Badgers er fusionen mellem de to tidligere klubber i Odense. Odense Thrashers og Odense Swans. Klubberne slog sig sammen fra årsskiftet for at skabe en samlet klub som sammen vil kunne yde en indsats for amerikansk fodbold i Odense.

Med fokuspunkter som ungdom og talentudvikling har Odense nu et hold med en strategi til at rykke amerikansk fodbold i en utrolig udvikling.

Odense Badgers ligger under foreningen Bolbro GIF. Dette medfører en masse fordele for klubben, der gennem en stærk organisation har en fantastisk samarbejdspartner i ryggen. Bolbro består af flere sports afdelinger som alle bidrager til fælles mål.

Vores nøgleord er:
FÆLLESSKAB
SJOVT
ENGAGERET
VELHOLDENDE
UDVIKLINGSORIENTERET

UNGDOM:

DET ER SEJT AT SPILLE AMERIKANSK FODBOLD!
Odense Badgers ungdomsafdeling har igennem de seneste år været voksende. Vi sætter stor præstige i at udvikle ungdomsspillernes sportslige forståelse samt skabe et godt sportsligt miljø og gode venskaber.

Badgers har i dag en opdeling i ungdomsafdelingen der hedder: U10, U12, U14 og U16. Træningerne foregår sammen, hvor man under tackleøvelser samt fysiske øvelser er delt op i aldersgrupperne. Fællestræningen sikre et stærk sammenhold på tværs af årgangene, og en mulighed for at yngre spillere kan drage erfaringer fra de mere rutinerede ungdomsspillere.

Er du i aldersgruppen 16-18 år, så foretages der en individuel vurdering af om du kan søge dispensation til U16 holdet, eller om du bør træne sammen med seniorerne.

Odense Badgers har et nytænkende og innovativt ungdomsprogram som hvert år udvikler nye talenter. Vores dygtige trænerteam har gennem ungdomsprogrammet udviklet spillere til at repræsenterer det danske landshold. Flere gange har Badgers spillere også modtaget kåringer for ’Turneringens spiller’

Har du lyst til at prøve kræfter med amerikansk fodbold, kræver det blot at du har nogle praktiske udendørssko, gerne fodboldstøvler, samt noget tøj der må blive beskidt. Som ny har du mulighed for at låne/leje udstyr af klubben (hjelm og Skuldrebeskyttere). Vi ser gerne at man efter ca. 1 år køber sit eget.

KVINDER:
GO HONEY BADGERS!!
Vi regner og håber stærkt på et hurtigt voksende fremmøde, og vi er af den klare overbevisning at vi kan skabe Fyns første kvindelige amerikanske fodboldhold. Indtil videre ser vi voksende hold på både Sjælland og i Jylland. Vi ved at Fyn også kan være med, så hiv fat i dine veninder, arbejdskollegaer, studiekammerater og alle andre friske piger i din omgangskreds, og gi dem en fed oplevelse af en alsidig sportsgren! Har du lyst til at prøve kræfter med amerikansk fodbold, kræver det blot du har nogle praktiske udendørssko, gerne fodboldstøvler, samt noget tøj der må blive beskidt. Klubben har sikkerhedsgodkendt udstyr som alle medlemmer har mulighed for at låne gratis.

PRØV FØRSTE MÅNED GRATIS.

FLAG:

Flag-football er en variation af Amerikansk fodbold, hvor man ikke har samme kropskontakt ved tacklinger. Tacklinger laves i stedet ved at hive et flag af som sidder i et bælte på hver enkelt spiller. Spillet er lavet til dem som ikke har lyst til det fysiske aspekt fra amerikansk fodbold, men som udgangspunkt stadig er vilde med konceptet.

Flag football er også en sport, som kan lære dig en masse om taktik og samarbejde. Holdets succes afhænger af, at hver enkelt spiller forstår sin rolle på holdet, og er i stand til at samarbejde.

GO BADGERS!!

Odense Badgers seniorafdeling er inde i en rivende udvikling. Vores hold har alle typer af spillere, som er 18 år eller derover. Vægtklassen varierer fra ca. 70 kilo til op mod 140 kilo. Alle vægtklasser kan bruges, på hver deres position, så lav vægt eller høj vægt er ingen undskyldning. Din vilje definerer din succes.

HOLDET
- spiller i år i 1 division, som er den næstbedste række i Danmark. Her er det de sportslige resultater, der er fokus på. Badgers seniorafdeling har et mål om at spille i Nationalligaen indenfor den nærmeste årrække, og dette sker kun gennem udvikling af spillere til eliteplan. Modstanderne er fordelt over hele Danmark og en sæson består af 10 kampe, samt eventuelt slutspil.

Har du lyst til at prøve kræfter med amerikansk fodbold, kræver det blot du har nogle praktiske udendørssko, gerne fodboldstøvler, samt noget tøj der må blive beskidt. Som ny har du mulighed for at låne/leje udstyr af klubben (hjelm og skuldrebeskyttere). Vi ser gerne at man efter ca. 1 år køber sit eget.

PRØV FØRSTE MÅNED GRATIS.


Følg med i denne fantastiske spændende rejse!

Amerikansk Fodbold i Odense

Odense Badgers BGIF har aktive amerikansk fodbold hold her: Bolbro Parken (Falen 95). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Odense Badgers BGIF har følgende amerikansk fodbold hold i Odense.

Bolbro Parken (Falen 95):
Development/Juniors træning | Torsdage, kl. 17:00 - 19:00
Development/Juniors træning | Tirsdage, kl. 17:00 - 19:00
Senior træning | Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00
Honey Badgers træning (Kvinder) | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
Honey Badgers træning (Kvinder) | Torsdage, kl. 18:30 - 20:30
Senior træning | Torsdage, kl. 19:00 - 21:00
Mikro, Mini & Kadet | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:30
Mikro, Mini & Kadet | Torsdage, kl. 16:30 - 18:30

Odense Badgers BGIF har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune