Hvad kan jeg gå til i
Odense kommune?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Tilmeld gratis prøvetræning

Der er 60 åbne hold i Odense kommune

Se alle 2273 hold i Danmark →
 • U19 (Årgang 2004-2006)
  2 ledige pladser

  U19 (Årgang 2004-2006)

  Odense Basketball Klub

  Mandage, kl. 17:30 - 19:00

  15 - 19 årige

 • Beachvolley, Dame-3 Øvet
  1 ledig plads

  Beachvolley, Dame-3 Øvet

  Odense Beachvolley Klub

  Onsdage, kl. 18:30 - 20:15

  16+ årige

 • Beachvolley mix nybegynder

  Beachvolley mix nybegynder

  Odense Beachvolley Klub

  Mandage, kl. 18:30 - 20:15

  16+ årige

 • Atletik for børn 10-11 år
  2 ledige pladser

  Atletik for børn 10-11 år

  Odense Atletik

  Mandage, kl. 17:00 - 18:30

  10 - 11 årige

 • Nyoprettet begynderhold

  Nyoprettet begynderhold

  Love-to-Dance

  Onsdage, kl. 17:30 - 18:30

  10+ årige

 • Atletik for unge 14-19 år
  2 ledige pladser

  Atletik for unge 14-19 år

  Odense Atletik

  Mandage, kl. 18:00 - 19:45

  14 - 19 årige

 • Beachvolley, Dame-4 Let øvet
  2 ledige pladser

  Beachvolley, Dame-4 Let øvet

  Odense Beachvolley Klub

  Tirsdage, kl. 18:30 - 20:15

  16+ årige

 • Beachvolley, Herre-4 Let øvet
  2 ledige pladser

  Beachvolley, Herre-4 Let øvet

  Odense Beachvolley Klub

  Torsdage, kl. 17:00 - 18:45

  16+ årige

 • Beachvolley, Herre-3 øvet
  2 ledige pladser

  Beachvolley, Herre-3 øvet

  Odense Beachvolley Klub

  Tirsdage, kl. 17:00 - 18:45

  16+ årige

 • Tingløkke Titans - Piger (8-12 år)

  Tingløkke Titans - Piger (8-12 år)

  BørneBasket Odense

  Onsdage, kl. 16:00 - 17:00

  8 - 12 årige

 • U12 Softball for alle (9-12 år)

  U12 Softball for alle (9-12 år)

  Odense Giants Softball Klub

  Fredage, kl. 16:30 - 18:00

  9 - 12 årige

 • Atletik for Børn 12-13 år
  1 ledig plads

  Atletik for Børn 12-13 år

  Odense Atletik

  Onsdage, kl. 17:00 - 18:30

  12 - 13 årige

 • Frame Running

  Frame Running

  Odense Atletik

  Mandage, kl. 18:45 - 19:45

  10+ årige

 • TrackFit

  TrackFit

  Odense Atletik

  Mandage, kl. 17:10 - 18:10

  16+ årige

 • Atletik for unge 14-19 år

  Atletik for unge 14-19 år

  Odense Atletik

  Onsdage, kl. 17:00 - 18:45

  14 - 19 årige

 • Oldboys træning BK Posten Odense

  Oldboys træning BK Posten Odense

  Boldklubben Posten Odense

  Onsdage, kl. 18:15 - 19:30

  30+ årige

 • Seniorherre serie 3 træning BK Posten Odense

  Seniorherre serie 3 træning BK Posten Odense

  Boldklubben Posten Odense

  Onsdage, kl. 18:00 - 19:30

  16 - 40 årige

 • Seniorherre serie 2 træning BK Posten Odense

  Seniorherre serie 2 træning BK Posten Odense

  Boldklubben Posten Odense

  Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

  16 - 40 årige

 • Seniorherre Serie 2 træning BK Posten Odense

  Seniorherre Serie 2 træning BK Posten Odense

  Boldklubben Posten Odense

  Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30

  16+ årige

 • Australsk Fodbold - Prøv en ny sport (voksen)

  Australsk Fodbold - Prøv en ny sport (voksen)

  Bolbro GIF

  Onsdage, kl. 18:30 - 20:00

  16 - 60 årige

 • Klubber i Odense kommune

  Vis alle →

  Sportsgrene i Odense kommune

  Vis alle →
   
   
   
   

  Faciliteter i Odense

  Faciliteter i Bellinge

  Odense Kommune - Udforsk Fritidsaktiviteter, Sport og Foreningsliv

  Find din næste idræt i Odense Kommune! Det kan næsten ikke være manglen på prøvetræninger og fritidstilbud, der gør at man ikke dyrker mere motion i Odense Kommune. Her er der nemlig rigtig mange muligheder i de fynske foreninger og sportsklubber, som blot venter på at du kommer til en gratis prøvetræning. Det kan være du har været på stadion i Odense og set Sabbi, Frøkjær og Tverskov brillere med bolden og selv ønsket at prøve kræfter med fodbolden? Måske skal det ikke være på så højt plan og mere være hyggebold med vennere et par gange om ugen, så har du muligheden hos DSIO Fodbold og Boldklubben Posten. Klubberne tilbyder prøvetræninger for alle niveauer, som tør at prøve kræfter med fodbolden, men fællesnævneren er socialt samvær. Selvom socialt samvær er i højsædet, mindsker det ikke den seriøsist som er i at blive bedre både teknisk og fysisk. Der sigtes altid mod at forbedre holdet på både dame og herre siden. Så vil du være den nye 9'er eller Simon Kjær for en af de to fynske fodboldklubber kan du tilmelde dig en prøvetræning med det samme.

  Firmaidræt Odense Det kan også ske at du er mere til ketchersport og være indendørs når du skal ud at bevæge dig. Hvor vind, muldvarpeskud og andre udendørs faktorer ikke spiller ind, så kan det være badminton er noget for dig? Hos Firmaidræt Odense har de hold for alle over 13 år og har et hold for seniorer på +50 år, hver torsdag. Medlemmer spiller på kryds og tværs på 6 baner blandt venner som de har fået nede til badminton. Fjerboldene smashes hårdt i gulvet ude i Dyrup/Bellinge Kultur- & idrætscenter og spillegælden hos de mange medlemmer har aldrig været større. Badminton er kun 1 ud af de 8 sportsgrene Firmaidræt Odense råder over. Du kan også prøve træninger som Shape It - Mave Balder Lår, Billard, Bordtennis, Bowling, Bridge, Cykling og Dans. På tværs af alle sportsgrenene har Firmaidræt Odense, hold nu fast - 1566 medlemmer som ugentlig giver den gas til klubbens træninger. Men der er stadig plads til flere glade medlemmer - så kom og prøv det af.

  Atletik for alle + Para-Atletik Er du mere til løb, spring, kaste eller hoppe, så har du muligheden for at melde dig ind i Odense Atletik klub! Klubben har en masse forskellige fritidstilbud og prøvetræninger for alle aldre, men sætter stor fokus på børn og unge. Holdene er for dem, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tages der udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. Der trænes i at være den alsidige atlet og når man nærmer sig senior alderen vil man kunne specialisere sig indenfor en disciplin. Alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

  Derudover tilbyder klubben også træninger for spastisk lammede og andre personer med fysiske handicap. Odense Atletik har en træning med en RaceRunner. RaceRunneren giver selv de sværest spastisk lammede en følelse af at bevæge sig frit og kunne konkurrerer på lige fod med kørestolsracere og løbere. RaceRunneren er en meget effektiv rekvisit til at forbedre kondition, styrke og smidighed samt stimulering af nervesystem og stofskifte. En RaceRunner er en trehjulet løbecykel, som giver spastisk lammede og andre handicappede med balance- og motoriske problemer. Så lad ikke dit fysiske handicap stoppe dig med at komme ud og skabe nye fællesskaber og få en masse frisk luft og motion.

  Træninger i Odense og omegn Udover fodboldklubberne DSIO og Posten, samt Firmaidræt Odense og Atletik Odense byder andre sportsklubber og foreninger også til gratis prøvetræninger. Du kan blandt andet også tilmelde dig hos: Hockeyklubben Odin, Odense Curling Club, Odense Australsk Fodbold BGIF og Odense Fægteklub. Så der er masser af muligheder og tilbud ude hos sports klubberne i Odense Kommune. Tag ud og prøv dem af og tag gerne en ven eller veninde med.

  Fritidsaktiviteter i Odense Kommune

  Odense Kommune byder på et væld af fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper. Uanset om du er barn, voksen eller ældre, er der et bredt udvalg af spændende og engagerende aktiviteter at vælge imellem. I dette afsnit vil vi udforske nogle af de mest populære fritidsaktiviteter, som Odense Kommune har at tilbyde.

  Fritidsaktiviteter for Voksne i Odense Kommune

  Er du en voksen, der søger sjove og meningsfulde fritidsaktiviteter i Odense Kommune? Du vil ikke blive skuffet! Kommunen har et rigt kulturliv med et væld af muligheder for at udforske dine interesser og lære nye mennesker at kende. Uanset om du er interesseret i kunst, musik, madlavning eller noget helt fjerde, er der klubber, foreninger og aktiviteter, der matcher dine ønsker og behov. Odense Kommune er kendt for sine mange kulturelle arrangementer, hvor du kan opleve teaterforestillinger, koncerter, udstillinger og meget mere.

  Fritidsaktiviteter for Børn i Odense Kommune

  Odense Kommune er et fantastisk sted for børn, der ønsker at udforske og deltage i spændende fritidsaktiviteter. Kommunen har et bredt udvalg af klubber og foreninger, der er dedikeret til at tilbyde sjove og lærerige oplevelser for børn i alle aldre. Uanset om dit barn er interesseret i sport, musik, kunst eller natur, vil der være masser af muligheder at vælge imellem. Odense Kommune har også en række ungdomsskoler, hvor børn og unge kan deltage i forskellige kurser og workshops for at udvikle deres talenter og interesser.

  Sport i Odense Kommune

  Hvis du er en sportsentusiast, vil Odense Kommune være en drømmedestination for dig. Kommunen har et stort udvalg af sportsgrene og faciliteter, der kan imødekomme enhver sportselskers behov. Uanset om du er til fodbold, håndbold, tennis, svømning, golf eller noget helt andet, vil du finde klubber og sportscentre, der tilbyder træning, kampe og sociale aktiviteter. Odense Kommune er også vært for forskellige sportsarrangementer og turneringer, hvor både amatører og professionelle kan deltage og opleve spændingen ved konkurrencen.

  Hvad kan man gå til i Odense Kommune?

  Hvis du leder efter inspiration til fritidsaktiviteter i Odense Kommune, behøver du ikke lede længere. Uanset om du er en aktiv sportsudøver, kreativ kunstner eller bare vil have det sjovt og socialisere dig, er der mange muligheder at vælge imellem. Du kan deltage i fitnesscentre og sportsklubber for at holde dig i form og møde ligesindede, eller du kan udforske de mange kulturelle tilbud i form af museer, teatre og koncertsteder. Odense Kommune er også berømt for sine smukke parker og naturreservater, hvor du kan nyde frisk luft og naturens skønhed.

  Klubber og Foreninger i Odense Kommune

  En af Odense Kommunes styrker er det blomstrende klub- og foreningsliv. Uanset om du er interesseret i at dyrke sport, deltage i kreative aktiviteter eller engagere dig i frivilligt arbejde, vil du finde et væld af klubber og foreninger, der passer til dine interesser. Der er fodboldklubber, svømmeklubber, malerklubber, teatergrupper, frivillige organisationer og meget mere. Disse klubber og foreninger giver dig mulighed for at møde mennesker med samme interesser, udvikle dine færdigheder og bidrage til fællesskabet på samme tid.

  Odense Kommune er en skatkiste af fritidsaktiviteter, sportsgrene og klubber og foreninger. Uanset om du er voksen eller barn, sportsentusiast eller kulturel nysgerrig, vil du finde et væld af muligheder i denne spændende kommune. Udforsk dine interesser, mød nye mennesker og skab minder for livet i Odense Kommune - en by fyldt med oplevelser og fællesskab.

  Sådan finder du hold som passer til dig

  Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.