Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Fjordager Idrætsforening

Fjordager Idrætsforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Fjordager Idrætsforening

Klub alias: FIF

Klub CVR: 58944815

Velkommen til Fjordager Idrætsforening.

Fjordager Idrætsforening er en flerstrenget forening med mange spændende tilbud.

Vi tilbyder dig sportslige samt sociale udfoldelser flere steder i Odense, se på afdelingernes hjemmeside, hvor de dyrker deres idræt og aktiviteter.

Af forskellige idrætsgrene, som vi tilbyde er der; Badminton, Fodbold, Gymnastik herunder specialgymnastik, Håndbold, Linedance, Minigolf & Krolf, Motionscenter, Løb & Cykling, Teatersport, Tennis og forskellige aktiviteter for Aktive Seniorer.

Fjordager Idrætsforening er initiativtager og administrator for fællesskabet omkring Fold dig ud i Fjordager. Vi vægter det højt, at vi er med til at sikre, at vi har et attraktivt lokalområde, hvor der er mulighed for mange forskellige udfoldelser og tiltag.

Årligt i september afholder vi Aktivitetsfestivalen Fjordager i Farver. Her indbydes skolerne, UngOdense, Foreninger og Erhvervsdrivende i lokalområdet, så alle får mulighed for at præsentere deres virke og sammen kan vi prale lidt af, hvad vi kan udrette og tilbyde. Desuden afholder vi Agedrup Børnefestival, som er en én dags festival for børn og deres familier og en masse mere

Fjordager Idrætsforening bygger på frivilligheden og fællesskabet. Vi arbejder for at skabe en attraktiv og bæredygtig forening, et godt samarbejde med skolerne, en sund fritid for ungdommen og et efterspurgt og ellers trygt lokalområde.

Vi håber du har lyst til at blive/fortsat være en aktiv del af Fjordager Idrætsforening i én af vores mange afdelinger, for

”Fjordager Idrætsforening

Kig forbi: www.fjordager-if.dk eller skriv til fjordager@fjordager-if.dk - du er altid velkommen :)

vil være en forening for mennesker i udvikling – vi er til for hinanden”!

Klubben er en del af Odense kommune