Om Horbelev Motionscenter

Klub CVR: 31501512

Motionscenter i Horbelev som drives som forening, vi har jump og Indoor cycling som hold træning. Der er masser af udstyr til egen træning, det er muligt at book tid til at få lagt program.

Horbelev motionscenter er en mindre forening med pt 200 medlemmer, centeret at to holdaktiviteter Jumping® Fitness og Indoor cycling.

Indoor Cycling:
Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte, det er god cardio træning.
Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken hjælper der frem.
Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Jumping® Fitness:
Jumping® Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes en konstante tyngdekraftsændring, der medfører, at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig.
Kompleksiteten af øvelserne gør at hele kroppen bliver styrket. Jumping fitness kan dyrkes af alle aldersgrupper.
Trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader og har en positiv effekt på led og rygsøjle.
Jumping® Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker.

Styrketræning
Vi har også maskiner til styretræning, hvor du kan træne alle dele af kroppen. Der findes cardio udstyr som løbebånd, crosstrainer, ro maskine, motionscykler og stepmaskine.

Klubben er en del af Guldborgsund kommune