Om FDF Nykøbing Falster

Klub CVR: 29586578

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

I FDF elsker vi at opleve sammen; børn, unge og voksne. Vi kan lege, grine, opleve og udfordre sammen. I FDF laver vi huler, bygger kuglebaner, laver mad over bål og leger sammen. Det er de voksne der sætter rammerne for fællesskabet, og deres ansvar at alle har det sjovt.

Spejder & FDF i Nykøbing F

FDF Nykøbing Falster har aktive spejder & fdf hold her: FDF Nykøbing Falster (Østre Alle 95). Holdene træner tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5 - 19 årige.

FDF Nykøbing Falster har følgende spejder & fdf hold i Nykøbing F.

FDF Nykøbing Falster (Østre Alle 95):
Puslinge/Tumlingemøde (0-2 klasse) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Piltemøde (3-4 klasse) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Væbnermøde (5-7 klasse) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Seniormøde (8 klasse og op efter) | Onsdage, kl. 18:00 - 20:00

FDF Nykøbing Falster har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk