Om klubben

Klub alias: BK Thor

Mere end en klub

Brydeklubben Thor er med sine ca. 200 medlemmer Danmarks største brydeklub, og har gennem de sidste 20 år været den førende klub her hjemme. Klubben har i sin 108 års levetid vundet utallige danske mesterskaber, både individuelt og for hold. På den internationale scene har vi også skabt mange flotte resultater med fantastiske præstationer og medfølgende medaljer ved både, NM, EM, VM og OL.

Brydeklubben Thor er i en unik situation, da vi er en af de klubber i Europa, der råder over den største samling af unge talenter. Derfor forventer vi også gennem de næste 16 år, at kunne fortsætte med at profilere vores landsdel med masser af medaljer fra NM, EM, VM og OL, efter vores front figur gennem mange år Mark O Madsen har valgt at søge nye udfordringer uden for brydesporten.

Brydeklubben Thor er for alle! Vi tilbyder børn helt ned til 3 års alderen at starte til brydning hvor motorikken og legen er i højsædet, spændende hele vejen op til vores ældste medlemmer på 80 år hvor hyggen, minderne og det sociale vægtes mest. I Brydeklubben Thor rummer vi mennesker fra alle sociale lag i samfundet, med udgangspunktet i at alle har noget at byde ind med til fællesskabet. Dette er med til at gøre klubben unik, for BK THOR ER MERE END EN KLUB
I marts i 2019 slog vi dørene op til et af Europas bedste brydecenter. Med 6 full size madrasser, klublokale, styrketræningsrum samt restitutionsrum, er vores nye hal enestående i Europa. Videreudviklingen af vores fantastiske og enestående talentmasse vil kan nu nå nye højder.

Vi kommer til at tiltrække brydere fra hele verden, der ønsker at komme til Nykøbing for at dygtiggøre sig. Forespørgslerne på trænings-lejre og sparring har siden nyheden slap ud været helt overvældende.
Foruden profileringen af landsdelen vil den nye hal, qua sine kommende mange besøg og overnatninger, være med til at skabe vækst i lokalsamfundet, ligesom den manifesterer landsdelens plads helt fremme i toppen på bryde verdensplan.

Vi glæder os også til at kunne opfylde en gammel drøm om at kunne modtage op til 3.000 børn og unge hvert år i Brydeklubben Thor, hvor de gennem forløb stifter kendskab til vores sport, men mest af alt inspirere dem og deres lærer / pædagoger til at forstå vigtigheden i motorikken, som ligger til grund for alle vores daglige gøremål.

Hos Brydeklubben Thor har vi mange loyale og trofaste sponsorer, men vi har også plads til din virksomhed. Sammen finder vi den samlede pakke, der passer nøjagtig til din virksomheds ønsker, ligesom vi står parate med råd og vejledning om, hvordan din virksomhed får det mest optimale ud af sponsoratet.

BK Thors cheftræner Thor Hyllegaard er ligeledes ansat som sportschef i Danmarks Brydeforbund
Thortræneren Lukas Høier er træner for udviklingstruppen i Danmarks Brydeforbund
BK Thor har årligt 1500 børn og skoleelever på besøg og til et træningsforløb i vores klubhus. (Vores vision er 3000 børn)
BK Thor er af Danmarks Brydeforbund udnævnt til First Mover klub indenfor ATK (Aldersrelateret træningskoncept)
BK Thor blev stiftet 2. november 1910, og er dermed en af Nykøbings ældste idrætsforeninger
BK Thor er samtidig vært for Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter.

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk