Rugby Club Odense tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Nøglens Kvarter 12, Holluf Pile, Odense, 5220 Odense SØ

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 6 åbne hold i Rugby Club Odense

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Rugby Club Odense

Klub alias: RCO

Klub CVR: 30772326

Rugby Club Odense: Et sted for alle
Rugby Club Odense er en dansk rugbyklub, perfekt placeret i hjertet af Danmark, i den historiske by Odense – H.C. Andersens fødeby. Vores klub er mere end blot et sted at spille rugby; det er et fællesskab, hvor alle er velkomne, uanset erfaring og niveau. Vi tilbyder noget for enhver smag, med hold i ungdomsrækkerne, kvindehold og seniorhold, samt et touchhold for dem, der ønsker at undgå tacklinger.
Rugby Club Odense er ikke bare en klub, men et sted hvor venskaber formes, og hvor både børn og voksne kan udvikle sig fysisk og mentalt. Vores mål er at skabe en positiv og støttende atmosfære, hvor sportens glæder og udfordringer kan opleves i fællesskab. Så hvad enten du er her for at spille, lære eller bare for at nyde atmosfæren, er du altid velkommen hos Rugby Club Odense. Kom og vær en del af vores fantastiske fællesskab – vi glæder os til at se dig!

En klub for alle alderstrin og erfaringsniveauer:
Rugby Club Odense har hold for alle aldersgrupper. Vores ungdomshold er det perfekte sted for de yngste at starte deres rugbyrejse. Her lærer de ikke kun om sporten, men også om teamwork, respekt og dedikation. For kvinder og seniorer tilbyder vi hold, der konkurrerer på forskellige niveauer, og hvor der er plads til både nybegyndere og erfarne spillere.
For dem, der ikke er til de hårde tacklinger, har vi et touchhold, hvor mænd og kvinder spiller sammen. Dette er en fantastisk mulighed for at holde sig i form, lære spillets grundlæggende principper og have det sjovt, uden de fysiske krav, som almindelig rugby indebærer.

Et inkluderende fællesskab:
Hos Rugby Club Odense er vi stolte af vores inkluderende fællesskab. Vi har fantastiske medlemmer i alle aldre og fra mange forskellige nationaliteter. Vores klub er et sted, hvor mangfoldighed fejres, og hvor alle føler sig velkomne. Vi mener, at rugby er for alle, og vi arbejder hårdt for at skabe et miljø, hvor hvert enkelt medlem føler sig værdsat og inkluderet.

Træning og faciliteter:
Vi har vores klubhus og bane ved Holluf Pile Skole, et ideelt sted for vores aktiviteter. Her træner vi året rundt, med fokus på både fysisk og teknisk udvikling. Om vinteren flytter vi træningen indendørs til hallen ved siden af banen, hvilket sikrer, at vi kan opretholde en høj træningskvalitet, uanset vejret. Vores faciliteter er moderne og velholdte, hvilket giver vores medlemmer de bedste muligheder for at udvikle sig og nyde både sporten og fællesskabet udenfor banen.

Du er velkommen her hos os:
Vi byder alle velkomne i Rugby Club Odense. Om du ønsker at kigge forbi for at se, hvad rugby handler om, eller om du er klar til at deltage i træningen, er du altid velkommen hos os. Vores døre er åbne for alle, og vi opfordrer dig til at komme forbi og opleve vores fantastiske fællesskab.
Vi tilbyder nye medlemmer en nem og tryg introduktion til sporten, og vi er altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige plads for dig i vores klub. Vores erfarne trænere og imødekommende medlemmer er klar til at støtte dig, uanset om du er helt ny til rugby eller en erfaren spiller, der søger en ny klub.

Kontakt og mere information:
Hvis du ønsker mere information om Rugby Club Odense, vores træningstider, medlemskab eller noget andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde os på vores hjemmeside https://www.holdsport.net/klub/rugby-club-odense, sociale medier eller ved at besøge vores klubhus ved Holluf Pile Skole. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores rugbyfamilie og dele vores passion for sporten med dig.

Kom og vær en del af vores fantastiske fællesskab – vi glæder os til at se dig!

Rugby i Odense

Rugby Club Odense har aktive rugby hold her: (Nøglens Kvarter 12, Holluf Pile). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Rugby Club Odense har følgende rugby hold i Odense.

(Nøglens Kvarter 12, Holluf Pile):
Ungdomstræning | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Rugby for kvinder | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00
Rugby for mænd | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00
Rugby for mænd | Torsdage, kl. 18:30 - 20:00
Rugby U18 | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00
Rugby U18 | Torsdage, kl. 18:30 - 20:00

Rugby Club Odense har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune