Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • CSV

    Rismarksvænget 11, Højstrup, Odense, 5200 Odense V

Gode bevægelser og rytmer på gulvet, guidet af de bedste instruktører i selskab med andre dansevenner. Kan varmt anbefale at man prøver det. Men pas på - man kan blive helt afhængig af det og der er 100% garanti- også for de skæve trin efterfulgt af store grin på gulvet 😊

Charlotte Rasmussen

Love to dance er en fantastisk danseklub, med mange dygtige instruktører. Der bliver danset til virkelige godt musik og der bliver hygget og brugt masser af latter muskler.
Klubben kan varmt anbefales

Lone Lundgren

Hvis du gerne vil gå til dans, er Love to dance det perfekte sted for dig der ikke har en dansepartner. Her danser vi uden partner til den nyeste fede musik. Der er et godt sammenhold på tværs af alle hold, og vi har det rigtig sjovt.

Susanne Sofia Larsen

Om Love-to-Dance

Klub CVR: 33171129

ALLE kan være med, og du behøver ingen partner for at være med. Vi danser til al den gode musik du hører i radioen,

VI ELSKER AT DANSE.
Love-to-Dance er en forening, der består af en stor gruppe danseglade mennesker, som elsker at bevæge sig til musik. Vi startede foreningen i 2001, og kan stolt sige, at en del af de dansere som var med fra starten, er hos os endnu.

Nøglen til dette er, at vi har en rød tråd i vores forening. Vi vil det samme!… Vi vil danse til al den fede musik, vi hører i radioen – Lige fra det mest pumpede hitlistemusik til dejlige ballader og fed rockmusik! Vi udelukker ingen musik. Det var vores filosofi da vi startede – og det er det endnu!

Vi tilbyder dans på alle niveauer, lige fra absolut begynder til avanceret samt fra hyggedans til konkurrencedans.

Vi forsøger at dække alle vores danseres behov.
Noget af det bedste er også, at du ikke behøver en partner for at danse. Du kan komme alene.

Du kan sammenligne vores dans med en form for aerobic eller zumba, hvor vi alle står på rækker og laver de samme trin – synkront – og til den fede musik!

Vores instruktører kan deres kram. De har alle gennemgået anerkendte kurser og uddannelser, og har alle mange år på bagen som dansere og instruktører.
Nogle af vores instruktører har deltaget i Europa- og Verdensmesterskaberne – og som forening kan vi sågar prale af at have skabt indtil flere verdensmestre.

Når dette er sagt er hygge, sjove stunder og motion i højsædet!
Vi lægger ikke skjul på at vi skal have det sjovt, men uden et godt socialt samvær, da ingen dans!

Love-to-Dance afholder 2 store arrangementer hvert år - Forårsworkshop i april måned samt X-mas. party i december måned. Ved disse heldags-arrangementer kommer der dansere fra hele Danmark - ja sågar fra udlandet også. Ved vores X-mas. party har vi altid booket en instruktør fra udlandet, som kommer og giver workshops.
Af andre arrangementer, vi afholder hvert år, kan nævntes "Intern Fællesdans" hvor vi danser på tværs af alle holdene i foreningen, "Sommerafslutning", "Forberedelse til vores 2 store arrangementer" samt "Søndagsdans".

Snup en prøvetime hos os, og se hvad vi har at byde på. Når først man har prøvet, bliver man bidt af det, og kan ikke slippe det igen. Det må være den bedste - og sundeste - form for afhængighed!

Se mere på www.love-to-dance.dk

Kom og dans hos os – du vil IKKE fortryde det!

Love-to-Dance har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune