Om DSIO Fodbold

Klub alias: DSIO

Klub CVR: 34783543

VI er en social fodboldklub for studerende og andre

DSIO fodbold har mere end 40 år på bagen, og er kendt for at være en studerende-klub, hvilket også har gjort, at klubben har stor erfaring med at skabe unikke venskaber for studerende. Vi har stor fokus på det sociale aspekt ved fodbold, hvor vi samtidig vægter at have seriøsitet i fodbolden. Vi ynder at tilflyttere og allerede bosatte studerende i Odense skal få et stort socialt netværk. Det er dog ikke et krav at være studerende – alle er velkomne!

Vi har et aldersspænd på 18 til 32 år, da flere af vores studerende fortsætter som spiller i klubben efter endt uddannelse, hvilket tilføjer erfaring til holdene.

DSIO Fodbold består af ca. 150 medlemmer, som består af studerende og ikke-studerende. Vi er en blanding af fynboere, jyder, øboere og udenlandske spillere. Især ved studiestart bliver posen af spillere grundigt blandet og mange nye kommer til. DSIO fodbold består dog også af spillere der har spillet i klubben i mange år, som glædeligt fortæller dig, hvorfor du skal starte i Danmarks studieklub nr. 1!

Vidste du at DSIO fodbold har et af byens billigste kontingenter på kun 400kr pr. sæson? Dette er muligt fordi klubben består af 100% frivillige kræfter, hvor vi i fællesskab danner gode rammer for træning, kampe og alt det udenom.

Studerende vælger at spille for DSIO Fodbold, da vi gør utroligt meget for, at alle spillere har den bedste tid muligt i klubben. VI har adskillige arrangementer i løbet af sæsonen, som sikre at alle spillere på tværs af hold og afdelinger bliver mixet, dette gælder både herrer og damehold.

Af arrangementer har vi:
Pink dag - en dag med grill, adskillige kampe for klubbens hold, tombola og stor fest om aftenen.
Jylland mod Øerne - En kamp hvor alle klubbens jyder spiller kamp mod klubbens øboere. Herefter er det traditionen at tage til tinderbox for dem med sådan en billet.
Opstartsfest
Afslutningsfest - Dette indevære tit temafester, udklædning, kåringer i klubben og sige tak for endnu en god sæson.
Bødekassefester - Hver hold har deres egen bødekasse, som betaler for en fest for det enkelte hold
Sommerfester
5 a Side - En træning hvor vi mixer herrer og dameholdene og spiller en turnering
Whiskeyturnering hen over sommerferien
Fællesspisning
Brætspilsaften
Fredagsbold (indendørs) i vintermånederne
Og meget mere!

Vores medlemmer har følgende at sige om klubben:
"DSIO har givet mig så mange fede oplevelser, men også mange nye venskaber. Jeg kommer selv fra Jylland og DSIO har giver mig muligheden for at møde en masse unge, som ikke nødvendigvis læser det samme som mig."

"I DSIO har jeg fået lov til at være mig selv og jeg har kunne skabe helt nye venskaber med både mænd og kvinder. Det har helt sikkert gjort det meget nemmere at flytte til Odense"

“Da jeg flyttede til Odense, kendte jeg ikke mange i byen. Det ændrede sig, da jeg startede i DSIO, hvor jeg nu har fået mange gode venner, som jeg bruger meget tid sammen med både til og udenfor fodbold”

Hold:
Lige nu har vi to herrehold: Serie 2 og Serie 4.1.
På damesiden har vi ligeledes to hold: Et 11-mandshold i Albaniserien og et 7-mandshold. Dameholdene træner dog sammen og hjælper hinanden.
Desuden har vi et oldboyshold i OB70-turneringen.

Træningstider og sted:
Provstegårdsskolen - Middelfartvej 180, 5200 Odense V. Omklædning ved enghaveskolen.
Damer: Mandag og torsdag kl. 18:00-19:30
Herrer: Tirsdag og torsdag kl. 18:00-19:30

Kontingent: 400kr pr sæson

Er du ny spiller? Meld dig ind i klubben HER:
https://koservice.dbu.dk/ClubSignup?id=2&clubid=1382

DSIO Fodbold er en del af en større organisation "De studerendes idrætsorganisation Odense"
DSIO er en sportsforening i Odense med flere underafdelinger. DSIO en organisation med masser af traditioner og en passion for sport. DSIO har følgende sportsgrene:
- Badminton
- Basketball
- Floorball
- Fodbold
- Håndbold
- Vallybold

Læs mere her: https://dsio.dk/afdelinger/

DSIO Fodbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune