Om DSIO Fodbold

Klub alias: DSIO

Klub CVR: 34783543

VI er en social fodboldklub for studerende og andre

DSIO fodbold har mere end 40 år på bagen, og er kendt for at være en studerende-klub, hvilket også har gjort, at klubben har stor erfaring med at skabe unikke venskaber for studerende. Vi har stor fokus på det sociale aspekt ved fodbold, hvor vi samtidig vægter at have seriøsitet i fodbolden. Vi ynder at tilflyttere og allerede bosatte studerende i Odense skal få et stort socialt netværk. Det er dog ikke et krav at være studerende – alle er velkomne!

Vi har et aldersspænd på 18 til 32 år, da flere af vores studerende fortsætter som spiller i klubben efter endt uddannelse, hvilket tilføjer erfaring til holdene.

DSIO Fodbold består af ca. 150 medlemmer, som består af studerende og ikke-studerende. Vi er en blanding af fynboere, jyder, øboere og udenlandske spillere. Især ved studiestart bliver posen af spillere grundigt blandet og mange nye kommer til. DSIO fodbold består dog også af spillere der har spillet i klubben i mange år, som glædeligt fortæller dig, hvorfor du skal starte i Danmarks studieklub nr. 1!

Vidste du at DSIO fodbold har et af byens billigste kontingenter på kun 400kr pr. sæson? Dette er muligt fordi klubben består af 100% frivillige kræfter, hvor vi i fællesskab danner gode rammer for træning, kampe og alt det udenom.

Studerende vælger at spille for DSIO Fodbold, da vi gør utroligt meget for, at alle spillere har den bedste tid muligt i klubben. VI har adskillige arrangementer i løbet af sæsonen, som sikre at alle spillere på tværs af hold og afdelinger bliver mixet, dette gælder både herrer og damehold.

Af arrangementer har vi:
Pink dag - en dag med grill, adskillige kampe for klubbens hold, tombola og stor fest om aftenen.
Jylland mod Øerne - En kamp hvor alle klubbens jyder spiller kamp mod klubbens øboere. Herefter er det traditionen at tage til tinderbox for dem med sådan en billet.
Opstartsfest
Afslutningsfest - Dette indevære tit temafester, udklædning, kåringer i klubben og sige tak for endnu en god sæson.
Bødekassefester - Hver hold har deres egen bødekasse, som betaler for en fest for det enkelte hold
Sommerfester
5 a Side - En træning hvor vi mixer herrer og dameholdene og spiller en turnering
Whiskeyturnering hen over sommerferien
Fællesspisning
Brætspilsaften
Fredagsbold (indendørs) i vintermånederne
Og meget mere!

Vores medlemmer har følgende at sige om klubben:
"DSIO har givet mig så mange fede oplevelser, men også mange nye venskaber. Jeg kommer selv fra Jylland og DSIO har giver mig muligheden for at møde en masse unge, som ikke nødvendigvis læser det samme som mig."

"I DSIO har jeg fået lov til at være mig selv og jeg har kunne skabe helt nye venskaber med både mænd og kvinder. Det har helt sikkert gjort det meget nemmere at flytte til Odense"

“Da jeg flyttede til Odense, kendte jeg ikke mange i byen. Det ændrede sig, da jeg startede i DSIO, hvor jeg nu har fået mange gode venner, som jeg bruger meget tid sammen med både til og udenfor fodbold”

Hold:
Lige nu har vi to herrehold: Serie 2 og Serie 4.1.
På damesiden har vi ligeledes to hold: Et 11-mandshold i Albaniserien og et 7-mandshold. Dameholdene træner dog sammen og hjælper hinanden.
Desuden har vi et oldboyshold i OB70-turneringen.

Træningstider og sted:
Provstegårdsskolen - Middelfartvej 180, 5200 Odense V. Omklædning ved enghaveskolen.
Damer: Mandag og torsdag kl. 18:00-19:30
Herrer: Tirsdag og torsdag kl. 18:00-19:30

Kontingent: 400kr pr sæson

Er du ny spiller? Meld dig ind i klubben HER:
https://koservice.dbu.dk/ClubSignup?id=2&clubid=1382

DSIO Fodbold er en del af en større organisation "De studerendes idrætsorganisation Odense"
DSIO er en sportsforening i Odense med flere underafdelinger. DSIO en organisation med masser af traditioner og en passion for sport. DSIO har følgende sportsgrene:
- Badminton
- Basketball
- Floorball
- Fodbold
- Håndbold
- Vallybold

Læs mere her: https://dsio.dk/afdelinger/

Fodbold i Odense

DSIO Fodbold har aktive fodbold hold her: Knald Hard Lane (Middelfartvej 180). Holdene træner mandage, tirsdage og torsdage og er for drenge/mænd piger/kvinder i alderen 18 - 32 årige.

DSIO Fodbold har følgende fodbold hold i Odense.

Knald Hard Lane (Middelfartvej 180):
Prøvetræning herre (Tirsdag) | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30
Prøvetræning Herre (Torsdag) | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30
Prøvetræning Dame (Mandag) | Mandage, kl. 18:00 - 19:30
Prøvetræning Dame (Torsdag) | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

DSIO Fodbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Odense kommune

Find din næste idræt i Odense Kommune!
Det kan næsten ikke være manglen på prøvetræninger og fritidstilbud, der gør at man ikke dyrker mere motion i Odense Kommune. Her er der nemlig rigtig mange muligheder i de fynske foreninger og sportsklubber, som blot venter på at du kommer til en gratis prøvetræning. Det kan være du har været på stadion i Odense og set Sabbi, Frøkjær og Tverskov brillere med bolden og selv ønsket at prøve kræfter med fodbolden? Måske skal det ikke være på så højt plan og mere være hyggebold med vennere et par gange om ugen, så har du muligheden hos DSIO Fodbold og Boldklubben Posten. Klubberne tilbyder prøvetræninger for alle niveauer, som tør at prøve kræfter med fodbolden, men fællesnævneren er socialt samvær. Selvom socialt samvær er i højsædet, mindsker det ikke den seriøsist som er i at blive bedre både teknisk og fysisk. Der sigtes altid mod at forbedre holdet på både dame og herre siden. Så vil du være den nye 9'er eller Simon Kjær for en af de to fynske fodboldklubber kan du tilmelde dig en prøvetræning med det samme.

Firmaidræt Odense
Det kan også ske at du er mere til ketchersport og være indendørs når du skal ud at bevæge dig. Hvor vind, muldvarpeskud og andre udendørs faktorer ikke spiller ind, så kan det være badminton er noget for dig? Hos Firmaidræt Odense har de hold for alle over 13 år og har et hold for seniorer på +50 år, hver torsdag. Medlemmer spiller på kryds og tværs på 6 baner blandt venner som de har fået nede til badminton. Fjerboldene smashes hårdt i gulvet ude i Dyrup/Bellinge Kultur- & idrætscenter og spillegælden hos de mange medlemmer har aldrig været større. Badminton er kun 1 ud af de 8 sportsgrene Firmaidræt Odense råder over. Du kan også prøve træninger som Shape It - Mave Balder Lår, Billard, Bordtennis, Bowling, Bridge, Cykling og Dans. På tværs af alle sportsgrenene har Firmaidræt Odense, hold nu fast - 1566 medlemmer som ugentlig giver den gas til klubbens træninger. Men der er stadig plads til flere glade medlemmer - så kom og prøv det af.
 
Atletik for alle + Para-Atletik
Er du mere til løb, spring, kaste eller hoppe, så har du muligheden for at melde dig ind i Odense Atletik klub! Klubben har en masse forskellige fritidstilbud og prøvetræninger for alle aldre, men sætter stor fokus på børn og unge. Holdene er for dem, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tages der udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. Der trænes i at være den alsidige atlet og når man nærmer sig senior alderen vil man kunne specialisere sig indenfor en disciplin. Alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

Derudover tilbyder klubben også træninger for spastisk lammede og andre personer med fysiske handicap. Odense Atletik har en træning med en RaceRunner. RaceRunneren giver selv de sværest spastisk lammede en følelse af at bevæge sig frit og kunne konkurrerer på lige fod med kørestolsracere og løbere. RaceRunneren er en meget effektiv rekvisit til at forbedre kondition, styrke og smidighed samt stimulering af nervesystem og stofskifte. En RaceRunner er en trehjulet løbecykel, som giver spastisk lammede og andre handicappede med balance- og motoriske problemer. Så lad ikke dit fysiske handicap stoppe dig med at komme ud og skabe nye fællesskaber og få en masse frisk luft og motion.

Træninger i Odense og omegn
Udover fodboldklubberne DSIO og Posten, samt Firmaidræt Odense og Atletik Odense byder andre sportsklubber og foreninger også til gratis prøvetræninger. Du kan blandt andet også tilmelde dig hos: Hockeyklubben Odin, Odense Curling Club, Odense Australsk Fodbold BGIF og Odense Fægteklub. Så der er masser af muligheder og tilbud ude hos sports klubberne i Odense Kommune. Tag ud og prøv dem af og tag gerne en ven eller veninde med.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk