Om Boldklubben Posten Odense

Klub CVR: 30791525

FODBOLD ER LIVET!
Er du enig, så er du velkommen i Boldklubben Posten...

BK Posten er beliggende i et attraktivt område midt i Odense by.

Boldklubben Posten har i fællesskab med DIF og DGI startet et projekt for at få nye medlemmer til Serie -2, og -4 holdene i klubben. Klubben tilbyder gode forhold til spillerne og ønsker at skabe en træningskultur med højt fremmøde ved at fokusere på gode trænere, gode faciliteter og socialt samvær. Vil du være med til at bidrage til den rejse i en værdibaseret klub, så har vi et godt introduktionsforløb til dig. Alt du skal gøre er at møde op!

HVAD FÅR DU SOM MEDLEM?
Hummel Core træningssæt
· Kontingent 412 kr første halvår
· Studierabat på 150 kr.
· Gratis kontingent for foråret 2021
· Øl til kun 10 kr
· Tøjvask og eget skab
· En klub i centrum af Odense
· Kompetent trænerteam
· Masser af nye venner

Vi hygger os med fællesspisning, fester og 3- halvleg vinder vi altid.

Velkommen i Boldklubben Posten

Fodbold i Odense

Boldklubben Posten Odense har aktive fodbold hold her: Kildemosevej (Kildemosevej 22). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for drenge/mænd i alderen 16 - 61 årige.

Boldklubben Posten Odense har følgende fodbold hold i Odense.

Kildemosevej (Kildemosevej 22):
Seniorherre serie 2 træning BK Posten Odense | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00
Seniorherre serie 4 træning BK Posten Odense serie 4 | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00
Oldboys træning BK Posten Odense | Onsdage, kl. 18:15 - 19:30
Seniorherre serie 2 træning BK Posten Odense | Torsdage, kl. 18:30 - 20:00
Seniorherre serie 4 træning BK Posten Odense serie 4 | Torsdage, kl. 18:30 - 20:00

Boldklubben Posten Odense har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Odense kommune

Find din næste idræt i Odense Kommune!
Det kan næsten ikke være manglen på prøvetræninger og fritidstilbud, der gør at man ikke dyrker mere motion i Odense Kommune. Her er der nemlig rigtig mange muligheder i de fynske foreninger og sportsklubber, som blot venter på at du kommer til en gratis prøvetræning. Det kan være du har været på stadion i Odense og set Sabbi, Frøkjær og Tverskov brillere med bolden og selv ønsket at prøve kræfter med fodbolden? Måske skal det ikke være på så højt plan og mere være hyggebold med vennere et par gange om ugen, så har du muligheden hos DSIO Fodbold og Boldklubben Posten. Klubberne tilbyder prøvetræninger for alle niveauer, som tør at prøve kræfter med fodbolden, men fællesnævneren er socialt samvær. Selvom socialt samvær er i højsædet, mindsker det ikke den seriøsist som er i at blive bedre både teknisk og fysisk. Der sigtes altid mod at forbedre holdet på både dame og herre siden. Så vil du være den nye 9'er eller Simon Kjær for en af de to fynske fodboldklubber kan du tilmelde dig en prøvetræning med det samme.

Firmaidræt Odense
Det kan også ske at du er mere til ketchersport og være indendørs når du skal ud at bevæge dig. Hvor vind, muldvarpeskud og andre udendørs faktorer ikke spiller ind, så kan det være badminton er noget for dig? Hos Firmaidræt Odense har de hold for alle over 13 år og har et hold for seniorer på +50 år, hver torsdag. Medlemmer spiller på kryds og tværs på 6 baner blandt venner som de har fået nede til badminton. Fjerboldene smashes hårdt i gulvet ude i Dyrup/Bellinge Kultur- & idrætscenter og spillegælden hos de mange medlemmer har aldrig været større. Badminton er kun 1 ud af de 8 sportsgrene Firmaidræt Odense råder over. Du kan også prøve træninger som Shape It - Mave Balder Lår, Billard, Bordtennis, Bowling, Bridge, Cykling og Dans. På tværs af alle sportsgrenene har Firmaidræt Odense, hold nu fast - 1566 medlemmer som ugentlig giver den gas til klubbens træninger. Men der er stadig plads til flere glade medlemmer - så kom og prøv det af.
 
Atletik for alle + Para-Atletik
Er du mere til løb, spring, kaste eller hoppe, så har du muligheden for at melde dig ind i Odense Atletik klub! Klubben har en masse forskellige fritidstilbud og prøvetræninger for alle aldre, men sætter stor fokus på børn og unge. Holdene er for dem, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tages der udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. Der trænes i at være den alsidige atlet og når man nærmer sig senior alderen vil man kunne specialisere sig indenfor en disciplin. Alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

Derudover tilbyder klubben også træninger for spastisk lammede og andre personer med fysiske handicap. Odense Atletik har en træning med en RaceRunner. RaceRunneren giver selv de sværest spastisk lammede en følelse af at bevæge sig frit og kunne konkurrerer på lige fod med kørestolsracere og løbere. RaceRunneren er en meget effektiv rekvisit til at forbedre kondition, styrke og smidighed samt stimulering af nervesystem og stofskifte. En RaceRunner er en trehjulet løbecykel, som giver spastisk lammede og andre handicappede med balance- og motoriske problemer. Så lad ikke dit fysiske handicap stoppe dig med at komme ud og skabe nye fællesskaber og få en masse frisk luft og motion.

Træninger i Odense og omegn
Udover fodboldklubberne DSIO og Posten, samt Firmaidræt Odense og Atletik Odense byder andre sportsklubber og foreninger også til gratis prøvetræninger. Du kan blandt andet også tilmelde dig hos: Hockeyklubben Odin, Odense Curling Club, Odense Australsk Fodbold BGIF og Odense Fægteklub. Så der er masser af muligheder og tilbud ude hos sports klubberne i Odense Kommune. Tag ud og prøv dem af og tag gerne en ven eller veninde med.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk