Om Odense Atletik

Klub CVR: 21027170

Odense Atletik er oplevelser, glæde og fællesskab i atletikken.

Odense Atletik har plads til dig! og vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet!

Atletik er både en individuel og alsidig sportsgren. Det er specielt i vores daglige arbejde med atleterne, at vi igennem fællesskabet ser den største udvikling, både på det sportslige og det personlige plan. Derfor vil vi gerne inkludere dig i vores aktive klubmiljø, hvor du vil møde andre unge og erfarende atleter. Som en del af Odense Atletik forventer vi, at du aktivt indgår i træningsmiljøet og bidrager konstruktivt til din egen og andres udvikling.

I Odense atletik talentudvikler vi på alle niveauer. Vi møder den enkelte atlet i øjenhøjde og udvikler på det niveau, som atleten kommer med. Hos os vil du møde dybt engagerede og kompetente trænere, som tager dig og din sport seriøst uanset dit sportslige niveau. Du vil blive inkluderet i et træningsmiljø, hvor du kan udvikle dig sammen med andre atleter i den alsidige sport, som atletik er.

I Odense Atletik er der plads til både at være med ’bare for at have det sjovt’, men også til at jagte de helt store drømme.

Vi prioriterer det sociale fællesskab højt i klubben.
Både i og udenfor træningen tages der initiativ til at styrke fællesskabet, på tværs af klubbens aldersgrupper, eller internt i træningsgrupperne.
Arrangementerne kan være alt fra blandt andet fællesspisning, klubturer og hyggedage med fokus både på altetik og meget andet.

Træningen er opdelt efter aldersgrupper, for at sikre at den enkelte atlet kan spejle sig selv i holdets øvrige medlemmer. På denne måde sikre vi, at træningen kan tilpasses atleternes ambitionsniveau og kunnen, for bedst muligt at få alle med i hele processen.

Børneholdende fordeler sig i aldersgrupperne 6-9 år, 10-11 år, og 12-13 år.
Gennem leg og øvelser vil atleterne opleve atletikkens alsidighed. De vil komme til at prøve kræfter med sprint, mellemdistanceløb, stafet og hækkeløb, højde- og længdespring, kuglestød, diskoskast og spydkast.

Ungdomsholdet er i aldersgruppen 14-19 år.
Denne gruppe træner sportsspecifikke evner inden for alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

Atleterne vil få mulighed for at gå i dybden med én eller flere discipliner i seniortræningen. Overgangen fra ungdom til senior sker langsomt i atletens eget tempo og i samarbejde med trænerne.

I sommerhalvåret trænes der udendørs på atletikbanen i Bolbro, Odense V.
I vinterhalvåret afholdes træningen indendørs i Thorvald Ellegaards Arena, som har faciliteter til alle atletikkens discipliner,

Odense Atletik associerer sig selv med nøgleværdier som sammenhold, udfordring og alsidighed. Vi værner om fællesskabet og sammenholdet uanset alder, niveau og interesse. Atletik skal være sjovt, og det skal være sjovt at være aktiv. For de yngste arbejder vi på at have en legende tilgang til træning, og møde den enkelte atlet hvor de er.
Seniorerne får mulighed for fordybelse og personlig udvikling. Et rum hvor der er plads til ambitionerne, uanset om det er for motion, eller resultater.

Vidste du at:
- Den 92-årige ottedobbelte verdensrekordindehaver i atletik, Rosa Pedersen, træner i Odense Atletik.
- Odense Atletik er arrangør af DHL Stafetten i Odense.
- Vi står også bag Eventyrløbet som en del af OGF.
- Vi selv synes Odense Atletik er den sjoveste og bedste atletikklub i Danmark.
- Odense Atletik årligt afholder Atletik Camp, træningsturer og stævner.
- Der er medlemmer fra alderen 6-92 år i Odense Atletik.
- Atletik stammer fra det græske ord "athlos" som betyder konkurrence. Hos Odense Atletik er der plads til både dem som vil konkurrere og dem, som ikke vil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Odense Atletik.
Prøv en træning og se, om du også syntes at atletik er mega fedt!

Atletik i Odense

Odense Atletik har aktive atletik hold her: Bolbro Parken (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 9D), Odense Atletikstadion (Stadionvej 25, Bolbro) og Odense idrætshal (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 5). Holdene træner mandage, tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Odense Atletik har følgende atletik hold i Odense.

Bolbro Parken (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 9D):
TrackFit | Mandage, kl. 17:10 - 18:10
Frame Running | Mandage, kl. 18:45 - 19:45

Odense Atletikstadion (Stadionvej 25, Bolbro):
Atletik for Børn 6-9 år | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Atletik for børn 10-11 år | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Atletik for Børn 12-13 år | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
Atletik for unge 14-19 år | Onsdage, kl. 17:00 - 18:45
Atletik for børn 10-11 år | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
Atletik for Børn 12-13 år | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Atletik for unge 14-19 år | Mandage, kl. 18:00 - 19:45

Odense idrætshal (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 5):
Senior Atletik 16+ | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

Løb i Odense

Odense Atletik har aktive løb hold her: Odense idrætshal (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 5). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 18 årige.

Odense Atletik har følgende løb hold i Odense.

Odense idrætshal (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 5):
Ungdomsløbetræning | Mandage, kl. 17:00 - 18:00

Odense Atletik har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune