Vesterbro Brætspil tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Odenses bedste brætspilsforening.
2 brætspilsaktiviteter om ugen for 300-400 kr. om året.

Anders Jasper Delfs

Om Vesterbro Brætspil

Klub alias: VB

Klub CVR: 43488139

Vesterbro Brætspil er en hyggelig, imødekommende forening for alle der har lyst til mere brætspil i deres liv.

Vesterbro Brætspil blev stiftet på Vestre Skole på Vesterbro - 5000 Odense C i september 2022.
Vi er en frivillig folkeoplysende forening i Odense Kommune.

Til daglig er vi 16 frivillige der driver foreningen og der er altid plads til flere frivillige i foreningen.

Vesterbro Brætspil driver og afholder ugentlige brætspilsaktiviteter, brætspilscafe og -events, der
retter sig mod alle brætspilsinteresserede i Odense. Til brætspilsaktiviteterne spilles alle typer af kort- og brætspil.

Eksempler på spil der ofte. kommer på bordet i foreningen kunne være:
- Dominion
- Terraforming Mars
- A Feast for Odin
- Warhammer 40k
- Dune Imperium
- Ark Nova
- Istanbul
- Scythe
- Mage Knight
- Raiders of the North Sea
- Paladins of the West Kingdom


Men derudover spiller vi stort set alle typer af brætspil herunder hurtige fillergames, kortspil, hjemmebryggede brætspil til test, kickstarters og faktisk også mere familievenlige brætspil som Cascadia, Takenoko, Calico, Spyfall. Ticket to Ride, Pandemic og mange flere.

Vi vil bringe brætspillets egenskaber i spil for at styrke menneskers sociale relationer, i et
åbent og inkluderende fællesskab hvor man kan opdage, dyrke og dele interessen for
brætspil.

Brætspil inspirerer, motiverer og holder hjernen i gang på en sund og sjov måde. Derudover
skaber de en tiltrængt analog balance i en udpræget digital verden.

Foreningen ønsker at styrke brætspilskulturen i lokalsamfundet og positionere Vesterbro,
Odense som interesse- og aktivitetscenter for brætspil.

Vi er startet ud med ingenting andet end en gruppe frivillige med kærlighed og tro på
brætspil.

Brætspil i Odense

Vesterbro Brætspil har aktive brætspil hold her: Vestre Skole Roersvej Odense (Roersvej 10). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder i alderen 15+ årige.

Vesterbro Brætspil har følgende brætspil hold i Odense.

Vestre Skole Roersvej Odense (Roersvej 10):
Brætspil for alle | Onsdage, kl. 18:00 - 22:00

Vesterbro Brætspil har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Odense kommune

Find din næste idræt i Odense Kommune!
Det kan næsten ikke være manglen på prøvetræninger og fritidstilbud, der gør at man ikke dyrker mere motion i Odense Kommune. Her er der nemlig rigtig mange muligheder i de fynske foreninger og sportsklubber, som blot venter på at du kommer til en gratis prøvetræning. Det kan være du har været på stadion i Odense og set Sabbi, Frøkjær og Tverskov brillere med bolden og selv ønsket at prøve kræfter med fodbolden? Måske skal det ikke være på så højt plan og mere være hyggebold med vennere et par gange om ugen, så har du muligheden hos DSIO Fodbold og Boldklubben Posten. Klubberne tilbyder prøvetræninger for alle niveauer, som tør at prøve kræfter med fodbolden, men fællesnævneren er socialt samvær. Selvom socialt samvær er i højsædet, mindsker det ikke den seriøsist som er i at blive bedre både teknisk og fysisk. Der sigtes altid mod at forbedre holdet på både dame og herre siden. Så vil du være den nye 9'er eller Simon Kjær for en af de to fynske fodboldklubber kan du tilmelde dig en prøvetræning med det samme.

Firmaidræt Odense
Det kan også ske at du er mere til ketchersport og være indendørs når du skal ud at bevæge dig. Hvor vind, muldvarpeskud og andre udendørs faktorer ikke spiller ind, så kan det være badminton er noget for dig? Hos Firmaidræt Odense har de hold for alle over 13 år og har et hold for seniorer på +50 år, hver torsdag. Medlemmer spiller på kryds og tværs på 6 baner blandt venner som de har fået nede til badminton. Fjerboldene smashes hårdt i gulvet ude i Dyrup/Bellinge Kultur- & idrætscenter og spillegælden hos de mange medlemmer har aldrig været større. Badminton er kun 1 ud af de 8 sportsgrene Firmaidræt Odense råder over. Du kan også prøve træninger som Shape It - Mave Balder Lår, Billard, Bordtennis, Bowling, Bridge, Cykling og Dans. På tværs af alle sportsgrenene har Firmaidræt Odense, hold nu fast - 1566 medlemmer som ugentlig giver den gas til klubbens træninger. Men der er stadig plads til flere glade medlemmer - så kom og prøv det af.
 
Atletik for alle + Para-Atletik
Er du mere til løb, spring, kaste eller hoppe, så har du muligheden for at melde dig ind i Odense Atletik klub! Klubben har en masse forskellige fritidstilbud og prøvetræninger for alle aldre, men sætter stor fokus på børn og unge. Holdene er for dem, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tages der udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. Der trænes i at være den alsidige atlet og når man nærmer sig senior alderen vil man kunne specialisere sig indenfor en disciplin. Alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

Derudover tilbyder klubben også træninger for spastisk lammede og andre personer med fysiske handicap. Odense Atletik har en træning med en RaceRunner. RaceRunneren giver selv de sværest spastisk lammede en følelse af at bevæge sig frit og kunne konkurrerer på lige fod med kørestolsracere og løbere. RaceRunneren er en meget effektiv rekvisit til at forbedre kondition, styrke og smidighed samt stimulering af nervesystem og stofskifte. En RaceRunner er en trehjulet løbecykel, som giver spastisk lammede og andre handicappede med balance- og motoriske problemer. Så lad ikke dit fysiske handicap stoppe dig med at komme ud og skabe nye fællesskaber og få en masse frisk luft og motion.

Træninger i Odense og omegn
Udover fodboldklubberne DSIO og Posten, samt Firmaidræt Odense og Atletik Odense byder andre sportsklubber og foreninger også til gratis prøvetræninger. Du kan blandt andet også tilmelde dig hos: Hockeyklubben Odin, Odense Curling Club, Odense Australsk Fodbold BGIF og Odense Fægteklub. Så der er masser af muligheder og tilbud ude hos sports klubberne i Odense Kommune. Tag ud og prøv dem af og tag gerne en ven eller veninde med.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk