Om Odense Fægteklub

Klub alias: OFK

Klub CVR: 38053817

Fægtning for alle. Nybegyndere, unge, voksne. Medbring sportssko, skiftetøj og godt humør.

Fægtning er for alle og det er Verdens hurtigste sport, som både giver fysisk træning og en hurtig hjerne. Vi træner på alle niveauer: fra nybegyndere til deltagelse i internationale konkurrencer.
Medbring sportssko, lange træningsbukser, t-shirt, og vandflaske (man sveder meget...)

Kom og vær med i træningen og prøv en moderne sport, der udvikler dine koordinationsevner, koncentrationsevne og giver god motion. Der kræves ingen specielle forudsætninger. bare du er klar til at møde med et smil og få sved på panden.
Træningen skal være positivt motiverende, være sjov, hyggelig, men også være udfordrende sportsligt.

Fægteklubben er for alle: både børn og voksne, begyndere og øvede. Fægteklubben er først og fremmest en breddeorienteret klub hvor alle fra miniorer til vetraner kan føle sig hjemme. Derfor har vi fægtere på alle niveauer fra motion til talentudvikling til sub-elite.

Fægteklubben har en del udstyr i forskellige størrelser både til børn og voksne, så du skal ikke ud og investere i udstyr fra dag ét. Efterhånden som du deltager i træningen vil du sikkert gerne bruge dit eget udstyr og vil blive vejledt i køb af jakke, bukser, maske, kårde, handske og ledning. Det kan være en god idé at købe noget af udstyret brugt.

Når du er medlem af fægteklubbben har du også adgang til træningscentret i Odense sportscentrum som en del af kontingentet.

Det er et mål, at så mange som muligt kan deltage i de stævner som afholdes under det Jysk-fynske samarbejde mellem fægteklubberne. Disse stævner er for alle på alle niveauer og det sociale er en vigtig del af disse stævner. Stævnerne er typisk placeret i Østjylland og på Fyn så man kommer rundt og mødes med andre fægtere. Stævnerne er tilrettelagt, så man kan få succesoplevelser uanset niveau.

Klubben forsøger desuden at udvikle talenter, så der kan være medlemmer der deltager i internationale stævner og deltager på bruttolandsholdets aktiviteter.

Odense fægteklub vil gerne at fægtesporten skal udbreddes til så mange som muligt i lokalsamfundet. Derfor skal alle uanset behov kunne deltage i klubben.

Fencing for everyone. Join us in the worlds fastest sport. Remember workout clothes, indoor shoes, water bottle and a towel.

Odense Fægteklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune