Default cover
BørneBasket Odense logo

BørneBasket Odense

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

BørneBasket Odense har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om BørneBasket Odense

Klub CVR: 37592447

Kære nye medlem!

Velkommen til idrætsforeningen BørneBasket Odense. Du træder nu ind i en forening der er bygget på GLÆDE, FÆLLESSKAB, RUMMELIGHED, BÆREDYGTIGHED OG INNOVATION. Vi arbejder for at skabe basketballoplevelser for livet, som man husker tilbage på om 20 år, og vi skal samtidig være den bedste basketball klub for børn ift. at give alle børn mulighed for at gå til basketball uanset køn, alder, etnicitet og afstand.

Du kan træne på én af vores 6 afdelinger der findes rundt omkring i Odense. Der bør derfor være én tæt på dig.

VIGTIG INFO
--> Når du har betalt for første gang, så betaler du et indmeldelsesgebyr på 50 kr., der går til, at du kan hente din egen bold og trøje nede i Sportmaster i Kongensgade i Odense. Det gælder alle med undtagelse af de voksne på vores FamilieBasket-hold.

--> Ved at være medlem på ét hold, har du retten til at træne på tværs af alle hold. Dvs. hvis du har meldt dig ind på Rosengård Racoons, så må du iøvrigt også gerne spille på både Tarup Tigers og Hunderup Hippos og hvad du ellers måtte have lyst til.

--> BørneBasket Odense tilbyder tematiserede campaktiviteter i alle stort set alle skoleferier (Efterår, Jul, Vinter, Påske og uge 27 i sommeren). Disse betaler man dog for selv ud over til 510 kr. pr. camp.

--> Se vores arrangementskalender på hjemmesiden, hvor man kan se alle de aktiviteter vi tilbyder i løbet af sæsonen.

--> Hver torsdag har vi vores FamilieBasket hold, hvor du kan tage afsted hele familien. Det koster 400 kr. for det første medlem (hvis barnet er meldt ind på et af børneholdene, så gælder denne som det første medlem) og 100 kr. pr. halvår for de efterfølgende familiemedlemmer.

--> Skulle du have nogle spørgsmål, så ring/skriv til klubkoordinator Anne Grønhøj (anne@bornebasketfonden.dk eller 28432637)

BørneBasket Odense har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Odense kommune

Find din næste idræt i Odense Kommune!
Det kan næsten ikke være manglen på prøvetræninger og fritidstilbud, der gør at man ikke dyrker mere motion i Odense Kommune. Her er der nemlig rigtig mange muligheder i de fynske foreninger og sportsklubber, som blot venter på at du kommer til en gratis prøvetræning. Det kan være du har været på stadion i Odense og set Sabbi, Frøkjær og Tverskov brillere med bolden og selv ønsket at prøve kræfter med fodbolden? Måske skal det ikke være på så højt plan og mere være hyggebold med vennere et par gange om ugen, så har du muligheden hos DSIO Fodbold og Boldklubben Posten. Klubberne tilbyder prøvetræninger for alle niveauer, som tør at prøve kræfter med fodbolden, men fællesnævneren er socialt samvær. Selvom socialt samvær er i højsædet, mindsker det ikke den seriøsist som er i at blive bedre både teknisk og fysisk. Der sigtes altid mod at forbedre holdet på både dame og herre siden. Så vil du være den nye 9'er eller Simon Kjær for en af de to fynske fodboldklubber kan du tilmelde dig en prøvetræning med det samme.

Firmaidræt Odense
Det kan også ske at du er mere til ketchersport og være indendørs når du skal ud at bevæge dig. Hvor vind, muldvarpeskud og andre udendørs faktorer ikke spiller ind, så kan det være badminton er noget for dig? Hos Firmaidræt Odense har de hold for alle over 13 år og har et hold for seniorer på +50 år, hver torsdag. Medlemmer spiller på kryds og tværs på 6 baner blandt venner som de har fået nede til badminton. Fjerboldene smashes hårdt i gulvet ude i Dyrup/Bellinge Kultur- & idrætscenter og spillegælden hos de mange medlemmer har aldrig været større. Badminton er kun 1 ud af de 8 sportsgrene Firmaidræt Odense råder over. Du kan også prøve træninger som Shape It - Mave Balder Lår, Billard, Bordtennis, Bowling, Bridge, Cykling og Dans. På tværs af alle sportsgrenene har Firmaidræt Odense, hold nu fast - 1566 medlemmer som ugentlig giver den gas til klubbens træninger. Men der er stadig plads til flere glade medlemmer - så kom og prøv det af.
 
Atletik for alle + Para-Atletik
Er du mere til løb, spring, kaste eller hoppe, så har du muligheden for at melde dig ind i Odense Atletik klub! Klubben har en masse forskellige fritidstilbud og prøvetræninger for alle aldre, men sætter stor fokus på børn og unge. Holdene er for dem, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tages der udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. Der trænes i at være den alsidige atlet og når man nærmer sig senior alderen vil man kunne specialisere sig indenfor en disciplin. Alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

Derudover tilbyder klubben også træninger for spastisk lammede og andre personer med fysiske handicap. Odense Atletik har en træning med en RaceRunner. RaceRunneren giver selv de sværest spastisk lammede en følelse af at bevæge sig frit og kunne konkurrerer på lige fod med kørestolsracere og løbere. RaceRunneren er en meget effektiv rekvisit til at forbedre kondition, styrke og smidighed samt stimulering af nervesystem og stofskifte. En RaceRunner er en trehjulet løbecykel, som giver spastisk lammede og andre handicappede med balance- og motoriske problemer. Så lad ikke dit fysiske handicap stoppe dig med at komme ud og skabe nye fællesskaber og få en masse frisk luft og motion.

Træninger i Odense og omegn
Udover fodboldklubberne DSIO og Posten, samt Firmaidræt Odense og Atletik Odense byder andre sportsklubber og foreninger også til gratis prøvetræninger. Du kan blandt andet også tilmelde dig hos: Hockeyklubben Odin, Odense Curling Club, Odense Australsk Fodbold BGIF og Odense Fægteklub. Så der er masser af muligheder og tilbud ude hos sports klubberne i Odense Kommune. Tag ud og prøv dem af og tag gerne en ven eller veninde med.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk