Om Odense Beachvolley Klub

Klub alias: OBVK

Klub CVR: 29254362

Vil du gerne spille beachvolley hele året rundt? Så er du kommet til det helt rette sted. I Odense Beachvolleyklub (OBVK) har vi 6 udendørs baner i Dalum og 3 indendørsbaner i en opvarmet hal på Klokkestøbervej 3 i Odense. Der er derfor ingen undskyldning, for ikke at få sand mellem tæerne.

Her er altid sol, sommer og glade mennesker så bare kom afsted! Vi er en klub der vægter fællesskabet højt. Udover at spillerne mødes i løbet af ugen til træninger, afholdes der hver fredag "fredagsbeach" hvor alle spillere i klubben er velkomne. Her er det sjove spil er i fokus Det er en god mulighed for at lære spillere at kende fra andre hold og styrker fællesskabet på tværs af holdene. I løbet af vinterhalvåret arrangeres der interne stævner i klubben, mens der om sommeren er stor opbakning til Danish beach volley tour!

En udtalelse fra et medlem: "Jeg er så glad for at være startet i OBVK. Jeg mærker motivationen i at møde op til træning, når jeg mærker et træningsmiljø med plads til udvikling og min træner ser potentiale i mig. Samtidig er det en klub hvor jeg har fået virkelig gode veninder, både på- og uden for beachbanen. Der er rig mulighed for at være en del af fællesskabet uanset niveau, og det virkelig en rar følelse!" - D3 spiller

OBVK rummer en bred skare af hold. Vi har hold lige fra nybegynder til elite og i alle aldersgrupper, og vi kan helt sikkert finde det helt rigtige hold til dig. Nedenfor kan der læses en beskrivelse af klubbens hold.

Klubben har derudover 4 dame hold og 4 herre hold, mixhold og 2 ungdomshold der har forskellige niveauer og ambitioner. Det strækker sig fra begynderhold til 1. division/elitehold.
En kort beskrivelse af holdene er som følger:

Ungdomshold: Træningen er meget bygget op omkring de grundtekniske færdigheder. Der er altid en rød tråd i opbygningen af træningen fra mere isolerede øvelser til det spilnære.

Ungdom, begynder: Er et hold for unge spillere som gerne vil have kendskab til beachvolleyspillet. Træningen skal være sjov og med en god introduktion til sporten! Der fokuseres på det gode humør og de grundtekniske færdigheder, så man får en god forudsætning for at komme godt igang

Mix: holdet er for alle dem med mindre eller ingen erfaring indenfor beachvolley, eller dem der bare gerne vil spille og hygge sig på tværs af køn, hold, højde og drøjde. Er du helt ny, så er det her, du får en god start!

D1+H1: Til spillere der elsker at udvikle sig både teknisk og taktisk. Alle spiller på højt niveau og dette bliver udnyttet til træning, da vi kan presse hinanden til at blive bedre. Niveau Elite-1. division

D2+H2: Er hold, som består af en gruppe rutinerede spillere, som alle har en ting til fælles – ønsket om at udvikle sig. Trods at vi tager træningen seriøst, er der altid plads til lidt grin og hygge både før, under og efter træningen. Niveau 1.-2. division

D3+H3: Spillere med potentiale, slagkraft og kærlighed for sand. Dette kommer til udtryk gennem seriøs træning, hvor der også er plads til fjol og grin. Niveau 2.-3. Division.

D4+H4: Er et hold for drenge og mænd der har stiftet lidt bekendtskab med beachvolley. I træningen arbejdes der fortsat med grundslag og taktik samtidig med, at der er god plads til det sociale. Niveau 3.-4. Division.

Old Boys/Girls: Er et hold der spænder vidt lige fra tidligere elite/divisionsspillere til andre rutinerede “krigere”, som kan lide at få lidt god motion kombineret med et godt grin og socialt samvær.

Kontigenssatser:
279 kr/måned for almindelige medlemmer
179 kr/måned for unge under 18

Beachvolley i Odense

Odense Beachvolley Klub har aktive beachvolley hold her: Udendørsbaner / sommer (Mejerivej 1, Hjallese). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Odense Beachvolley Klub har følgende beachvolley hold i Odense.

Udendørsbaner / sommer (Mejerivej 1, Hjallese):
Beachvolley, ungdom (10-18 år) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:45
Beachvolley, Dame-4 Let øvet | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:15
Beachvolley, begynder ungdom (10-18 år) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:45
Beachvolley, Dame-3 Øvet | Onsdage, kl. 18:30 - 20:15
Beachvolley, Herre-4 Let øvet | Torsdage, kl. 17:00 - 18:45
Beachvolley, Herre-3 øvet | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:45
Beachvolley mix nybegynder | Mandage, kl. 18:30 - 20:15

Odense Beachvolley Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune