Sportsmotorklubben Odin tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Teglværksvej 15, Odense, 5220 Odense SØ

En Speedway Klub hvor der er plads til alle slags forskelligheder hvor de favner bredden.

Jesper Juul

Om Sportsmotorklubben Odin

Klub alias: SMO

Klub CVR: 32211062

Sportsmotorklubben Odin er en lille speedway klub i udkanten af Odense SØ. Klubben har fælles interesse i udøvelsen af speedway som sport.

Praktisk information:

Sommertrænings periode

Torsdage fra kl. 17:00- 20:00 fra april - okt.

Lørdag ifølge aftale

Vintertrænings periode

Fra okt. - april, lørdage 11.00 -14.00

Leje af maskine og lån af udstyr:

I sportsmotorklubben Odin er det muligt at leje en speedway cykel,

dette koster 100 kr. pr. gang du låner cyklen til træning.

Alder og klasser:

3-11 årige kører pw 50

11-18 årige kører 85cc

15+ 500R (ikke mulighed for lånemaskine)
Der vil selvfølgelig altid være mulighed for et par gratis prøveture.

Klubmedlemsskaber:

Medlemskab (prisen er for en hel sæson)
500R pris: 750 kr.
85cc pris: 900 kr.
50cc pris: 900 kr.

Om os:
Sportsmotorklubben Odin er en klub der har plads til alle, ung som gammel, kører som frivillig.
Fart og fællesskab er den fælles kerne i klubben, samt kærligheden til speedway.
Speedway er en familiesport, som i den grad giver dig som forældre eller værge, absolut kvalitets tid med dit barn eller ung. I bliver en del af et fællesskab og en helt ny familie, nemlig din speedway familie.

I Speedway dyrker vi det enkelte barn eller ung - når du kommer her er du ikke hende den stille fra klassen eller ham der er lidt dårlig til matematik. ..Nej du er dig. Når vores børn og unge trækker i speedway dragten og får hjelmen på hovedet - vokser selv den stille pige eller drengs selvtillid en meter. Det er det vi kan l speedway. Vi rummer hertil i denne sport flere børn med forskellige udfordringer, og det er absolut fedt, at være tilskuer til børn og unge der udvikles i en sådan fart at deres maskiner dårligt kan følge med 🙂

Speedway er nok en af de mest kendte motorsportsgrene herhjemme efter en lang historie med dygtige kørere på et højt internationalt niveau. Speedway er først og fremmest en seriøs sport, der kræver god kondition og udholdenhed for at kontrollere maskinen.
Træning til speedway indebærer derfor ofte en kombination af styrketræning og køretræning. Træningen tilpasses selvfølgelig efter ens alder og ambitioner.
Speedway er uden tvivl noget for dig, hvis du kan lide fart, spændingen, fællesskab og gode oplevelser.

Alle i alderen 3-11 år kan dyrke sporten i klassen micro-speedway på laveffektmaskiner også kaldet en pwér/50cc . Speedway på 85cc-maskiner kan dyrkes af piger og drenge på 8-18 år. Når man fylder 8 år, kan man deltage i turneringer. fra 14 år kan du køre 500R som er en reduceret 500cc maskine, i denne klasse er der ikke en aldersbegrænsning.
I en alder af 16 år kan man køre speedway i den mest kendte klasse på de store 500cc maskiner som er de maskiner de professionelle kører på. cyklen er den samme som en 500R blot uden reducering. 500cc kørers på de store baner. I Odin tilbyder vi kun op til 500R, dette kan du dog kører resten af livet.

Speedway i Odense

Sportsmotorklubben Odin har aktive speedway hold her: (Teglværksvej 15). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 11 årige.

Sportsmotorklubben Odin har følgende speedway hold i Odense.

(Teglværksvej 15):
Speedway træning | Torsdage, kl. 17:00 - 19:00

Sportsmotorklubben Odin har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Odense kommune

Find din næste idræt i Odense Kommune!
Det kan næsten ikke være manglen på prøvetræninger og fritidstilbud, der gør at man ikke dyrker mere motion i Odense Kommune. Her er der nemlig rigtig mange muligheder i de fynske foreninger og sportsklubber, som blot venter på at du kommer til en gratis prøvetræning. Det kan være du har været på stadion i Odense og set Sabbi, Frøkjær og Tverskov brillere med bolden og selv ønsket at prøve kræfter med fodbolden? Måske skal det ikke være på så højt plan og mere være hyggebold med vennere et par gange om ugen, så har du muligheden hos DSIO Fodbold og Boldklubben Posten. Klubberne tilbyder prøvetræninger for alle niveauer, som tør at prøve kræfter med fodbolden, men fællesnævneren er socialt samvær. Selvom socialt samvær er i højsædet, mindsker det ikke den seriøsist som er i at blive bedre både teknisk og fysisk. Der sigtes altid mod at forbedre holdet på både dame og herre siden. Så vil du være den nye 9'er eller Simon Kjær for en af de to fynske fodboldklubber kan du tilmelde dig en prøvetræning med det samme.

Firmaidræt Odense
Det kan også ske at du er mere til ketchersport og være indendørs når du skal ud at bevæge dig. Hvor vind, muldvarpeskud og andre udendørs faktorer ikke spiller ind, så kan det være badminton er noget for dig? Hos Firmaidræt Odense har de hold for alle over 13 år og har et hold for seniorer på +50 år, hver torsdag. Medlemmer spiller på kryds og tværs på 6 baner blandt venner som de har fået nede til badminton. Fjerboldene smashes hårdt i gulvet ude i Dyrup/Bellinge Kultur- & idrætscenter og spillegælden hos de mange medlemmer har aldrig været større. Badminton er kun 1 ud af de 8 sportsgrene Firmaidræt Odense råder over. Du kan også prøve træninger som Shape It - Mave Balder Lår, Billard, Bordtennis, Bowling, Bridge, Cykling og Dans. På tværs af alle sportsgrenene har Firmaidræt Odense, hold nu fast - 1566 medlemmer som ugentlig giver den gas til klubbens træninger. Men der er stadig plads til flere glade medlemmer - så kom og prøv det af.
 
Atletik for alle + Para-Atletik
Er du mere til løb, spring, kaste eller hoppe, så har du muligheden for at melde dig ind i Odense Atletik klub! Klubben har en masse forskellige fritidstilbud og prøvetræninger for alle aldre, men sætter stor fokus på børn og unge. Holdene er for dem, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tages der udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. Der trænes i at være den alsidige atlet og når man nærmer sig senior alderen vil man kunne specialisere sig indenfor en disciplin. Alle atletikkens discipliner; sprint, mellemdistanceløb, stafet, hækkeløb, højde-, længde- og trespring, kuglestød, diskos-, hammer- og spydkast.

Derudover tilbyder klubben også træninger for spastisk lammede og andre personer med fysiske handicap. Odense Atletik har en træning med en RaceRunner. RaceRunneren giver selv de sværest spastisk lammede en følelse af at bevæge sig frit og kunne konkurrerer på lige fod med kørestolsracere og løbere. RaceRunneren er en meget effektiv rekvisit til at forbedre kondition, styrke og smidighed samt stimulering af nervesystem og stofskifte. En RaceRunner er en trehjulet løbecykel, som giver spastisk lammede og andre handicappede med balance- og motoriske problemer. Så lad ikke dit fysiske handicap stoppe dig med at komme ud og skabe nye fællesskaber og få en masse frisk luft og motion.

Træninger i Odense og omegn
Udover fodboldklubberne DSIO og Posten, samt Firmaidræt Odense og Atletik Odense byder andre sportsklubber og foreninger også til gratis prøvetræninger. Du kan blandt andet også tilmelde dig hos: Hockeyklubben Odin, Odense Curling Club, Odense Australsk Fodbold BGIF og Odense Fægteklub. Så der er masser af muligheder og tilbud ude hos sports klubberne i Odense Kommune. Tag ud og prøv dem af og tag gerne en ven eller veninde med.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk