Kickboxing?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Klubber

Vis alle →

Faciliteter

Find alle faciliteter her Vis alle →

 
 
 
 
Hvis du skal have en træningsform der for alvor kan få dig i form, få pulsen op og sveden til at pible, så er kickboxing uden tvivl den rette træning for dig. Fra sin spæde start i USA i 1970’erne har kickboxing rødder til andre kampsportsdiscipliner såsom karate, Taekwondo, Kung Fu og Thaiboksning. Her kombineres traditionel boksning med spark, men modsat Thaiboksning er det hverken tilladt at bruge knæ eller albuer. I Danmark er kickboxing folkeligt bedst kendt for at være en genial sport at kaste sig over hvis man vil i form eller smide de overflødige kilo, men kickboxing er faktisk meget mere end det.


Sved på panden og smil på læben
Hvis man som nybegynder til kickboxing frygter, at skulle slå løs på en vildt fremmede så bare rolig, det kommer ikke til at ske. Til begyndertræning lærer du nemlig teknikker, mens du kommer i form. Derfra kan det mere eller mindre gå to veje for dig. Du kan blive så bidt af teknikkerne og kamp delen at du beslutter dig for at træne mod at kæmpe kampe, eller du kan blive så bidt af træningen og den effekt det har, ikke bare på din krop, men også dit humør, at du vælger at fortsætte for sundhedselementet. Uagtet hvilken vej du går, så er der plads til dig i din lokale kickboxing klub.

Kickboxing kommer vidt omkring, når det gælder fordele. Der er de umiddelbare såsom kondition og styrke, men samtidig får du - måske uden at vide det - også trænet din koordinationsevne, din balance og ikke mindst smidighed. Det har fordele for dig der måske sidder på kontor og kæmper med spændingshovedpine, på samme måde som det har fordele for dem som bare aldrig har været gode til at få strukket ud.

Alene i ringe - fælles i træningslokalet
Hvis du skulle blive så bidt af kickboxing, at du ender i ringen, så kommer du til at stå der alene. Før du når dertil, har du dog oplevet det sociale aspekt, som også er til stede i kickboxing klubber. Her er du aldrig alene, hverken med din træning eller dine tanker. For det er hårdt at træne sig i form, hårdt at give den en ekstra skalle når kroppen skriger på en pause, men det er der miljøet i en kickboxing klub for alvor viser hvad det kan. Her er man sammen om at presse kroppen til sit yderste og med dygtige trænere og gode træningspartnere bliver det altså bare nemmere at blive ved.

Efter endt træning er der mulighed for, at få pusten sammen med sine holdkammerater. Her kan der både tales om træningen, men som det ofte er tilfældet, er det ikke nødvendigvis det der kommer til at fylde mest. For mange er livet i og omkring en kickboxing klub også starten på nye venskaber og et frirum fra hverdagens stress og jag. Vi har svært ved at forestille os hvad der kunne være bedre, end at komme i form samtidig med at man skaber sig selv et frirum og derigennem får mentalt overskud.

Kickboxing på Motivu
På motivu.dk kan du holde dig opdateret med, hvor i landet du kan gå til kickboxing. Siden bliver løbende opdateret med nye foreninger som opretter gratis prøvetræninger. Skulle din lokale klub ikke være på siden, så kan du hive fat i dem, og bede dem om at oprette sig eller du kan væbne dig med tålmodighed, for der kommer hele tiden nye klubber til.

En af de klubber som allerede er at finde på motivu.dk er Lyngby Kickboxing. Her kan du få trænet hele kroppen igennem under kyndig vejledning fra dygtige trænere. Klubben er for alle, som er interesseret i at starte til kickboxing, og har både hold for motionister såvel som for elite kæmpere. Som de selv siger, så er det ligegyldigt om man er dreng, pige, tyk, tynd, ung eller gammel - de skal nok have et hold som også passer til dig.

Kom nemt og godt i gang med kickboxing
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til kickboxing, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om kickboxing er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale kickboxing klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!