Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Copenhagen Wuzuquan Academy

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Copenhagen Wuzuquan Academy

Klub alias: CWA

Klub CVR: 29954305

CWA underviser i traditionel Shaolin Kung fu

Copenhagen Wuzuquan Academy er en forening på Amager, som underviser i traditionel shaolin kung fu og kick boxing.

Alle er velkomne. Vi har ikke deciderede børnehold, men vi har træning, hvor børn og forældre eller ældre søskende kan træne sammen.

Vores træning fokuserer på, at medlemmerne kommer i god form og lærer effektive selvforsvarsteknikker. Begge dele sker med udgangspunkt i traditionelle kung-fu træningsmetoder, som suppleres med moderne styrke- og kredsløbstræning.

Når du træner i CWA, lærer du således alle aspekter af selvforsvar – både mentale og fysiske. På det mentale plan arbejdes der med kropsprog, ansigtsudtryk og indre ro. På det fysiske plan arbejdes der med alle teknikker inden for kampkunst – for eksempel slag, spark, kast, låse og nervepunktstryk.

Derudover kan du lære teknikken til internal breathing (grundlaget for oparbejdelse af chi). Det indledes dog først, når basisteknikkerne har nået et niveau, hvor der kan drages udbytte heraf.

Vi træner mandag og torsdag kl. 18:30-20:30 på Nordregårdsskolen på Amager. Vi mødes kl. 18:20 ved indgangen til skolen fra Følfodvej.

Kung Fu i Tårnby

Copenhagen Wuzuquan Academy har aktive kung fu hold her: Nordregårdsskolen (Tejn Alle 3). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Copenhagen Wuzuquan Academy har følgende kung fu hold i Tårnby.

Nordregårdsskolen (Tejn Alle 3):
Traditionel Shaolin kung fu | Torsdage, kl. 18:30 - 20:30
Traditionel Shaolin kung fu | Mandage, kl. 18:30 - 20:30

Copenhagen Wuzuquan Academy har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Tårnby kommune