Hvad kan jeg gå til i Tårnby kommune?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet

Klubber med hold i Tårnby kommunne

Faciliteter i Tårnby kommune

Find alle faciliteter her Vis alle

Tårnby Stadion

Gemmas Alle 41, Tårnby, 2770 Kastrup

9 træninger

Tårnby Skole

Sneserevej 10, Tårnby, 2770 Kastrup

3 træninger

Kastrup Curlinghal

Røllikevej 3, 2770 Kastrup

2 træninger

Nordregårdsskolen

Tejn Alle 3, Tårnby, 2770 Kastrup

2 træninger

Amager og Travbanehallerne

Løjtegårdsvej 62-66, Tårnby, 2770 Kastrup

2 træninger

Vestamager Idrætsanlæg

Ugandavej 105, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Skottegårdsskolen

Saltværksvej 65, 2770 Kastrup

0 træninger

Tømmerup Sportsrideklub

Skelgårdsstræde 21, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Tårnby Gymnasium

Tejn Alle 5, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kongelundens Rideklub

Tømmerupvej 276, 2791 Dragør

0 træninger

Korsvejsbadet

Tårnbyvej 1, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Korsvejens Skole

Tårnbyvej 3, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Svømmehal

Røllikevej 4, 2770 Kastrup

0 træninger

Fitness World Ugandavej Tårnby

Ugandavej 111-123, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup-Tårnby Rideklub

Ugandavej 13-21, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Skelgårdsskolen

Ugandavej 138, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Idrætsanlæg Ved Diget

Ved Diget 21, 2770 Kastrup

0 træninger

Vestamager Svømmehal (Vestamager Idrætsanlæg)

Ugandavej 91, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

FysioDanmark Københavns Tårnby

Københavns Lufthavn, 2770 Kastrup

0 træninger

Naturcenter Amager

2770, 2770 Kastrup

0 træninger

Tårnby Skatepark

Højgården 2, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Fitness

Kastruplundgade 15, 2770 Kastrup

0 træninger

Skytteforeningen Pilen af 1927

Amager Landevej 221, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Søbad

Amager Strandvej 301, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrupgårdskolen

Blåklokkevej 1, 2770 Kastrup

0 træninger

Tårnbygårdsskolen

Englandsvej 392, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Ullerup Skytteforening

Fægårdsvej 55, 2791 Dragør

0 træninger

Amager Tennis- & Badminton Hal

Gammel Kirkevej 92-94, 2770 Kastrup

0 træninger

FysioDanmark Kamillevej Tårnby

Kamillevej 4, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Gymnastikhal

Kamillevej 5, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Idrætsanlæg ved Røllikevej

Røllikevej 5, 2770 Kastrup

0 træninger

FysioDanmark Løjtegårdsvej Tårnby

Løjtegårdsvej 157, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Løjtegårdsskolen

Løjtegårdsvej 36, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Amagerlands Rideskole

Nøragersmindevej 3, 2791 Dragør

0 træninger

Pilegårdsskolen

Ole Klokkersvej 17, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Pilegårdsbadet

Ole Klokkersvej 19, Tårnby, 2770 Kastrup

0 træninger

Kastrup Skøjtehal

Røllikevej 1, 2770 Kastrup

0 træninger

TarGet Gym

Amager Strandvej 418, 2770 Kastrup

0 træninger

Sportsgrene i Tårnby kommune

Find din næste idræt i Tårnby Kommune!
Elsker du leg og socialt samvær, kombineret med at lære ting du kan bruge resten af livet? Så kan det ske du skal prøve FDF. Måske har du set Cobra Kai eller Karate Kid filmene og altid drømt om selv at prøve? Du kan også teste dig selv gevaldigt og prøve Rugby? Eller har du tabt tilpas nok Petanque spil til at du nu vil løfte dit spil? Hvem ved, måske vil du hellere høre lyden af bowling kegler der flyver når du endnu engang laver et strike? OL sommeren kan også have sat sine spor, og nu vil du selv ud at prøve kræfter med atletik? På den anden side, så er vinter OL lige om hjørnet, så måske skulle man prøve kræfter med at skøjte? Hvis den skal have endnu mere hammer kan du sågar prøve at skøjte med stav og spille ishockey? På den anden side, så har det også været ekstremt fedt at se fodboldlandsholdet over sommeren, så måske skulle man lære selv at sparke til læderet så vi atter kan vinde EM? Ved nærmere eftertanke, så har du måske spillet rimelige mængder Tekken 3 og ved derfor at Eddie og Capoeira er det sejeste i verden? Men så igen… Det ville måske give mening at lære noget selvforsvar og have det sjovt på samme tid? Der er massere af muligheder for at stifte bekendtskab med foreningerne i Tårnby Kommune.

FDF Korsvejen ligger centralt på Amager med massere af grønne arealer rundt om kredshuset. FDF er ikke en spejder forening, men det minder meget om. Med et udgangspunkt i kristendommen, giver de plads til børn og voksne kan lære og lege i det fri. Det er dog ikke et krav eller et mål at man enten er kristen eller bliver det. Hos FDF Korsvejen er der plads til alle, så hvorfor ikke give det et skud?

Hos Keikokan Karate Kobudo Ryu træner man ikke sportskarate, men derimod mange artede træningsformer indenfor kampkunst, karate og kobudo. Alt der kræver af dig, er at du er seriøst og villig til at lære. Til gengæld får du en fed træningsform som giver dig et større fysisk overskud.

Er du til historisk vingesus, en sjov og anderledes motionsform og ikke mindst et fedt træningsmiljø, så er Rugbyklubben Speed lige dig. Klubben er den ældste klub i Danmark - ja sågar ældre end Dansk Rugby Union - og blev oprindeligt startet som en rugbyklub for danskere der havde gjort tjeneste for britterne under 2. verdenskrig. I 1950 blev den åbnet for alle, og det er den historie du kan træde ind i, hos Rugbyklubben Speed. Klubben har både herre- og damehold, så hele familien kan give det et skud.

Skal det være mere roligt, men mindst ligeså sjovt, så kan du prøve kræfter med Petanqueklubben Amager P96 Tårnby. Her kan du både spille for at komme til konkurrencer, men også for det sociale samvær. Kort sagt, så er Amager P96 en Petanqueklub for alle.

Skal kuglerne være lidt større og lyden af succes lidt højere, så kan du prøve dine bowling evner af i bowlingklubben Spares And Strikes. Klubben er en af danmarks mest succesfulde og tilbyder træninger for nybegyndere såvel som etableret spillere. Klubben har såvel trænere som etablerede spillere der hjælper dig til at blive endnu bedre.

Det forskudte OL løb over skærmen i sommer og måske var du en af dem der sad klistret til skærmen for at følge med. Nu har du selv muligheden for at prøve kræfter med de forskellige discipliner i Amager Atletik Club. Klubben tilbyder træning for store som små og motionstræning hvis man vil have kombinationen af løbeture og socialt samvær.

Er du mere til at komme på glatis eller synes du vinter OL er det fedeste i verden, så kan du prøve dig selv af i Tårnby skøjteklub. Her kan du lære at løbe på skøjter i et hyggeligt og fedt miljø. Mener du derimod at skøjter hænger uløseligt sammen med puch, hårde tacklinger og faceoff, så kan du prøve dig selv af i Amager Jets som er øens Ishockeyklub. Her kan du lære at løbe på skøjter, hvor du kommer på isen i en klub som brænder for Ishockey, men dog stadig med det sociale i førersædet.

Er du mere til græs under støvlerne kan du prøve dig selv af i både AB Tårnby såvel som Tårnby FF. Her er der plads til alle og en god mulighed for at stifte bekendtskab med fodbold. Hvem ved, måske er du den næste Pernille Harder eller Mikkel Damsgaard?

Hvordan lyder kombinationen af svingende rytmer, farlige spark, flot akrobatik og fed stemning? Hvis det lyder som noget for dig, så kan du prøve dig selv af i Capoeira Senzala Tårnby til Capoeira træning. Her får du hjælp af dygtige trænere så du kan lære den smukke brasilianske kampsport.

Er du mere til selvforsvar kan du prøve kræfter med dette i selvforsvarsklubben Shogun. Her trænes der japansk jujitsu med hjælp fra dygtige trænere med mange års erfaring. Her er der fokus på at lære, men også at træningen skal være motiverende og sjov. Samtidig lærer man om respekt for hinanden kombineret med slag og spark.

“Vi kaster med sten og fejer med koste” sådan sang Gramsespektrum i 1998, men nu har du selv mulighed for at stifte bekendtskab med Curling. I Tårnby Curling Club kan du nemlig prøve dine evner af på isen. I klubben er der plads til alle niveauer og mulighed for at lære af nogle af de bedste. 

Foreningerne i Tårnby Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.