Ishockey?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Bambi på glatis, Frans Nielsen eller bare et sted midt i mellem? Lige meget hvem du er, har vi på motivu.dk et tilbud som passer til dig, som gerne vil starte til ishockey. For selvom du måske først tænker på snus, hårde tacklinger og stort skæg, så er ishockey meget mere end blot det. 

Hvorfor ishockey?
Ishockey har i Danmark ikke den samme popularitet som fodbold og håndbold, men det skal ikke holde dig tilbage. Ishockey er nemlig en super fed og sund sport at give sig i kast med. Først og fremmest er ishockey hårdt og får for alvor sveden til at løbe. Det kræver en ufattelig kondition at kunne følge med, så du kan godt forvente både at få sved på panden, men også at skulle ud og hive efter vejret et par gange. Man skal som bekendt kunne gå før man kan løbe og på samme måde skal du til ishockey kunne stå på skøjter før du kan spille. Her får du trænet din balance og motorik alt i mens du langsomt, men sikkert, får bygget godt på konditionen. Ishockey er på en og samtidig en umådelig brutal sport, men også ufattelig smuk. Den fart man kan opnå på skøjter, bevægelserne og ikke mindst evnen til at hakke bolden i mål er om ikke kunst, så gevaldig tæt på.

Udover spillet på banen, så er ishockey også en sport som gavner og er sjov udenfor banen. Da ishockey ikke er en synderlig stor sport i Danmark, er folkene omkring ishockey ofte ekstremt passioneret omkring deres sport, så du kan godt forvente at finde venner for livet til en ishockeytræning.


Ishockey på Motivu
I skrivende stund er der to klubber på motivu.dk som har lagt prøvetræninger i Ishockey op. Den ene er Gentofte Stars som har en lang og stolt tradition. Gentofte Stars har udviklet spillere til både eliteserien og 1. division, så talentarbejdet må i sandhed siges at være i top i Gentofte. I Gentofte har de hold for U7, U9, U11, U13, U15, og U17, men lige meget hvor gammel du er når du starter, kommer du som begynder til at starte på U7 holdet, så du kan lærer at stå på skøjter. Så snart du er klar til at stå på skøjter på et niveau som passer til dit, bliver du rykket over på det hold som passer aldersmæssigt til dig. På den måde sikrer klubben sig, at du ikke bliver kastet for (sø)løverne første dag. 

På ønskeøen som er Amager, finder vi Amager Ishockey Club også kendt som Amar Jets. Her har de hold som starter ned til 3-4 års alderen, som kan starte på Hockeyskolen, hvor de blandt andet lærer at stå på skøjter. Klubben har ungdomshold fra U7 til U15 og derudover motionist hold samt oldboys hold. Den store adspredelse i alder, vidner også om klubbens lange og stolte traditioner, men også om at det er en klub man holder af at komme i.


Kom nemt og godt i gang med Ishockey
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til ishockey, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om ishockey er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Det kan være svært, at lære, at stå på skøjter, men hvis du vil have en glidende start, så hop på motivu.dk. Motivu har nemlig gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale ishockey klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!