Default cover
Ishockey Klubben Aarhus logo

Ishockey Klubben Aarhus

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Ishockey Klubben Aarhus har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresser og faciliteter

Om klubben

Ishockey Klubben Aarhus er stiftet i 2008. Klubben holder til i Aarhus Skøjtehal og vi har mere end 220 glade medlemmer i alle aldersgrupper.

Klubbens sportsgren

Ishockey

Bambi på glatis, Frans Nielsen eller bare et sted midt i mellem? Lige meget hvem du er, har vi på motivu.dk et tilbud som passer til dig, som gerne vil starte til ishockey. For selvom du måske først tænker på snus, hårde tacklinger og stort skæg, så er ishockey meget mere end blot det. 

Hvorfor ishockey?
Ishockey har i Danmark ikke den samme popularitet som fodbold og håndbold, men det skal ikke holde dig tilbage. Ishockey er nemlig en super fed og sund sport at give sig i kast med. Først og fremmest er ishockey hårdt og får for alvor sveden til at løbe. Det kræver en ufattelig kondition at kunne følge med, så du kan godt forvente både at få sved på panden, men også at skulle ud og hive efter vejret et par gange. Man skal som bekendt kunne gå før man kan løbe og på samme måde skal du til ishockey kunne stå på skøjter før du kan spille. Her får du trænet din balance og motorik alt i mens du langsomt, men sikkert, får bygget godt på konditionen. Ishockey er på en og samtidig en umådelig brutal sport, men også ufattelig smuk. Den fart man kan opnå på skøjter, bevægelserne og ikke mindst evnen til at hakke bolden i mål er om ikke kunst, så gevaldig tæt på.

Udover spillet på banen, så er ishockey også en sport som gavner og er sjov udenfor banen. Da ishockey ikke er en synderlig stor sport i Danmark, er folkene omkring ishockey ofte ekstremt passioneret omkring deres sport, så du kan godt forvente at finde venner for livet til en ishockeytræning.


Ishockey på Motivu
I skrivende stund er der to klubber på motivu.dk som har lagt prøvetræninger i Ishockey op. Den ene er Gentofte Stars som har en lang og stolt tradition. Gentofte Stars har udviklet spillere til både eliteserien og 1. division, så talentarbejdet må i sandhed siges at være i top i Gentofte. I Gentofte har de hold for U7, U9, U11, U13, U15, og U17, men lige meget hvor gammel du er når du starter, kommer du som begynder til at starte på U7 holdet, så du kan lærer at stå på skøjter. Så snart du er klar til at stå på skøjter på et niveau som passer til dit, bliver du rykket over på det hold som passer aldersmæssigt til dig. På den måde sikrer klubben sig, at du ikke bliver kastet for (sø)løverne første dag. 

På ønskeøen som er Amager, finder vi Amager Ishockey Club også kendt som Amar Jets. Her har de hold som starter ned til 3-4 års alderen, som kan starte på Hockeyskolen, hvor de blandt andet lærer at stå på skøjter. Klubben har ungdomshold fra U7 til U15 og derudover motionist hold samt oldboys hold. Den store adspredelse i alder, vidner også om klubbens lange og stolte traditioner, men også om at det er en klub man holder af at komme i.


Kom nemt og godt i gang med Ishockey
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til ishockey, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om ishockey er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Det kan være svært, at lære, at stå på skøjter, men hvis du vil have en glidende start, så hop på motivu.dk. Motivu har nemlig gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale ishockey klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!


Klubben er en del af

Aarhus kommune

Find din næste idræt i Aarhus! 
Klubberne i Aarhus Kommune er parate til at tage imod nye medlemmer, der ønsker at komme til en prøvetræning og få mere motion i hverdagen. Børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i de aarhusianske idrætsforeninger til en gratis prøvetræning, hvor de kan finde sig et nyt fælleskab. På siden Motivu.dk/aarhus har vi samlet alle tilgængelige og aktive prøvetræninger, som du eller dit barn kan tilmelde sig.

Der er masser af gode muligheder for, at være finde din eller dit barns næste sportsgren og klub i Aarhus Kommune. Hvis du for eksempel har svært ved at stå stille og gerne vil udfordre dig selv i forskellige discipliner, så kan du melde dig ind i Atletik klubberne, Aarhus 1900 Atletik og løb & Aarhus Fremad Atletik. Aarhus Fremad Atletik består af 5 forskellige hold samt et styrketræningstilbud. Klubben blev grundlagt i 1897 og har stolte atletiktraditioner med både deltagelse i OL og EM, men har også plads for nybegyndere. Det kan man blandt andet se igennem deres tilbud på Motivu, som blandt andet byder på: Sprinttræning, Løb for letøvede og Løb for øvede. Er man ikke så meget til Atletik og løb, men mere frisk på en cykeltur, noget bueskydning eller mandagsyoga, så kan man melde sig ind i Beder-Malling Idrætsforening. De har over 20 forskellige spændende aktiviteter med hver deres speciale. Alt fra brætspil, e-sport, badminton, tennis, gymnastik, håndbold, fodbold, basket, fitness, spinning, badminton, volleyball, skydning, petanque, krolf, løb og motion, orienteringsløb, crosstræning, basket, atletik og bueskydning. Så der findes ingen undskyldning for ikke at bevæge sig ned og prøve en prøvetræning hos Beder-Malling Idrætsforening.

Er du mere til basketball kan du helt sikkert finde den perfekte træning hos en af de 4 klubber i Aarhus Kommune. Her kan du melde dig ind i klubberne som Viby Basket, Harlev Basket, AGF Basket og Egaa Eagles, som tilbyder Basketball træning for børn, unge, voksne og seniorer. Fælles for en god baskettræning i klubberne er øget fokus på det sociale samvær, samtidig med man hygger sig gevaldigt når man er der. Skulle man se mere frem til en kop kaffe eller øl/vand i caféen når man har dunket sit hold til sejr, er dette også en stor del af at komme til træning. Uagtet af hvilket humør du møder ind med, er du garanteret at gå fra en træning med meter i benene og et stort smil på læben, især hvis du har været til en vaskeægte Champions League træning hos Skovbakken Bears.

Er det tid til at få styrket koncentrationsevnen, skudøjet og de sociale fællesskaber hos nogle af skytteklubberne i Aarhus Kommune? Tænker du at blive bedre til at skyde eller måske prøve det for første gang? Hos Skytteklubben DSB/ASF og Århus Riffelskytte Klub kan du melde dig til en gratis skydetræning,

Udover de nævnte klubber og træninger kan du finde en masse andet godt som helt sikkert er noget for dig. Tag også et kig på AGF Svømning, Aarhus Snooker og Pool Klub, Lystrup Svømning, Jysk Akademisk Fægteklub, Aarhus Badmintonklub (AB), Ishockey Klubben Aarhus og mange flere er klar til at tage imod nye prøvemedlemmer.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk