Om klubben

Ishockey er den sejeste sport

Velkommen til Gentofte skøjtehal.
Gentofte skøjtehal har to ishaller. hos os sker der meget. Vi bruger vores haller til offentligt skøjteløb, kunstskøjteløb, Isdisco og Ishockey for både piger og drenge.
Her i klubber spilles der også kampe og laves mange gode sociale arrangementer for hele klubben og for ens hold. Vi har Malmø Camp, Ishockeyens dag, Stars dag. Løve Cup, onsdags aftensmad, Afslutningsfest og arbejdsdage. Det er rigtig godt for børnenes sammenhold og forældres sammenhold. Vi ved i en vær sport gran er det vigtigt med sammenhold og gode kammerater.
Gentofte Stars er en Ishockeyklub med en lang tradition for at udvikle spillere fra de yngste årgange til 1. division og eliteserien. Man kan starte til ishockey hele året rundt. Vi starter træning på isen i begyndelsen af august, og slutter 1. april. I maj og juni vil der stadig være istræning et par gange om ugen, inkl. sommertræning med blandt andet, løb, styrketræning osv. Juli holder vi sommerferie.
Ungdomsholdende er opdelt i U7, U9, U11, U13, U15 og U17.
Som begynder skal du altid møde op til en U7 træning. U7 holdet er her alle starter. Såfremt du er ældre end 6 år og skal spille på et andet hold, vil træneren rykke dig op på det hold så snart du er klar til det i forhold til dit skøjteløb. Hvis man ønsker at komme til prøvetimer, skal man udfylde en formular. Når du kommer første gang skal du møde 30-45 minutter før træning så vi har god tid til at tage godt imod jer samt finde skøjter, udstyr og stav som man kan låne. På vores hjemmeside https://www.gentoftestars.dk Kan du læse mere om klubben og se træningstiderne for U7 holdet og du kan se hvilke datoer hvor du kan møde op som ny spiller.
Til prøvetime skal man medbringe:
Noget tyndt Langærmet tøj ( Svedtøj, skiundertøj, Nattøj eller hvad man lige har) Det bliver meget varmt.
Et par normale sokker, som går højt.
Drikkedunk
Håndklæde hvis man vil i bad efter.

Ishockey er verden sjoveste sport.
Her kan man virkeligt havde det sjovt, da man er fuld beskyttelse med udstyr, så det ikke gør ondt når man falder og glider over isen.
Når man starter til ishockey hos os, skal man bare havde det sjovt og lære at skøjte som det første. Der er lige en kode der skal knækkes der 😊 Vi har ingen kræv som ny til hvornår man skal have pause og om man holder hele timen, men tager det i det tempo man vil. Vi har en træner på U7, en hjælpe træner derudover har vi en masser forældre (Gamle Ishockeyspillere) som hjælper til på isen.
Til vores træning deler vi banen op, så dem der går på U7 og skal havde jeres træning er i den ene ende og så samler vi begynder i den anden enden.
Har kan nybegyndere få plads til at øve og følge sig trykke. Vi har også plads til en nybegynders forælder kan gå med på isen, nogle gange er det meget tryk for ens barn som ny, ellers vil der være en og hjælpe.
Når træningen så er færdig, snakker i men vores kontaktperson Christine Hastrup om hvordan det var og om at tage endnu en omgang træning.
Man har 3 måneders prøve periode og 3 måneder til at låne udstyr.
Herunder kan du læse hvorfor vores medlemmer fra U7 går til Ishockey.
Kommater er fra forælder i vores klub.
Fun play and Team sport
Sjovt !, Fart ! og Hold !
Fremmer selvtillid, ansvar og sportsånd !

Vi glæder os meget til i kommer og bliver en del af os og vores klub.

Hvis i har spørgsmål skriv til ny@gentoftestars.dk eller ring på 26833862.

Klubbens sportsgrene

Ishockey

Bambi på glatis, Frans Nielsen eller bare et sted midt i mellem? Lige meget hvem du er, har vi på motivu.dk et tilbud som passer til dig, som gerne vil starte til ishockey. For selvom du måske først tænker på snus, hårde tacklinger og stort skæg, så er ishockey meget mere end blot det. 

Hvorfor ishockey?
Ishockey har i Danmark ikke den samme popularitet som fodbold og håndbold, men det skal ikke holde dig tilbage. Ishockey er nemlig en super fed og sund sport at give sig i kast med. Først og fremmest er ishockey hårdt og får for alvor sveden til at løbe. Det kræver en ufattelig kondition at kunne følge med, så du kan godt forvente både at få sved på panden, men også at skulle ud og hive efter vejret et par gange. Man skal som bekendt kunne gå før man kan løbe og på samme måde skal du til ishockey kunne stå på skøjter før du kan spille. Her får du trænet din balance og motorik alt i mens du langsomt, men sikkert, får bygget godt på konditionen. Ishockey er på en og samtidig en umådelig brutal sport, men også ufattelig smuk. Den fart man kan opnå på skøjter, bevægelserne og ikke mindst evnen til at hakke bolden i mål er om ikke kunst, så gevaldig tæt på.

Udover spillet på banen, så er ishockey også en sport som gavner og er sjov udenfor banen. Da ishockey ikke er en synderlig stor sport i Danmark, er folkene omkring ishockey ofte ekstremt passioneret omkring deres sport, så du kan godt forvente at finde venner for livet til en ishockeytræning.


Ishockey på Motivu
I skrivende stund er der to klubber på motivu.dk som har lagt prøvetræninger i Ishockey op. Den ene er Gentofte Stars som har en lang og stolt tradition. Gentofte Stars har udviklet spillere til både eliteserien og 1. division, så talentarbejdet må i sandhed siges at være i top i Gentofte. I Gentofte har de hold for U7, U9, U11, U13, U15, og U17, men lige meget hvor gammel du er når du starter, kommer du som begynder til at starte på U7 holdet, så du kan lærer at stå på skøjter. Så snart du er klar til at stå på skøjter på et niveau som passer til dit, bliver du rykket over på det hold som passer aldersmæssigt til dig. På den måde sikrer klubben sig, at du ikke bliver kastet for (sø)løverne første dag. 

På ønskeøen som er Amager, finder vi Amager Ishockey Club også kendt som Amar Jets. Her har de hold som starter ned til 3-4 års alderen, som kan starte på Hockeyskolen, hvor de blandt andet lærer at stå på skøjter. Klubben har ungdomshold fra U7 til U15 og derudover motionist hold samt oldboys hold. Den store adspredelse i alder, vidner også om klubbens lange og stolte traditioner, men også om at det er en klub man holder af at komme i.


Kom nemt og godt i gang med Ishockey
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til ishockey, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om ishockey er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Det kan være svært, at lære, at stå på skøjter, men hvis du vil have en glidende start, så hop på motivu.dk. Motivu har nemlig gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale ishockey klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!


Klubben er en del af

Gentofte kommune

Find din næste idræt i Gentofte Kommune!
Det kan ikke være manglen på muligheder, som gør at man ikke holder sig fysisk aktiv i Gentofte Kommune.
Gammel er ikke noget man er, det er noget man bliver. Hos Modne Motionister kan du blive lidt langsommere gammel, ved at melde dig til et af deres hold. Hos Modne Motionister er fokus på at man skal bevæge sig selvom man er 50+, men også på at det skal være sjovt og socialt at bevæge sig. Selvom man er over de 50 kan man stadig have et ønske om at være sund, stærk, fit eller bare ganske godt tilfreds med sig selv. Her hjælper Modne Motionister dig med at holde dig i gang, holde hovedet klart og ikke mindst give dig et smil på læben. Du kan få hjælp til at vælge den motionsform som passer bedst til dig og din krop. Alt det kræver af dig, er at du har lidt gåpåmod og et frisk og åbent sind, så skal Modne Motionister nok sørge for resten.

Skal der være fart og feltet, og skal hele familien kunne dyrke den samme sport, så kan I alle komme til rugby eller touch rugby hos Gentofte Rugby Klub. Her mener de, ikke overraskende, at rugby er den bedste sport i verden, hvilket du får at opleve ved dygtige trænere og et stærkt fællesskab.

De fleste af os har stiftet bekendtskab med hockey i idræt eller gymnastiktimerne i folkeskolen og gymnasiet. Nu kan du dog prøve kræfter med den i din fritid hos Gentofte Hockey Klub. Klubben har både børne, ungdom og senior hold. Klubben har en del udenlandske medlemmer og har i øjeblikket repræsentanter fra: England, Tyskland, Holland, Australien, Argentina og Sydafrika, udover danskere naturligvis. Klubben er yderst socialt anlagt, og holder flere gange om året arrangementer for at styrke fællesskabet i klubben. Her er der plads til alle, uanset niveau så det er bare med at komme i gang.

Hvis du nogensinde har set udspring på TV, har du måske haft den reaktion mange har. “Gud hvor ser det farligt ud” eller “Hold fast hvor er det dog smukt”. Nu har du muligheden for selv at prøve kræfter med udspring i Lyngby Udsprings Klub eller bare LUK2002. Udspring udfordrer dig både fysisk og mentalt, men giver dig også et adrenalinsus af de store, og ikke mindst et smil på læben, når du har turde at prøve et nyt spring. På Motivu kan du finde og tilmelde dig til prøvetræninger i klubben.

Om du har en musketer gemt i dig, eller du bare synes det kunne være sjovt at prøve kræfter med fægtning, så har du muligheden for det i Hellerup Fægte-Klub. Klubben tilbyder struktureret træninger fra børnehold til verdensklasse med gode resultater og endnu bedre oplevelser. Så kom ud og prøv kræfter med fægtning i HFK!
Hvis du er til kampsport, så har du et væld af muligheder hvis du bor i Gentofte Kommune. Du kan gå til karate med en forælder eller alene i Gentofte Shotokan Karate-Do Kai. Her lægges der vægt på udviklingen af den enkeltes karate samt på det sociale. Alt i kontekst af fysisk og mental træning som fører til en personlig udvikling. GSKK har erfarne trænere som alle har erfaring med alle aldersgrupper og niveauer. Udover GSKK har du mulighed for at træne karate i Charlottenlund Shotokan Karateklub. Klubben har miniput, børne, elite, voksen og kombihold. Vil du hellere prøve kræfter med Jiu-Jitsu eller Arnis - Filipinsk stokkekamp - så kan du melde dig til en prøvetræning hos Gentofte Budo- og Selvforsvarsklub. Her kan du finde juniorhold som er for 8-15 årige, eller seniorhold som er for +15. Hvis du hellere vil prøve kræfter med Taekwondo, kan det også lade sig gøre i Gentofte Kommune. Her kan du komme til prøvetræning hos Gentofte Taekwondo klub, som er en klub der bygger på sammenhold, respekt og tålmodighed. Det betyder også, at det er vigtigt for klubben at alle har en god oplevelse når de deltager i træningerne. Taekwondo er en koreansk selvforsvars/kampsport hvor der både bruges spark og håndhandlinger. Dele af udtrykene som bruges i løbet af træningen er på koreansk, hvilket sikre at man også kan træne taekwondo i andre lande.

Lad os hoppe fra kampsporten til isen, for her er der også muligheder i Gentofte Kommune. Du kan for eksempel komme til en prøvetræning i ishockey hos Gentofte Stars. Her starter man på U7 holdet som er deres begynderhold, hvorfra man vil lære de nødvendige færdigheder. Ishockey er måske mest kendt som en hård og brutal sport, men faktisk kræver den stor smidighed, udholdenhed og ikke mindst en masse gåpåmod.
Vil du hellere kaste med sten og feje med koste, så kan du prøve kræfter med Curling i Gentofte Curling Club. Her kan du melde dig til en begynder træning, men det anbefales at du lige husker en varm trøje.
Vil du have et væld af muligheder for træning, så kan du komme til en prøvetræning hos Lyngby og Gentofte gymnastik. Her kan du prøve kræfter med parkour, springgymnastik, kondi, styrke og kordination eller akrobatik, dansegymnastik, street dance, rytme dans og rope skipping. Mulighederne virker næsten uendelige, men så er det jo godt at man kan prøve alle de forskellige ting af, for at finde ud af hvad der passer bedst til en. LG Gymnastik går meget op i at det skal være sjovt, og bruger derfor ideen om LEG - Læring, Energi og Glæde. Klubben tilbyder hold i: Gentofte, Hellerup, Lyngby, Sorgenfri og Virum.

Er du til holdsport indendørs og plads til det sociale, så kan du melde dig til en prøvetræning hos håndboldklubben Gentofte-Vangede Håndboldklub. Her er der hold til hele familien, og det vigtigste for klubben er at der skal være plads til alle. Så snør indendørs skoene og kom til håndboldtræning hos Gentofte-Vangede Håndboldklub.

Har du en drøm om en dag at deltage i konge disciplinen 100m til OL, så er det en god idé at starte i Gentofte Idræts Klub - GIK. Klubben tilbyder træning inden for alle atletik discipliner og appellerer til breden. Målet for klubben er at skabe et klubmiljø som fastholder de unge i klubben og den aktive livsstil hvor der er plads til alle. Udover den daglige træninger står klubben også for Skole OL og er en aktiv spiller i forhold til kommunens projekter.

Hvis du har en drøm om en dag at gennemføre en triatlon, eller er du den helt hårde type som synes en Ironman lyder som det fedeste, så skal du prøve kræfter med Skovshoved Triathlon Klub. Her kan du både melde dig til interval løbetræning, cykeltræning på landevej og ikke mindst svømning. Her kan du få trænet mange af de store muskelgrupper og få bygget dig en solid form.

Synes du fodbold er det sejeste i verden, og kunne du tænke dig at komme ind i en god breddeklub med sportslige ambitioner, så kan du melde dig til en træning hos Jægersborg Boldklub. Klub har stor fokus på det sociale og leg med bolden, hvilket styrker fodboldglæden blandt foreningens medlemmer.

Læste du fodbold som football eller er du bare bidt af det gale griseskind, så kan du prøve kræfter med Flag Football eller Football hos Copenhagen Towers. Her er det plads til alle, så uanset din kropsform eller fysiske niveau, så har de brug for dig. Klubben har fokus både på det sociale og det at vinde, hvilket de så fint opsummerer i hashtagget #WhereFriendsTouchDown.

Kort sagt er der et væld af foreninger og muligheder i Gentofte Kommune, så hvad venter du på? Foreningerne i Gentofte Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk