Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Gentofte Stars

Lokation

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Gentofte Stars

Klub CVR: 21956147

Ishockey er den sejeste sport

Velkommen til Gentofte skøjtehal.
Gentofte skøjtehal har to ishaller. hos os sker der meget. Vi bruger vores haller til offentligt skøjteløb, kunstskøjteløb, Isdisco og Ishockey for både piger og drenge.
Her i klubber spilles der også kampe og laves mange gode sociale arrangementer for hele klubben og for ens hold. Vi har Malmø Camp, Ishockeyens dag, Stars dag. Løve Cup, onsdags aftensmad, Afslutningsfest og arbejdsdage. Det er rigtig godt for børnenes sammenhold og forældres sammenhold. Vi ved i en vær sport gran er det vigtigt med sammenhold og gode kammerater.
Gentofte Stars er en Ishockeyklub med en lang tradition for at udvikle spillere fra de yngste årgange til 1. division og eliteserien. Man kan starte til ishockey hele året rundt. Vi starter træning på isen i begyndelsen af august, og slutter 1. april. I maj og juni vil der stadig være istræning et par gange om ugen, inkl. sommertræning med blandt andet, løb, styrketræning osv. Juli holder vi sommerferie.
Ungdomsholdende er opdelt i U7, U9, U11, U13, U15 og U17.
Som begynder skal du altid møde op til en U7 træning. U7 holdet er her alle starter. Såfremt du er ældre end 6 år og skal spille på et andet hold, vil træneren rykke dig op på det hold så snart du er klar til det i forhold til dit skøjteløb. Hvis man ønsker at komme til prøvetimer, skal man udfylde en formular. Når du kommer første gang skal du møde 30-45 minutter før træning så vi har god tid til at tage godt imod jer samt finde skøjter, udstyr og stav som man kan låne. På vores hjemmeside https://www.gentoftestars.dk Kan du læse mere om klubben og se træningstiderne for U7 holdet og du kan se hvilke datoer hvor du kan møde op som ny spiller.
Til prøvetime skal man medbringe:
Noget tyndt Langærmet tøj ( Svedtøj, skiundertøj, Nattøj eller hvad man lige har) Det bliver meget varmt.
Et par normale sokker, som går højt.
Drikkedunk
Håndklæde hvis man vil i bad efter.

Ishockey er verden sjoveste sport.
Her kan man virkeligt havde det sjovt, da man er fuld beskyttelse med udstyr, så det ikke gør ondt når man falder og glider over isen.
Når man starter til ishockey hos os, skal man bare havde det sjovt og lære at skøjte som det første. Der er lige en kode der skal knækkes der 😊 Vi har ingen kræv som ny til hvornår man skal have pause og om man holder hele timen, men tager det i det tempo man vil. Vi har en træner på U7, en hjælpe træner derudover har vi en masser forældre (Gamle Ishockeyspillere) som hjælper til på isen.
Til vores træning deler vi banen op, så dem der går på U7 og skal havde jeres træning er i den ene ende og så samler vi begynder i den anden enden.
Har kan nybegyndere få plads til at øve og følge sig trykke. Vi har også plads til en nybegynders forælder kan gå med på isen, nogle gange er det meget tryk for ens barn som ny, ellers vil der være en og hjælpe.
Når træningen så er færdig, snakker i men vores kontaktperson Christine Hastrup om hvordan det var og om at tage endnu en omgang træning.
Man har 3 måneders prøve periode og 3 måneder til at låne udstyr.
Herunder kan du læse hvorfor vores medlemmer fra U7 går til Ishockey.
Kommater er fra forælder i vores klub.
Fun play and Team sport
Sjovt !, Fart ! og Hold !
Fremmer selvtillid, ansvar og sportsånd !

Vi glæder os meget til i kommer og bliver en del af os og vores klub.

Hvis i har spørgsmål skriv til ny@gentoftestars.dk eller ring på 26833862.

Ishockey i Gentofte

Gentofte Stars har aktive ishockey hold her: Gentofte Skøjtehal - Ishal 1 (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 6). Holdene træner onsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 8 årige.

Gentofte Stars har følgende ishockey hold i Gentofte.

Gentofte Skøjtehal - Ishal 1 (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 6):
Kom og prøv ishockey | Ons. 07.08.2024, kl. 17:00 - 17:55
Kom og prøv ishockey | Lø. 10.08.2024, kl. 10:00 - 11:00

Gentofte Stars har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune