Om Copenhagen Towers

Klub CVR: 18256983

Kære forældre og unge mennesker,

Har du nogensinde tænkt på at prøve kræfter med amerikansk fodbold? Så har du nu chancen for at prøve en gratis prøvetræning hos Copenhagen Towers!

Vi har 100% en plads til dig! Kom og vær en del af fællesskabet med stolte traditioner, høj energi og mesterskaber!

Copenhagen Towers spiller dansk-amerikansk fodbold - og vi har en plads til dig!
Uanset om du er super-fit eller gamerstols-formet, høj, lav, hurtig, langsom, har vi brug for dig på et hold. Start nu på U10, U12, U4, U16 og U19. Hvis du er mere til taktik end tacklinger, så spil flag-football hos os fra 13 år og opefter. Kom og prøv!

Copenhagen Towers er en af Danmarks mest succesrige football-klubber, og vi tilbyder prøvetræning til tre aldersgrupper: U12/U14, U16 og U19. Uanset om du er helt ny til sporten eller allerede har erfaring med amerikansk fodbold, er du mere end velkommen til at deltage i vores prøvetræning.

Vi kan love en sjov og udfordrende træning, hvor du vil lære at spille amerikansk fodbold i trygge og rolige rammer. Vores trænere er erfarne og vil tage sig godt af jer, uanset om I er nye til sporten eller har spillet før. Flere af trænerne har amerikansk baggrund, så du får også den amerikanske kultur med.

For de unge spillere kan man forvente at blive en del af et socialt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi fokuserer på at skabe gode værdier som omsorg, respekt for andre, at yde sit bedste og at elske spillet. Vi vil hjælpe jer med at blive i god fysisk form og brænde krudtet af, samtidig med at I får anerkendelse, lærer at håndtere skuffelser og bliver behandlet med respekt.

Så tag udfordringen op og prøv en gratis prøvetræning hos Copenhagen Towers. Vi lover jer en sjov og spændende oplevelse, hvor I vil lære at spille amerikansk fodbold på den bedste og mest succesfulde football-klub i Danmark.

Tilmeld jer en prøvetræning her

Vi glæder os til at se jer på banen!

Venlig hilsen,
Copenhagen Towers
--------------------------------

Copenhagen Towers er en amerikansk fodboldklub beliggende i Gentofte, Danmark. Klubben er drevet af en række dedikerede frivillige, der sikrer, at klubben fortsat er den bedste og mest succesfulde american football
klub i Danmark.

Hos Copenhagen Towers er der en position til alle, og klubben er altid på udkig efter nye frivillige, der ønsker at hjælpe til. Der er mange forskellige områder, hvor man kan hjælpe, og klubben er altid åben for nye ideer og initiativer.

Klubben er særligt fokuseret på at udvikle ungdomsspillere og sikre, at de har en god oplevelse med sporten. Uanset alder og færdighedsniveau, kan man forvente at blive budt hjerteligt velkommen og hurtigt føle sig som en del af det sociale fællesskab. Der er fokus på at have det sjovt til træninger og stævner, samtidig med at man kommer i god fysisk form og får brændt krudtet godt af.

Ungdomsspillere hos Copenhagen Towers lærer at håndtere både anerkendelse og skuffelser og bliver behandlet med respekt. Der er fokus på at lære at være en del af et hold, hvor der er brug for alle, og på at udvikle gode værdier som omsorg, respekt for andre, at yde sit bedste og at elske spillet.

Klubbens træning er struktureret med 3-6 trænere per ca. 20 spillere, hvilket sikrer, at spillerne bliver taget godt hånd om og får hjælp med udstyr, forklaring og ros undervejs. U14/12/10-holdene træner på tværs af aldersgrupper i hold og bliver matchet fysisk, når der er en-til-en-øvelser. U16 og U19 har separate hold, og spillet foregår i korte sprint med klare instruktioner indimellem.

Amerikansk fodbold er en unik sport i, at der er brug for mange forskellige typer mennesker. På banen har hver enkelt spiller sin helt klare rolle, og alle bidrager lige meget til success. Mangler der en spiller på banen, bliver det let for modstanderen at komme i mål med deres planer. Der er mange unge, som føler sig godt tilpas med denne struktur, ikke mindst bland dem, der ikke synes, almindelig fodbold er så sjovt. I amerikansk fodbold, har alle en vigtig rolle og helt specifikke instruktioner om, hvad deres opgave er. Mellem hvert spil aftaler holdet indbyrdes, hvad for et "play", de vil forsøge at komme igennem med, så spillet er meget strategisk og inkluderende. Det er typisk træneren, der bestemmer playet, og det er quarterbacken, der aftaler med holdet, hvad træneren har bestemt. Hele holdet stimler sammen og får at vide, hvad der skal ske. Man ved, hvad man skal, og at holdet har ens ryg.

Klubben tilbyder gratis prøvetræning for tre aldersgrupper: U12/U14, U16 og U19. U12/U14-holdene er for spillere mellem 10 og 14 år og fokuserer på at udvikle grundlæggende færdigheder og teknikker. U16-holdet er for spillere mellem 15 og 16 år og fokuserer på at udvikle færdigheder og taktisk forståelse. U19-holdet er for spillere mellem 17 og 19 år og fokuserer på at udvikle avancerede færdigheder og strategier til konkurrencedygtige kampe.

Samlet set er Copenhagen Towers en fremragende amerikansk fodboldklub, der lægger stor vægt på udvikling af ungdomsspillere og et godt socialt fællesskab. Klubben tilbyder gratis prøvetræning for alle, der er interesseret i at prøve kræfter med sporten, og er altid på udkig efter nye frivillige, der ønsker at være en del af et unikt fællesskab.

Er man ambitiøs indenfor amerikansk fodbold, kan Copenhagen Towers åbne muligheder for at komme på et af landsholdene i amerikansk fodbold. Copenhagen Towers blev i 2022 danmarksmestre for 10. gang, så man kommer hurtigt i godt selskab. Derudover er der en del unge, som får mulighed for at komme til USA et år på high school, hvor der er speciel fokus på amerikansk fodbold.

Bedre bliver det ikke!

Amerikansk Fodbold i Gentofte

Copenhagen Towers har aktive amerikansk fodbold hold her: Kunstgræsbane K2 (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 25). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Copenhagen Towers har følgende amerikansk fodbold hold i Gentofte.

Kunstgræsbane K2 (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 25):
Amerikansk fodbold for begynder-øvet, U12/U15 | Torsdage, kl. 17:30 - 19:00
Amerikansk fodbold for teenagere U17 Development | Torsdage, kl. 17:30 - 19:00
Amerikansk fodbold for pre-elite U20 Junior | Torsdage, kl. 17:30 - 19:00
Amerikansk fodbold for begynder-øvet, U12/U15 | Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00
Amerikansk Flag fodbold, >15 år | Torsdage, kl. 19:15 - 20:45

Copenhagen Towers har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune