Om Copenhagen Towers

Klub CVR: 18256983

Vi har 100% en plads til dig! Kom og vær en del af fællesskabet med stolte traditioner, høj energi og mesterskaber!

Copenhagen Towers spiller dansk-amerikansk fodbold - og vi har en plads til dig!
Uanset om du er super-fit eller gamerstols-formet, høj, lav, hurtig, langsom, har vi brug for dig på et hold. Start nu på U10, U12, U4, U16 og U19. Hvis du er mere til taktik end tacklinger, så spil flag-football hos os fra 13 år og opefter. Kom og prøv!

--------------------------------

Copenhagen Towers er en amerikansk fodboldklub beliggende i Gentofte, Danmark. Klubben er drevet af en række dedikerede frivillige, der sikrer, at klubben fortsat er den bedste og mest succesfulde american football
klub i Danmark.

Hos Copenhagen Towers er der en position til alle, og klubben er altid på udkig efter nye frivillige, der ønsker at hjælpe til. Der er mange forskellige områder, hvor man kan hjælpe, og klubben er altid åben for nye ideer og initiativer.

Klubben er særligt fokuseret på at udvikle ungdomsspillere og sikre, at de har en god oplevelse med sporten. Uanset alder og færdighedsniveau, kan man forvente at blive budt hjerteligt velkommen og hurtigt føle sig som en del af det sociale fællesskab. Der er fokus på at have det sjovt til træninger og stævner, samtidig med at man kommer i god fysisk form og får brændt krudtet godt af.

Ungdomsspillere hos Copenhagen Towers lærer at håndtere både anerkendelse og skuffelser og bliver behandlet med respekt. Der er fokus på at lære at være en del af et hold, hvor der er brug for alle, og på at udvikle gode værdier som omsorg, respekt for andre, at yde sit bedste og at elske spillet.

Klubbens træning er struktureret med 3-6 trænere per ca. 20 spillere, hvilket sikrer, at spillerne bliver taget godt hånd om og får hjælp med udstyr, forklaring og ros undervejs. U14/12/10-holdene træner på tværs af aldersgrupper i hold og bliver matchet fysisk, når der er en-til-en-øvelser. U16 og U19 har separate hold, og spillet foregår i korte sprint med klare instruktioner indimellem.

Klubben tilbyder gratis prøvetræning for tre aldersgrupper: U12/U14, U16 og U19. U12/U14-holdene er for spillere mellem 10 og 14 år og fokuserer på at udvikle grundlæggende færdigheder og teknikker. U16-holdet er for spillere mellem 15 og 16 år og fokuserer på at udvikle færdigheder og taktisk forståelse. U19-holdet er for spillere mellem 17 og 19 år og fokuserer på at udvikle avancerede færdigheder og strategier til konkurrencedygtige kampe.

Samlet set er Copenhagen Towers en fremragende amerikansk fodboldklub, der lægger stor vægt på udvikling af ungdomsspillere og et godt socialt fællesskab. Klubben tilbyder gratis prøvetræning for alle, der er interesseret i at prøve kræfter med sporten, og er altid på udkig efter nye frivillige, der ønsker at være en del af et unikt fællesskab.

Er man ambitiøs indenfor amerikansk fodbold, kan Copenhagen Towers åbne muligheder for at komme på et af landsholdene i amerikansk fodbold. Copenhagen Towers blev i 2022 danmarksmestre for 10. gang, så man kommer hurtigt i godt selskab. Derudover er der en del unge, som får mulighed for at komme til USA et år på high school, hvor der er speciel fokus på amerikansk fodbold.

----------------------------------------------

KÆRE forældre og unge mennesker,

Har I nogensinde tænkt på at prøve kræfter med amerikansk fodbold? Så har I nu chancen for at prøve en gratis prøvetræning hos Copenhagen Towers!

Copenhagen Towers er en af Danmarks mest succesrige football-klubber, og vi tilbyder prøvetræning til tre aldersgrupper: U12/U14, U16 og U19. Uanset om du er helt ny til sporten eller allerede har erfaring med amerikansk fodbold, er du mere end velkommen til at deltage i vores prøvetræning.

Vi kan love jer en sjov og udfordrende træning, hvor I vil lære at spille amerikansk fodbold i trygge og rolige rammer. Vores trænere er erfarne og vil tage sig godt af jer, uanset om I er nye til sporten eller har spillet før.

For de unge spillere kan I forvente at blive en del af et socialt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi fokuserer på at skabe gode værdier som omsorg, respekt for andre, at yde sit bedste og at elske spillet. Vi vil hjælpe jer med at blive i god fysisk form og brænde krudtet af, samtidig med at I får anerkendelse, lærer at håndtere skuffelser og bliver behandlet med respekt.

Så tag udfordringen op og prøv en gratis prøvetræning hos Copenhagen Towers. Vi lover jer en sjov og spændende oplevelse, hvor I vil lære at spille amerikansk fodbold på den bedste og mest succesfulde football-klub i Danmark.

Tilmeld jer en prøvetræning her

Vi glæder os til at se jer på banen!

Venlig hilsen,
Copenhagen Towers

Amerikansk Fodbold i Gentofte

Copenhagen Towers har aktive amerikansk fodbold hold her: Kunstgræsbane K2 (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 25). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Copenhagen Towers har følgende amerikansk fodbold hold i Gentofte.

Kunstgræsbane K2 (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 25):
Amerikansk fodbold for begynder-øvet, U12/U15 | Torsdage, kl. 17:30 - 19:00
Amerikansk fodbold for teenagere U17 Development | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30
Amerikansk fodbold for pre-elite U20 Junior | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30
Amerikansk fodbold for begynder-øvet, U12/U15 | Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00
Amerikansk fodbold for teenagere U17 Development | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30
Amerikansk fodbold for pre-elite U20 Junior | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30
Amerikansk Flag fodbold, >15 år | Torsdage, kl. 19:00 - 20:30

Copenhagen Towers har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Gentofte kommune

Find din næste idræt i Gentofte Kommune!
Det kan ikke være manglen på muligheder, som gør at man ikke holder sig fysisk aktiv i Gentofte Kommune.
Gammel er ikke noget man er, det er noget man bliver. Hos Modne Motionister kan du blive lidt langsommere gammel, ved at melde dig til et af deres hold. Hos Modne Motionister er fokus på at man skal bevæge sig selvom man er 50+, men også på at det skal være sjovt og socialt at bevæge sig. Selvom man er over de 50 kan man stadig have et ønske om at være sund, stærk, fit eller bare ganske godt tilfreds med sig selv. Her hjælper Modne Motionister dig med at holde dig i gang, holde hovedet klart og ikke mindst give dig et smil på læben. Du kan få hjælp til at vælge den motionsform som passer bedst til dig og din krop. Alt det kræver af dig, er at du har lidt gåpåmod og et frisk og åbent sind, så skal Modne Motionister nok sørge for resten.

Skal der være fart og feltet, og skal hele familien kunne dyrke den samme sport, så kan I alle komme til rugby eller touch rugby hos Gentofte Rugby Klub. Her mener de, ikke overraskende, at rugby er den bedste sport i verden, hvilket du får at opleve ved dygtige trænere og et stærkt fællesskab.

De fleste af os har stiftet bekendtskab med hockey i idræt eller gymnastiktimerne i folkeskolen og gymnasiet. Nu kan du dog prøve kræfter med den i din fritid hos Gentofte Hockey Klub. Klubben har både børne, ungdom og senior hold. Klubben har en del udenlandske medlemmer og har i øjeblikket repræsentanter fra: England, Tyskland, Holland, Australien, Argentina og Sydafrika, udover danskere naturligvis. Klubben er yderst socialt anlagt, og holder flere gange om året arrangementer for at styrke fællesskabet i klubben. Her er der plads til alle, uanset niveau så det er bare med at komme i gang.

Hvis du nogensinde har set udspring på TV, har du måske haft den reaktion mange har. “Gud hvor ser det farligt ud” eller “Hold fast hvor er det dog smukt”. Nu har du muligheden for selv at prøve kræfter med udspring i Lyngby Udsprings Klub eller bare LUK2002. Udspring udfordrer dig både fysisk og mentalt, men giver dig også et adrenalinsus af de store, og ikke mindst et smil på læben, når du har turde at prøve et nyt spring. På Motivu kan du finde og tilmelde dig til prøvetræninger i klubben.

Om du har en musketer gemt i dig, eller du bare synes det kunne være sjovt at prøve kræfter med fægtning, så har du muligheden for det i Hellerup Fægte-Klub. Klubben tilbyder struktureret træninger fra børnehold til verdensklasse med gode resultater og endnu bedre oplevelser. Så kom ud og prøv kræfter med fægtning i HFK!
Hvis du er til kampsport, så har du et væld af muligheder hvis du bor i Gentofte Kommune. Du kan gå til karate med en forælder eller alene i Gentofte Shotokan Karate-Do Kai. Her lægges der vægt på udviklingen af den enkeltes karate samt på det sociale. Alt i kontekst af fysisk og mental træning som fører til en personlig udvikling. GSKK har erfarne trænere som alle har erfaring med alle aldersgrupper og niveauer. Udover GSKK har du mulighed for at træne karate i Charlottenlund Shotokan Karateklub. Klubben har miniput, børne, elite, voksen og kombihold. Vil du hellere prøve kræfter med Jiu-Jitsu eller Arnis - Filipinsk stokkekamp - så kan du melde dig til en prøvetræning hos Gentofte Budo- og Selvforsvarsklub. Her kan du finde juniorhold som er for 8-15 årige, eller seniorhold som er for +15. Hvis du hellere vil prøve kræfter med Taekwondo, kan det også lade sig gøre i Gentofte Kommune. Her kan du komme til prøvetræning hos Gentofte Taekwondo klub, som er en klub der bygger på sammenhold, respekt og tålmodighed. Det betyder også, at det er vigtigt for klubben at alle har en god oplevelse når de deltager i træningerne. Taekwondo er en koreansk selvforsvars/kampsport hvor der både bruges spark og håndhandlinger. Dele af udtrykene som bruges i løbet af træningen er på koreansk, hvilket sikre at man også kan træne taekwondo i andre lande.

Lad os hoppe fra kampsporten til isen, for her er der også muligheder i Gentofte Kommune. Du kan for eksempel komme til en prøvetræning i ishockey hos Gentofte Stars. Her starter man på U7 holdet som er deres begynderhold, hvorfra man vil lære de nødvendige færdigheder. Ishockey er måske mest kendt som en hård og brutal sport, men faktisk kræver den stor smidighed, udholdenhed og ikke mindst en masse gåpåmod.
Vil du hellere kaste med sten og feje med koste, så kan du prøve kræfter med Curling i Gentofte Curling Club. Her kan du melde dig til en begynder træning, men det anbefales at du lige husker en varm trøje.
Vil du have et væld af muligheder for træning, så kan du komme til en prøvetræning hos Lyngby og Gentofte gymnastik. Her kan du prøve kræfter med parkour, springgymnastik, kondi, styrke og kordination eller akrobatik, dansegymnastik, street dance, rytme dans og rope skipping. Mulighederne virker næsten uendelige, men så er det jo godt at man kan prøve alle de forskellige ting af, for at finde ud af hvad der passer bedst til en. LG Gymnastik går meget op i at det skal være sjovt, og bruger derfor ideen om LEG - Læring, Energi og Glæde. Klubben tilbyder hold i: Gentofte, Hellerup, Lyngby, Sorgenfri og Virum.

Er du til holdsport indendørs og plads til det sociale, så kan du melde dig til en prøvetræning hos håndboldklubben Gentofte-Vangede Håndboldklub. Her er der hold til hele familien, og det vigtigste for klubben er at der skal være plads til alle. Så snør indendørs skoene og kom til håndboldtræning hos Gentofte-Vangede Håndboldklub.

Har du en drøm om en dag at deltage i konge disciplinen 100m til OL, så er det en god idé at starte i Gentofte Idræts Klub - GIK. Klubben tilbyder træning inden for alle atletik discipliner og appellerer til breden. Målet for klubben er at skabe et klubmiljø som fastholder de unge i klubben og den aktive livsstil hvor der er plads til alle. Udover den daglige træninger står klubben også for Skole OL og er en aktiv spiller i forhold til kommunens projekter.

Hvis du har en drøm om en dag at gennemføre en triatlon, eller er du den helt hårde type som synes en Ironman lyder som det fedeste, så skal du prøve kræfter med Skovshoved Triathlon Klub. Her kan du både melde dig til interval løbetræning, cykeltræning på landevej og ikke mindst svømning. Her kan du få trænet mange af de store muskelgrupper og få bygget dig en solid form.

Synes du fodbold er det sejeste i verden, og kunne du tænke dig at komme ind i en god breddeklub med sportslige ambitioner, så kan du melde dig til en træning hos Jægersborg Boldklub. Klub har stor fokus på det sociale og leg med bolden, hvilket styrker fodboldglæden blandt foreningens medlemmer.

Læste du fodbold som football eller er du bare bidt af det gale griseskind, så kan du prøve kræfter med Flag Football eller Football hos Copenhagen Towers. Her er det plads til alle, så uanset din kropsform eller fysiske niveau, så har de brug for dig. Klubben har fokus både på det sociale og det at vinde, hvilket de så fint opsummerer i hashtagget #WhereFriendsTouchDown.

Kort sagt er der et væld af foreninger og muligheder i Gentofte Kommune, så hvad venter du på? Foreningerne i Gentofte Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk