Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 9 åbne hold i Gentofte Idræts Klub

Sportsgren

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Gentofte Idræts Klub

Klub alias: GIK

Klub CVR: 29980837

Gentofte Idræts Klub er en forening med fokus på atletik og motion, vi sætter et enormt fokus på det gode træningsmiljø, hvor der er plads til alle

Gentofte Idræts Klub (GIK) er en forening som har træning for næsten alle aldre.

GIK Atletik vil skabe aktive børn og unge. Vi vil appellere til bredden og understøtte talenterne, igennem et differentieret tilbud, inden for alle atletikkens discipliner. Vi vil skabe et klubmiljø, der fastholder de unge i klubben og i den aktive livsstil, og hvor der er plads til alle!

Vores yngste hold har stort fokus på motorik og at lege sig igennem atletikkens alsidighed, men skaber også muligheder for at prøve at teste sin mestring af ude til stævner. I takt med man bliver ældre og ældre, vil man have mulighed for at specialisere sig inden for specifikke discipliner.
Dette begynder især på vores Aspiranthold, hvor vi har et rigtig godt miks af atleter der vil blive rigtig gode og atleter, som kommer for at være en del af et fantastisk træningsmiljø.

Alle atleter, der har lyst til at konkurrere, opfordres til at prøve kræfter med de mange åbne stævner, som afholdes hvert år, og som vi allerede sender mange af vores atleter afsted til – og til stævnerne oplever vi i endnu højere grad et fællesskab, når vi kommer en stor flok. Afhængigt af alder er der et antal af stævner, som vi udbyder til vores medlemmer, og når man bliver 14 år og ældre, kan man deltage til større stævner, som for eksempel Danske Mesterskaber for ungdom (både inde og udendørs).
Derudover tager vi til mange stævner, hvor alle kan være med, og hvor der er plads til alle niveauer. En gang imellem er vi også (trods at være en individuel sport) også til holdkampe, hvor man dyster i hold.

Vi har også træning for voksne, vi har i begyndelsen af 2022 opstartet GIK Motion, som har tre træninger om ugen, som er et miks af løbeteknik, intervaller og styrke - på den måde har vi samlet alt det bedste fra atletikkens verden.
Hvis man ikke er fan af at løbe meget, så kan man i stedet deltage på TrackFit holdet for voksne.
TrackFit for voksne er et hold, hvor vi tilbyder fysisk træning til folk der vil være sunde, raske og i en god grundform. Atletikkens TrackFit er en træningsform, som sætter fokus på bevægelse af hele kroppen, din kondition og alt sammen pakket ind i et fedt træningsmiljø i den friske luft på Gentofte Stadion.

Vi er en forening som sætter stort fokus på træningsmiljøet og klubmiljøet, derfor har vi udover den daglige træning, også fokus på events og laver Skole OL for 1000 elever hvert år, samt er en aktiv spiller i kommunen i forhold til projekter. Vi laver løbende aktiviteter for vores medlemmer, som skal være med til at booste det sociale i vores forening.

GIK Atletik skal være blandt de prioriterede sportsgrene i Gentofte Kommune, og en aktiv deltager i kommunens borgeres idrætsliv. Vi skal være blandt de mest nyskabende og tidssvarende foreninger under Dansk Atletik. Vi vil være en af Dansk Atletiks største klubber (målt på medlemmer). Vi vil vise hvor fantastisk rummelig atletikken er, med alle sine forskellige discipliner, hvor hvert barn og ung kan finde det de er gode til, “deres eget rum”, samtidig med at de er en del af det store fællesskab som klubben er.

Vores filosofi handler om at være procesorienteret, da vi ser rigtig mange blive styret af resultater, og hvis de så en dag ikke er der, så tabes motivationen - derfor har vi kæmpe fokus på at gøre vejen til målet, og at være med til at bidrage til den enkeltes proces.
Vi har et stort fokus for at GIK er et sted man kan bruge som FRIRUM, et sted hvor man kan koble af for hverdagens stress og bare være sig selv.

Atletik i Gentofte

Gentofte Idræts Klub har aktive atletik hold her: Gentofte Atletikstadion (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 19). Holdene træner mandage, tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 4 - 65 årige.

Gentofte Idræts Klub har følgende atletik hold i Gentofte.

Gentofte Atletikstadion (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 19):
Atletik - Miniholdet (6-7 år) | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
TrackFit 12-15 år | Mandage, kl. 18:00 - 19:30
TrackFit voksne | Onsdage, kl. 17:00 - 17:55
TrackFit 12-15 år | Tirsdage, kl. 13:00 - 14:00
ATLETIK - Mellemholdet (9-10 år) | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
GIK Masters - atletik for voksne | Mandage, kl. 17:00 - 18:00
Tumletik 4-5 ÅR | Onsdage, kl. 16:30 - 17:15

Løb i Gentofte

Gentofte Idræts Klub har aktive løb hold her: Gentofte Atletikstadion (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 19). Holdene træner onsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18 - 55 årige.

Gentofte Idræts Klub har følgende løb hold i Gentofte.

Gentofte Atletikstadion (Gentofte Sportspark) (Ved Stadion 19):
GIK Motion for voksne | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
GIK Motion for voksne | Søndage, kl. 08:30 - 09:30

Gentofte Idræts Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune