Rugby?
Find et hold i nærheden af dig

Book en gratis prøvetræning - 32 resultater

Anvendte filtre - 32 resultater
Sportsgrene: Rugby
Tilføj filter
Rugby:
Rugby er en gentleman sport, det lyder måske lidt mærkeligt når man har set hvordan folk kæmper voldsomt om en bold. Rugby er en fysisk kontakt sportsgren, men bliver kaldt for en gentleman sport da man ikke har meget udstyr på og sikkerheden derfor ligger hos den enkelte udøvers sportslige opførsel på banen. 
Rugby er et verdensomspændende holdspil, som nok er mest kendt i England, men breder sig alligevel ud til resten af verden.
 
En holdsport med højt tempo, koordination og action!  
Rugby er en holdsport, der består af 15 spillere på et hold. Disse har hver især en specifik rolle som eksempelvis kunne være: Hooker, Flanker eller Right-winger. I Rugby er man meget afhængig af hinanden. Derfor kommer det ikke som den store overraskelse at Rugby er en sportsgren, der har meget fokus på teamwork. Ligesom alle andre sportsgrene, har rugby selvfølgelig også nogle regler. 
Rugby regler kan ved første øjekast virke en lille smule forvirrende, men bare rolig det er noget man lærer ret hurtigt. Under en typisk Rugby træning vil der være forskellige øvelser, som ikke bare er med til at gøre dig til en bedre rugbyspiller, men også lynhurtigt vil give dig et meget bedre overblik over reglerne.
Bolden i Rugby er oval og skal bæres i hænderne, du må både kaste eller sparke til bolden enten for at lave en aflevering til en af dine holdkammerater eller for at gå efter en scoring. Men pas på! Rugby er jo som nævnt en kontaktsport, og du skal derfor være opmærksom på dine modspillere, som vil prøve at tackle og stoppe dig.
 
Rugby er en sportsgren, der foregår i højt tempo, og er med til at aktivere hele kroppen. Men det er ikke det eneste. Rugby er nemlig også en sport hvor der virkelig skal være fokus på koordination alle spillere imellem. Derfor vil du under en Rugby træning eller kamp blive udfordret både fysisk men helt bestemt også psykisk. 
 
Kom nemt og godt i gang med Rugby.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til rugby, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis rugby er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale rugbyklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!