Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Roskilde Rugby tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Roskilde Rugby (vinter)

    Vor Frue Hovedgade 75, Vor Frue, 4000 Roskilde

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Roskilde Rugby

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Roskilde Rugby

Klub CVR: 40305297

Velkommen til Roskilde Vikings Rugbyklub!
Roskilde Vikings er en imødekommende klub med fremragende faciliteter og en international atmosfære. Vores kampe spilles fra april til oktober, og vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer med åbne arme. Vores træningsdage er mandage og onsdage fra 18:00 til 20:00. Vores første træning efter sommerpausen finder sted mandag den 29. juli, og vi glæder os til at se både nye og gamle ansigter til en halvsæson fyldt med spænding, udvikling og masser af rugby.
Kom og vær en del af Roskilde Vikings – en klub hvor inklusion, fællesskab og passion for rugby går hånd i hånd. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Et inkluderende fællesskab, hvor der også er plads til dig!
Hos Roskilde Vikings er inklusion ikke blot et ord – det er selve kernen i vores klubkultur. Vi tror på, at der skal være plads til alle, uanset baggrund, niveau eller ambitioner. Derfor har vi skabt et miljø, hvor vi træner både med og uden kontakt, hvilket giver os mulighed for at inkludere alle aldersgrupper og præferencer i samme træning. For dem, der elsker rugbyens fysiske elementer, er der rig mulighed for at træne med kontakt, mens de, der foretrækker touchrugby eller T1, kan fokusere på dette. Vores træning er generelt baseret på touch, så vi alle kan træne sammen, og undervejs tilbyder vi kontakttræning for dem, der ønsker det, før vi igen samles som en enhed. Denne tilgang sikrer, at alle føler sig inkluderet og får mulighed for at udvikle sig på egne præmisser.

Søger du noget anderledes?
Hos Roskilde Vikings er vi klubben for dem, der søger noget anderledes. Har du prøvet håndbold, fodbold eller andre sportsgrene uden at finde den rette? Så er rugby måske noget for dig! Vores klub byder på en åben og rummelig atmosfære, hvor der er højt til loftet og plads til alle – uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller. Vi tilbyder træning, hvor du kan deltage på dit eget niveau og tempo. Hos os er der ingen, der bliver ladt tilbage, og vi støtter hinanden i at blive bedre og nå vores individuelle og fælles mål.

En billig fritidsinteresse
Økonomi kan være en afgørende faktor for mange, når fritidsaktiviteten skal vælges. Derfor har vi gjort det til vores mission at holde kontingentet lavt. Hos os koster et medlemskab kun 300 kroner årligt for børn og unge og 500 kroner for seniorer. Dette betyder, at du kan nyde godt af alt det, vi har at tilbyde, uden at det tager livet af din pengepung.

Bliv bedre til engelsk
En anden unik fordel ved at være en del af Roskilde Vikings er, at du uden tvivl vil blive bedre til engelsk. Rugby er en international sport, og mange af vores medlemmer er engelsktalende. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at forbedre dine sprogkundskaber i et naturligt og sjovt miljø. Udover dette er rugby en kæmpe sport på verdensplan, og rejser du ud i verden med erfaring indenfor rugby, så kan du altid finde et fællesskab, der vil stå klar til at tage imod dig med åbne arme.

Klubhuset
Vores klubhus er centralt placeret lige ved siden af vores træningsbaner. Dette gør det nemt og bekvemt at samles efter træning til lidt afslapning og hygge. Vi sætter stor pris på vores fællesskab og bruger ofte tid sammen i klubhuset, hvor vi spiser, snakker og styrker vores sammenhold. Uanset om du er til en kop kaffe efter træning eller en fælles middag, er der altid noget at se frem til i vores klubhus.

Praktisk om os
- Vores træningsdage er mandage og onsdage fra 18:00 til 20:00.
- Vores første træning efter sommerpausen finder sted mandag den 29. juli
vi glæder os til at se både nye og gamle ansigter til en halvsæson fyldt med spænding, udvikling og masser af rugby.

Rugby i Roskilde

Roskilde Rugby har aktive rugby hold her: Roskilde Rugby (vinter) (Vor Frue Hovedgade 75, Vor Frue). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Roskilde Rugby har følgende rugby hold i Roskilde.

Roskilde Rugby (vinter) (Vor Frue Hovedgade 75, Vor Frue):
Rugby Herre senior (mandag) | Mandage, kl. 18:00 - 20:00
Rugby Herre senior (onsdag) | Onsdage, kl. 18:00 - 20:00
Ungdomstræning mix (mandag) | Mandage, kl. 18:00 - 20:00
Ungdomstræning mix (onsdag) | Mandage, kl. 18:00 - 20:00

Roskilde Rugby har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Roskilde kommune