Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Christianshavns Rugby Klub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Christianshavns Rugby Klub

Klub alias: CSR Nanok

Klub CVR: 26356113

Kom og bliv en del af et fanstisk fællesskab og en inkluderende sport!

En sport med plads til alle
Rugby er en sport for alle, uanset om du er stor, lille, stærk eller hurtig. På et rugbyhold er der brug for alle typer spillere, da alle kan bidrage med noget værdifuldt. Det unikke ved rugby er, at hver spiller, uanset fysik eller evner, har en vigtig rolle at spille på holdet. Derfor er rugby en inkluderende sport, hvor fællesskabet og holdånden står i centrum, og hvor alle føler sig værdsatte og nødvendige.
Rugby skiller sig ud fra mange andre sportsgrene ved sin indbyggede respekt for modstanderen. Som kontaktsport lægger rugby stor vægt på respekt og fair play, både under og efter kampen. Denne respekt vises på mange måder, blandt andet efter kampen, hvor spillere giver hånd til modstanderen og klapper hinanden af banen. Denne tradition, som stammer fra England, er en vigtig del af rugbyens kultur, hvor vi anerkender hinanden og de mennesker, vi spiller mod, og lærer dem at kende, selv efter intense dueller på banen. Denne anerkendelse af modstanderens værdighed styrker både spillet og fællesskabet.

Et inkluderende fællesskab
Hos CSR-Nanok er inklusion en kerneværdi, som vi altid har værnet om og hver dag stræber efter at styrke. Klubben er bygget på princippet om, at der skal være plads til alle – uanset baggrund, alder, køn eller niveau. Vi mener, at mangfoldighed beriger os og gør vores fællesskab stærkere og mere levende.
Vi gør en dyd ud af at hjælpe hinanden og tror på, at et stærkt socialt sammenhold er nøglen til både personlig og sportslig udvikling. Vi skaber minder, overvinder udfordringer og fejrer sejre. Derfor er vores fællesskab mere end bare rugby. Det er gode sociale relationer og venskaber, hvor alle kan bidrage, både på og uden for banen. Vi er stolte af at være et socialt, varmt og inkluderende fællesskab med masser af rummelighed.
Vi byder alle velkommen til at blive en del af vores fællesskab og dele vores passion for sporten og det frivillige fællesskab. Uanset hvem du er, er der altid plads til dig hos CSR-Nanok rugby klub.

Klubbens historie
CSR-Nanok fejrer den 9. oktober 2020 sit 50-års jubilæum, men klubbens rødder går tilbage til 1954, hvor pastor Niels Søe og politibetjent E.H. Lund stiftede drengeklubben Nanok tilknyttet Nathanaels Kirke. Navnet "Nanok" betyder isbjørn på grønlandsk, og klubbens symbol blev en isbjørn.
Nanok gik i dvale i 60'erne, men blev genoplivet i 1965 af nogle unge drenge, herunder Christian Søe, pastor Søes søn. Klubben havde sin storhedstid i begyndelsen af 70'erne med en sølvmedalje i sæsonen 71-72. Klubben oplevede dog en tilbagegang og stod næsten over for opløsning.
I 1970 grundlagde Christian Søe drengeklubben CSR på Christianshavns Skole, og i 1974 blev de to klubber slået sammen til CSR-Nanok. Den nye klub begyndte i 2. division og opnåede senere succes i årene 1983 til 1993. I perioden 2007-2010 vandt CSR-Nanok tre mesterskaber og fem pokaltitler, hvilket cementerede klubbens status som Danmarks bedste hold.
Efter at have mistet vores klubhus i 1996, købte CSR-Nanok en ny ejendom på Holmen og gennemførte en omfattende renovering. Den 14. oktober 2000 blev det nye klubhus indviet.
I dag er CSR-Nanok en energisk rugbyklub med en stærk ungdomsafdeling, seniorafdeling og en lovende fremtid, godt funderet både sportsligt og socialt.


CSR-Nanoks aktivitetstilbud:

U12 rugby: på vores U12-hold kan unge spillere udvikler grundlæggende rugbyfærdigheder gennem sjove træninger og kampe i et udviklende og fællesskabsorienteret miljø.

U16 rugby: på vores U16-hold udvikler spillerne deres teknisk og strategiske forståelse af spillet i et fællesskabsorienteret miljø.

U18 rugby: Vores U18-hold er en bro mellem ungdoms- og seniorrugby, hvor spillere forberedes til at spille senior. Træningerne og kampe er designet til at udfordre og udvikle spillerne til deres fulde potentiale i et fællesskabsorienteret miljø.

Dameseniorhold: Vores dameseniorhold er et stærkt hold, hvor der fokuseres på både individuel udvikling og holdets samlede præstationer.

Herreseniorhold: Vores herreseniorhold er et stærkt hold, hvor der fokuseres på både individuel udvikling og holdets samlede præstationer.

- Fitness (adgang for forældre og andre klubrelaterede). Fitnessmulighederne hos CSR-Nanok tilbyder forældre og andre klubmedlemmer en chance for at træne og holde sig i form, mens man alligevel opholder sig i klubben. Dette tilbud styrker fællesskabet og understøtter både rugbyudøvelse og generel sundhed og velvære.

Grundtræning i København

Christianshavns Rugby Klub har aktive grundtræning hold her: Hal C (Arsenalvej 6). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 2 - 5 årige.

Christianshavns Rugby Klub har følgende grundtræning hold i København.

Hal C (Arsenalvej 6):
Tumlehold 2-5 år | Søndage, kl. 08:30 - 09:30

Christianshavns Rugby Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune