Hamlet Rugby Klub  tryout image
Hamlet Rugby Klub  tryout image
Hamlet Rugby Klub  tryout image
Hamlet Rugby Klub  tryout image
Hamlet Rugby Klub  tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Hamlet Rugby Klub

Lokation

Sportsgren

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Hamlet Rugby Klub

Klub CVR: 33221126

Velkommen til Hamlet Rugby Klub - den korte version

Er du på udkig efter mere end bare en sport? Hos os får du en chance for personlig udvikling, samarbejde og sundhed på banen. Vores fundament er bygget på fem kerneværdier: Passion, Sammenhold, Respekt, Disciplin og Fairplay.

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, lille eller stor, er der plads til dig i vores inkluderende fællesskab. Vi tilbyder både klassisk rugby med fysisk kontakt og touch-rugby uden, så alle kan deltage og nyde sporten.

Reglerne behøver du ikke at kende fra starten - vores erfarne trænere guider dig gennem dem. Og hvis du er nysgerrig, er du velkommen til gratis prøvetræning hver tirsdag.

I Hamlet Rugby Klub styrker vi også det lokale fællesskab gennem sociale arrangementer i vores hyggelige klubhus.

Så kom og vær med til at skabe glæde, venskaber og fællesskab i Hamlet Rugby Klub! Der er også plads til DIG! :-)


Velkommen i Hamlet Rugby Klub - den lange version

Hvorfor starte til Rugby?
At blive en del af Hamlet Rugby Klub er mere end blot at starte til en ny sport. Det giver dig mulighed for at åbne døren til en verden af uvurderlig personlig udvikling, hvor karakter, samarbejde og sundhed formes og fremmes på banen. Gennem engagement i rugby udstyres spillere og frivillige med redskaber til at tackle livets udfordringer, opbygge dybe relationer og opdage glæden ved bevægelse. Lad os invitere dig ind i rugbyverdenen og lade dig opleve den glæde, de venskaber og det fællesskab, der venter lige rundt om hjørnet. I rugbysporten er vores fundament bygget op omkring 5 kerneværdier, som gennemsyrer hele rugbymiljøet både nationalt og internationalt: Passion – Sammenhold – Respekt – Disciplin – Fairplay.

Bliv en del af Hamlet Rugby Klub!
Velkommen til Hamlet Rugby Klub, hvor alle fra 18+, uanset erfaring, er velkomne til at være med til at være en del af og skabe vores fantastiske frivillige fællesskab. Vi er mere end bare en rugbyklub; vi er en lille familie, der er dedikeret til at udbrede rugby og skabe et levende og inkluderende miljø for vores medlemmer.

Rugby – en sport med plads til alle:
Rugby er en sport for alle, uanset baggrund eller fysisk formåen. Hos os værdsætter vi mangfoldigheden og ser styrken i vores forskellige kompetencer. Uanset om du er lille og hurtig eller stor og stærk, er der plads til dig på vores hold. Vi tilbyder træning og udvikling, så alle kan finde deres plads på banen og bidrage til holdets succes. Er du begynder, så vær ikke bekymret! Rugby er en god begyndersport, hvor man sagtens kan starte uden erfaring.

Rugby spilles med og uden fysisk kontakt:
Klassisk Rugby indebærer fysisk kontakt, og er en sport, hvor man kan få lov til at gå til den. Er du ikke til dette, så fortvivl ej! Vi spiller også touch-rugby, hvor kontakt-elementet er elimineret, så alle kan deltage og nyde sporten sammen på tværs af køn og fysisk udgangspunkt.

Du behøver ikke at kunne reglerne:
Selvom rugby har mange regler, behøver du ikke være ekspert med det samme. Vores erfarne trænere vil guide dig gennem de grundlæggende regler, så du hurtigt kan komme i gang med at spille, dyrke lidt motion og have det sjovt på banen.

Kom til gratis prøvetræning:
Kunne sporten være noget for dig? Så bare kom og kig eller vær med til træningen. Der er seniortræning hver tirsdag fra kl. 17.30-19 Træningen består i hovedtræk af spilforståelse/indøvelse, taktisk træning, træning af forskellige situationer, tackle træning og fysisk træning (Kondi, sprint og styrke).

Rugby – et globalt fællesskab:
Med mere end 2000 aktive spillere i Danmark og en stolt historie i Dansk Rugby Union har rugby en solid position herhjemme. Men sporten er enorm globalt og spilles og elskes i mange lande verden over. Hos Hamlet Rugby Klub er vi stolte af vores deltagelse i dette globale fællesskab. Rejser du ud i verden som rugbyspiller/interesseret, vil du blive budt hjertelig velkommen i enhver rugbyklub, da der indenfor sporten, er en lang og stolt tradition for at besøge hinanden.

Skab et Fantastisk Lokalt Fællesskab:
Med mere end 40 års på bagen, ønsker vi at genoplive og styrke det lokale fællesskab i Hamlet Rugby Klub. Vores hyggelige klubhus danner rammen om en lang række sociale arrangementer, fra fællesspisninger til lektiecaféer, hvor alle medlemmer kan mødes, hygge sig og skabe langvarige venskaber.

Kom og vær med til at skabe et fantastisk fællesskab og liv i Hamlet Rugby Klub! Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Rugby i Helsingør

Hamlet Rugby Klub har aktive rugby hold her: Bane 2 (Gl Hellebækvej 65). Holdene træner tirsdage og er for drenge/mænd i alderen 18 - 55 årige.

Hamlet Rugby Klub har følgende rugby hold i Helsingør.

Bane 2 (Gl Hellebækvej 65):
Seniortræning | Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00

Fitness i Helsingør

Hamlet Rugby Klub har aktive fitness hold her: Helsingørhallen (Gl. Hellebækvej 63-65). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 4+ årige.

Hamlet Rugby Klub har følgende fitness hold i Helsingør.

Helsingørhallen (Gl. Hellebækvej 63-65):
Familie fitness - for alle | Søndage, kl. 09:00 - 10:00

Hamlet Rugby Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Helsingør kommune