Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Helsingør Bordtennis Klub

Helsingør Bordtennis Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Helsingør Bordtennis Klub

Klub CVR: 29956405

Bordtennis - sjov leg med skru og fart

Bordtennis er en sjov sport med bold og bat. Kom med ud og leg med reflekserne i verdens hurtigste boldspil. Vi har plads til nye ungdomsspillere (9+ år) på mandage og torsdage kl. 16:30 - 18:00. Vi tilbyder gratis prøvetræninger (op til 3 gange) for nye spillere.

Bordtennis er en sjov sport, som giver styrke til både hjerne og krop. I klub bordtennis kan du lære den rigtige teknik til at mestre spillet med skru og fart. Kom bl.a. og mød Mr. Robert, som er vores bordtennisrobot. Robotten er et sjovt redskab for nye spillere. Bolden kommer altid det sted, den er programmeret til, og dette gør, at du får rigtig mange slag på meget kort tid, og dermed kan du hurtigere lære den rigtige slagteknik.

Du skal blot huske indendørssko. Vi har bat, som du kan du låne, og vi vil også rigtig gerne vejlede i det rigtige batkøb, hvis du ønsker dit eget. I klubbordtennis er battræ og battets belægninger vigtig for at få en god oplevelse og forståelse for spillets muligheder.

2023/2024 sæsonen er startet - se træningstiderne på klubbens hjemmeside. Helsingør BordTennis Klub har eksisteret siden 1956 og har i tidens løb gjort sig bemærket med såvel danske mestre, landsholdsspillere, hold i elite-, 1. 2. og 3. division samt et utal af sjællandske/Østdanske mesterskaber for såvel hold som individuelt.

Helsingør Bordtennis Klub er tilbuddet til alle borgere i Helsingør, Snekkersten, Espergærde Tikøb, Kvistgård og Hornbæk til at spille bordtennis i klub. Vi er en klub for spillere på alle niveauer. Nye senior spillere er også meget velkomne - se yderligere informationer på vores hjemmeside.

Helsingør Bordtennis Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Helsingør kommune