Om Helsingør IF Atletik

Klub alias: HIF Atletik

Klub CVR: 19742733

Helsingør Atletik er en over 100 år gammel forening, grundlagt i 1913. Mange ting har ændret sig siden da, men sporten er i bund og grund den samme. Det handler om at dyrke løb, spring og kast. Det er glæden ved at være aktiv og styrke sin krop samt fællesskabet sammen med andre atleter som gør at mange dyrker atletik livet igennem.

Hos Helsingør Atletik tilbyder vi atletik, motions- og styrketræning til alle aldersklasser.

Vi har en aktiv ungdomsafdeling, hvor du kan dyrke atletik sammen med andre børn og unge på din egen alder. Du kan starte til atletik fra skolealderen, og på vores ældste hold er der ingen øvre aldersgrænse. For mange bliver det en sport for livet!

Vi har holdtræning mange af ugens dage, hvor vi træner udendørs på atletikstadion om sommeren og indendørs i Snekkersten Hallen om vinteren.

Hvis du hellere vil træne selvorganiseret, alene eller med nogle venner er det også muligt. Vi har vores eget store motions- og styrketræningslokaler, som er placeret sammen med vores klubhus ved atletik stadion. Her har vi mange voksne medlemmer som træner selv eller i mindre grupper. Som medlem er det også muligt at benytte atletikstadion til løbetræning.

Klubben er aktiv stævnearrangør, og står bag nogle af de største events indenfor atletik og løb i lokalområdet. Vi arrangerer de populære indendørs atletikstævner "Kronborg Games" om vinteren, vi afholder SkoleOL for kommunens folkeskoler i foråret og er medarrangør på Kronborg Stafetten i juni samt arrangør af Helsingør Løbet i vinterhalvåret.

For vores medlemmer holder vi flere gange årligt interne stævner og sociale arrangementer, hvor vi hygger os sammen på tværs af alder med idrætten som fællesnævner. Som eksempel kan næ

Atletik i Helsingør

Helsingør IF Atletik har aktive atletik hold her: Helsingør Atletikstadion (Egevænget 6A). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Helsingør IF Atletik har følgende atletik hold i Helsingør.

Helsingør Atletikstadion (Egevænget 6A):
Atletik for alle børn 6-10 år | Mandage, kl. 16:30 - 18:00
Atletik for alle børn 6-10 år | Onsdage, kl. 16:30 - 18:00
Atletik for alle unge 11-13 år | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
Atletik for alle unge 11-13 år | Onsdage, kl. 16:30 - 18:00
Atletik for 14 år og ældre | Mandage, kl. 16:00 - 18:00
Atletik for 14 år og ældre | Torsdage, kl. 16:00 - 18:00

Helsingør IF Atletik har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Helsingør kommune