Karlebo Bokseklub tryout image
Karlebo Bokseklub tryout image
Karlebo Bokseklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Nivåhøj 67, Niverød, 2990 Nivå

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 8 åbne hold i Karlebo Bokseklub

Sportsgren

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Karlebo Bokseklub

Klub alias: Karlebo BK

Klub CVR: 33628803

Velkommen til Karlebo Bokseklub!

Karlebo Bokseklub er et levende og engageret fællesskab, der byder alle velkommen til at udforske boksesporten og opnå deres fulde potentiale. Uanset om du er en erfaren bokser eller aldrig har haft handskerne på før, er vores klub dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine mål og skabe en sjov og udfordrende træningsoplevelse.

En af vores stærkeste stoltheder er vores evne til at tage imod nye medlemmer. Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at begynde at træne boksning, især hvis du er nybegynder. Derfor har vi skabt et miljø, der er indbydende, støttende og inkluderende for alle, uanset alder, køn eller færdighedsniveau.

Når du træder ind i vores klub, bliver du en del af vores boksefamilie. Vores erfarne trænere og dedikerede medlemmer er altid parate til at hjælpe dig med at føle dig hjemme og komme godt i gang med træningen. Vi tilbyder strukturerede træningsprogrammer, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos både begyndere og mere erfarne boksere.

For nye medlemmer begynder vi med at introducere dig til grundlæggende teknikker og øvelser. Vores erfarne trænere vil guide dig trin for trin og sikre, at du forstår de fundamentale bevægelser og teknikker i boksning. Vi fokuserer på korrekt form, bevægelse og styrkeopbygning for at hjælpe dig med at udvikle dig som bokser.

Uanset om dit mål er at få en sjov træning, øge din styrke og udholdenhed, forbedre din selvtillid eller forberede dig til konkurrencer, har vi de ressourcer og ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at nå dine mål. Vores træningsfaciliteter er veludstyrede og giver dig mulighed for at træne på en sikker og effektiv måde.

Men Karlebo Bokseklub handler ikke kun om træning. Vi værdsætter også fællesskabet og samhørigheden blandt vores medlemmer. Vi arrangerer sociale arrangementer, konkurrencer og workshops, hvor du kan møde andre boksere, udveksle erfaringer og skabe venskaber. Vi tror på, at det er vigtigt at have det sjovt og støtte hinanden både i og uden for ringen.

Vores klub er åben for mennesker i alle aldre og færdighedsniveauer. Vi har boksetræning for børn, unge og voksne, og vores trænere tilpasser undervisningen til den enkelte elevs behov. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller bare ønsker at holde dig i form, er der plads til dig i Karlebo Bokseklub.

Vi forstår, at det kan være en udfordring at komme i gang med boksning, især hvis man ikke har nogen tidligere erfaring. Derfor har vi skabt et miljø, hvor alle føler sig velkomne og respekterede. Vores erfarne trænere er dedikerede til at vejlede og støtte dig på din bokse-rejse. De vil ikke kun hjælpe dig med at lære teknikkerne, men også opmuntre dig til at opnå dine personlige mål og overvinde eventuelle udfordringer, du støder på undervejs.

Når du træner i Karlebo Bokseklub, vil du opdage, at boksning er mere end bare at kaste slag. Det er en sport, der kræver disciplin, udholdenhed og mental styrke. Vores træningssessioner er designet til at udfordre dig både fysisk og mentalt, samtidig med at de er sjove og motiverende. Du vil opleve en øget kropsbevidsthed, forbedret koordination og styrkelse af dine muskler.

En af fordelene ved at træne boksning er den fantastiske træningsform, det giver. Boksning er en helkropstræning, der arbejder på tværs af alle muskelgrupper og forbedrer både kondition, styrke og fleksibilitet. Du vil opleve en forbedret kropsholdning, øget udholdenhed og en generel følelse af velvære. Uanset om dit mål er vægttab, opbygning af muskler eller blot at forbedre din generelle fitness, kan boksning være den perfekte træningsform for dig.

En af de ting, der adskiller Karlebo Bokseklub fra andre klubber, er vores inkluderende og støttende fællesskab. Vores medlemmer kommer fra forskellige baggrunde og aldersgrupper, men de deler alle en fælles passion for boksning. Uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, vil du føle dig velkommen og accepteret i vores klub. Vi tror på, at mangfoldighed beriger vores fællesskab og skaber en positiv og inspirerende atmosfære.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Karlebo Bokseklub, er du mere end velkommen til at besøge os og deltage i en gratis prøvetime. Dette giver dig mulighed for at opleve vores træningsmetoder, møde vores trænere og medlemmer og afgøre, om boksning er den rette sport for dig. Vi er overbeviste om, at du vil føle dig inspireret og motiveret til at fortsætte din bokse-rejse sammen med os.

Uanset om du ønsker at konkurrere på eliteplan eller bare træne for sjov og fitness, vil Karlebo Bokseklub være det ideelle sted for dig. Vi har et bredt udvalg af træningsmuligheder og programmer tilpasset forskellige mål og niveauer. Vores erfarne trænere vil arbejde tæt sammen med dig for at udvikle en skræddersyet træningsplan, der passer til dine behov og ambitioner.

Vi tilbyder også regelmæssige workshops og træningssessioner, hvor du kan forbedre dine tekniske færdigheder og lære nye teknikker. Disse sessioner er åbne for alle medlemmer og giver dig mulighed for at dygtiggøre dig yderligere og udfordre dig selv sammen med andre engagerede boksere.

Et andet vigtigt aspekt af Karlebo Bokseklub er vores fokus på sikkerhed og trivsel. Vi lægger stor vægt på korrekt teknik og skadesforebyggelse. Vores trænere vil altid sørge for, at du udfører øvelserne korrekt og i overensstemmelse med dine evner og grænser. Vi vil også opfordre dig til at respektere dine medboksere og opretholde et positivt og inkluderende miljø i klubben.

Karlebo Bokseklub er ikke kun et sted for individuel træning, men også for at opbygge venskaber og styrke samhørigheden. Vores medlemmer deltager regelmæssigt i sociale arrangementer og klubaktiviteter uden for træningssessionerne. Dette kan omfatte fælles træningslejre, sociale begivenheder eller endda deltage i boksekampe og turneringer sammen. Vi tror på, at et stærkt fællesskab er med til at skabe motivation og glæde ved boksesporten.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Karlebo Bokseklub og opleve fordelene ved at være en del af vores dedikerede fællesskab, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside for mere information. Vi er altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med at komme i gang med din bokse-rejse.

Karlebo Bokseklub er stolte af at være et sted, hvor alle er velkomne og støttet i deres bokse-eventyr. Uanset om du ønsker at træne for sjov, forbedre din fysiske form eller tage del i konkurrencer, er vores klub det ideelle sted at opnå dine mål. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores træningsfaciliteter og være en del af dit bokseeventyr. Kom og oplev den unikke energi og spænding i Karlebo Bokseklub!

Karlebo Bokseklub - Parkinsonboksning for et bedre liv

Karlebo Bokseklub er en enestående sportsklub, der har specialiseret sig i at tilbyde boksetræning til personer med Parkinsons sygdom. Gennem deres unikke program, kendt som parkinsonboksning, har klubben formået at skabe en positiv indflydelse på livet for mange mennesker, der lever med denne udfordrende neurologiske lidelse.

Parkinsons sygdom er en progressiv lidelse, der primært påvirker motoriske færdigheder og bevægelseskontrol. Det kan føre til rysten, stivhed, langsomme bevægelser og balanceproblemer. Ud over de fysiske udfordringer kan Parkinsons også have indvirkning på mental sundhed og livskvalitet.

Karlebo Bokseklub har erkendt, at boksetræning kan være en gavnlig aktivitet for personer med Parkinsons sygdom. Boksning kombinerer elementer som koordination, hastighed, styrke og fleksibilitet, som alle kan hjælpe med at forbedre motoriske færdigheder og bevægelsesmønstre. Samtidig bidrager den intense fysiske aktivitet til at øge udskillelsen af ​​neurotransmittere og endorfiner, hvilket kan have en positiv indvirkning på humør og velbefindende.

I parkinsonboksningsprogrammet hos Karlebo Bokseklub tilpasses træningen specifikt til deltagerne med Parkinsons sygdom. Træningen fokuserer på at forbedre balance, kropsholdning, koordination, reaktionsevne og muskelstyrke. Alle øvelser og træningsrutiner tilpasses individuelt, så de passer til den enkeltes niveau og behov.

Træningen ledes af erfarent personale, der er specialiseret i parkinsonboksning og har en dyb forståelse for de udfordringer, som Parkinsons kan medføre. De skaber en tryg og støttende atmosfære, hvor alle deltagerne føler sig velkomne og motiverede til at give deres bedste.

Ud over de fysiske fordele giver parkinsonboksning hos Karlebo Bokseklub også en social dimension. Deltagerne får mulighed for at møde andre, der lever med Parkinsons, og skabe et stærkt fællesskab. De deler erfaringer, udfordringer og succeser og støtter hinanden i rejsen mod et bedre liv.

Karlebo Bokseklub har virkelig vist sig at være en forandringskraft for mennesker med Parkinsons sygdom. Deres engagerede tilgang til parkinsonboksning og dedikation til at forbedre livskvaliteten for deltagerne gør klubben til et værdifuldt aktiv i lokalsamfundet. Boksetræningen tilbyder ikke kun fysiske fordele, men bidrager også til at opbygge selvtillid, forbedre koordination og skabe en følelse af empowerment og håb for fremtiden.

Karlebo Bokseklub fortsætter med at udvikle og forfine deres parkinsonboksningsprogram baseret på den nyeste forskning og bedste praksis. De samarbejder også tæt med sundhedsfagligt personale, herunder neurologer og fysioterapeuter, for at sikre, at træningen er sikker og effektiv for hver enkelt deltager.

Klubben arrangerer regelmæssige træningssessioner, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde på deres fysiske og mentale velvære under kyndig vejledning. Derudover tilbyder de også workshops og foredrag om Parkinsons sygdom og de seneste fremskridt inden for behandling og håndtering af lidelsen.

Karlebo Bokseklub er ikke kun en bokseklub, men også et stærkt støttesystem og et fællesskab, hvor mennesker med Parkinsons kan finde opmuntring, forståelse og venskab. Deltagerne oplever en øget livskvalitet, en styrkelse af deres fysiske og mentale kapaciteter og en fornyet tro på deres evner til at håndtere Parkinsons sygdom.

Parkinsonboksning hos Karlebo Bokseklub har vist sig at have en dybtgående og positiv indvirkning på mennesker med Parkinsons sygdom. Det hjælper dem med at bevare deres uafhængighed, forbedre deres daglige funktion og leve et mere aktivt og meningsfuldt liv. Gennem træning og fællesskab giver klubben håb og inspiration til en bedre fremtid.

Karlebo Bokseklub er en ægte pioner inden for tilbud af parkinsonboksning, og deres dedikation til at hjælpe mennesker med Parkinsons sygdom er en inspiration for andre klubber og samfund. De viser, hvordan en sport som boksning kan være et kraftfuldt redskab til at bekæmpe Parkinsons sygdom og skabe en positiv forandring i menneskers liv.

Hos Karlebo Bokseklub er parkinsonboksning ikke bare en træningsform, det er et livsstilsvalg, der bringer håb, styrke og empowerment til mennesker med Parkinsons sygdom. Klubben er dedikeret til at fortsætte deres arbejde med at forbedre livet for mennesker med Parkinsons og sprede bevidsthed om fordelene ved parkinsonboksning til en bredere offentlighed.


Boksning i Nivå

Karlebo Bokseklub har aktive boksning hold her: (Nivåhøj 67, Niverød). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Karlebo Bokseklub har følgende boksning hold i Nivå.

(Nivåhøj 67, Niverød):
Get2Sport Boksetræning for drenge og piger 6-14 år | Mandage, kl. 16:00 - 16:45
Get2Sport Boksetræning for drenge og piger 6-14 år | Onsdage, kl. 16:00 - 16:45
Boksning (Alle niveauer) | Mandage, kl. 16:45 - 18:00
Boksning (Alle niveauer) | Onsdage, kl. 16:45 - 18:00
Motionsboksning (alle niveauer) | Mandage, kl. 18:00 - 19:00
Motionsboksning (alle niveauer) | Lørdage, kl. 09:30 - 10:30
Parkinson-boksning | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00

Bordtennis i Nivå

Karlebo Bokseklub har aktive bordtennis hold her: (Nivåhøj 67, Niverød). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Karlebo Bokseklub har følgende bordtennis hold i Nivå.

(Nivåhøj 67, Niverød):
Bat & Boks | Onsdage, kl. 10:00 - 12:00

Karlebo Bokseklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Fredensborg kommune