Spejder & FDF?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Her på Motivu.dk kan du både finde Det Danske Spejderkorps, KFUM-spejderne, Danske Baptisters Spejderkorps og FDF, hvad foreningerne hver især står for, kan findes under deres klubprofil her på siden. Overordnet handler det om personlig udvikling og at få nogle redskaber med, som du kan udnytte resten af livet. 
 

Hvad er forskellen på spejder og FDF?
 
De to foreninger er meget ens, både, når det gælder uniform, aktiviteter, mærker og interesser. Forskellen findes i formålet med det, de gør, og måden, de gør det på. Spejdere udspringer fra verdensspejderorganisationen, FDF er derimod et udelukkende dansk og kristent forbund. Det at være spejder kan hurtigt opsummeres i deres motto; “vær beredt”, det handler om at udvikle færdigheder og om at være ansvarsbevidst. Skal man derimod beskrive FDF, skal vi have fat i deres formål, som er at have noget på hjertet, være samfundsbevidst, samt at finde værdier i den kristne tro. 
 
Natur og kammeratskab 
 
Natur og friluftsliv er en stor del af det at være Spejder eller FDF’er, så man skal bestemt ikke være bange for at få jord under neglene og sove i telt. Man lærer både at respektere og bruge naturen, her indgår det at bygge et bål, sætte en teltplads op, snitte spyd til skumfiduser og meget mere. 
 
Spejder og FDF er ikke ligefrem en sportsgren, hvilket også betyder, at det ikke er konkurrence foreninger. I stedet handler det om, at ingen er gode til alting, men alle er gode til noget, og i flok kan man løse nærmest alle udfordringer, som kommer ens vej. Derfor er kammeratskab og venskab meget centralt i begge foreninger. 
 
Kom nemt og godt i gang med enten Spejder eller FDF
 
Hvis du efter at have læst dette har mod på at starte til Spejder eller FDF, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om udfordringer, friluftsliv og nye kammeratskaber er noget for dig.
For at gøre det nemmere foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt, du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår
Motivu er Nemt, hurtigt og overskueligt. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse og held og lykke med din første træning!