Bliv ambassadør for din klub

Find din klub herunder, klik på logoet og tilmeld dig som ambassadør. Hjælp klubben med at nå deres målsætning og konkurrerer med de andre ambassadører i klubben om at skaffe flest point.

Som ambassadør kan du hjælpe din klub ved at udføre opgaver, som giver klubben mere synlighed. Du sætter selv dit ambitionsniveau og du kan hjælpe når det passer dig.

Få en introduktion til ambassadør programmet ved at afspille videoen.

Hvad betyder det at være ambassadør?

Som ambassadør er du repræsentant for din klub, og du er med til at gøre en forskel for klubben.

En ambassadørs opgave er at hjælpe klubben med at skaffe nye medlemmer gennem dens prøvetræninger. Som ambassadør hjælper du også klubben med at skaffe endnu flere ambassadører til jeres fællesskab.

At være ambassadør er et meget fleksibelt arbejde, hvor du kan hjælpe til - når det passer dig! Din indsats og resultater vil blive belønnet herefter.

Du kan optjene point til den interne ambassadør konkurrence i klubben ved at udføre bestemte handlinger, hvor du rækker ud til lokalområdet, samt dit personlige netværk. Det kan for eksempel være at sende en SMS til en ven med en invitation om at komme til prøvetræning eller dele et opslag i en lokal Facebook gruppe.

Når du er logget ind, kan du få et overblik over alt det du kan gøre som ambassadør for at få point. Det kunne for eksempel være at skrive en anbefaling til klubben. Du kan også sætte dit eget personlige mål for hvor mange medlemmer du vil skaffe klubben i år.

Og du kan altid følge med i hvor mange point du har optjent og hvilken rangering du har blandt ambassadørerne i din klub. Du har også mulighed for at udfordre dine kammerater og I kan kæmpe om hvem der er bedst til at skabe værdi og skaffe flest medlemmer til klubben. Læs mere om ambassadør programmet her.

Vi ønsker dig held og lykke med at skaffe medlemmer til din klub!

Find alle klubber på Motivu her