Skaf medlemmer til klubben via ambassadør programmet

Ambassadør programmet gør det nemt for jeres eksisterende medlemmer (og øvrige interessenter) at hjælpe klubben med at få nye medlemmer.

De eksisterende medlemmer er ofte den bedste kilde til at tiltrække nye medlemmer. Ambassadør programmet giver personer med tilknytning til klubben incitament til at invitere deres venner og bekendte, samt at synliggøre klubben og jeres træninger i lokalområdet.

club.ambassador_program.image_alt.ambassador_page

Som ambassadør gælder det om at avancere igennem 10 missioner, som hver indeholder konkrete opgaver. Ambassadørerne vil løbende blive belønnet med point for deres respektive handlinger. Pointene kan de bruge til konkurrere med de øvrige ambassadører og man kan som klub sætte præmier på højkant for at opnå bestemte mål

Ambassadørerne bliver holdt i hånden hele vejen og får også masser af guides, tips & tricks til hvordan de hjælper klubben med at skaffe medlemmer.

Fordelene ved ambassadør programmet

Der er mange fordele ved at bruge ambassadør programmet for jeres klub. Her er listet et par eksempler:

 1. I kan spare omkostningerne til betalt annoncering.
 2. Ambassadørerne kan sende personlige invitationer til deres netværk, som har større responsrate end annoncering.
 3. I når ud til dem som ikke selv kontakter klubben, men har brug for en invitation.
 4. I bruger interessenter af klubben til at sprede budskabet omkring hvorfor man skal træne i lige præcis jeres klub og hvem kender klubben bedre end dem der selv bruger tid der? (Invitér trænere, nuværende medlemmer, forældre, frivillige eller andre interessenter)
 5. Ambassadørerne får et fedt overblik på Motivu, af hvordan de klarer sig i forhold til de andre ambassadører og de kan gennemføre missioner derinde, som er med til at motivere dem, da de stiger i rangering hele tiden.
 6. Klubben kan også selv være med til at motivere ambassadørerne ved at lave konkurrencer som udløser præmier.

Hvad vil det sige at være ambassadør?

Ambassadør programmet er udviklet, så klubben og dens ambassadører i fællesskab kan rekruttere en masse nye medlemmer. Ambassadørerne skal arbejde sig gennem 10 missioner, der hver især indeholder forskellige opgaver der skal løses. Ved hver handling og opgave som bliver løst udløser dette et antal point.

 1. Sidevisninger til klubbens træninger og klubprofil
 2. Tilmeldinger til prøvetræningerne
 3. Skaffe fremmøder til prøvetræningerne
 4. Skaffe nye medlemmer til klubben
 5. Rekruttere nye ambassadører til klubben
 6. Og meget mere

Med pointsystemet kan ambassadørerne se deres placering i klubben og sammenligne sig med hinanden. Værktøjet giver ambassadørerne et konkurrenceelement dem imellem og kan være med til at motivere dem til at gøre flere handlinger, hvilket er fordelagtigt for klubben. Find din klub her og hjælp dem med at skaffe en masse nye medlemmer.

Se video som forklarer ambassadør programmet her: