Ambassadør program

Motivu lancerede den første udgave til at rekruttere medlemmer i marts 2019 og har siden skaffet over 4.000 medlemmer til danske idrætsforeninger.

Motivu vandt DGI impact (DGIs innovationskonkurrence) igen i november 2020 med en videreudvikling af konceptet, hvor vi tilføjer et ambassadør program.

Ambassadør programmet blev lanceret i maj 2021.


Hvordan fungerer Motivu?
Se og hør Motivus direktør, Morten Nørsten, forklare Motivu og det nye ambassadørprogram.


Ambassadør programmet
Ambassadør programmet gør det nemt for jeres eksisterende medlemmer (og øvrige interessenter) at hjælpe klubben med at få nye medlemmer. De eksisterende medlemmer er ofte den bedste kilde til at tiltrække nye medlemmer. Ambassadør programmet er et system, som giver de eksisterende medlemmer incitament til at invitere deres venner og bekendte, samt at synliggøre jeres træninger i lokalområdet. Ambassadørerne får konkrete opgaver som de kan udføre, samt masser af guides, tips & tricks til hvordan man skaffer medlemmer.

Hvad er Motivu Premium?
Motivu premium letter administrationen og giver en højere konverteringsrate fra `tilmeldt prøvetræning` til `medlem i foreningen`. Motivu Premium indeholder bl.a. påmindelses SMS’er til dem som har tilmeldt sig en prøvetræning. Det indeholder også SMS’er til trænerne, således at de med et enkelt klik fra SMS beskeden kan se hvem der kommer i dag, samt markere hvem der er kommet (uden at skulle logge ind). Premium indeholder også automatiske emails til dem som ikke fremmødte, så de får tilsendt link til at tilmelde sig en ny prøvetræning. Derudover får du med premium, rabat på tilkøb af annoncering, videoproduktion, m.m. Du kan se alle detaljerne i oversigten her: https://motivu.dk/premium

Ambassador program