Spørgsmål og svar

Det er gratis at bruge Motivu platformen, både som idrætsforening og som bruger. Idrætsforeningen har mulighed for at tilkøbe serviceydelser fra Motivu.

Du skal starte med at oprette din forening. Herefter får du adgang til et kontrolpanel, hvor du kan oprette Jeres træninger. Når jeres træninger er oprettet, bliver de synlige på motivu.dk og brugerne kan nu tilmelde sig.

I kan få ubegrænset antal tilmeldinger. Administrator kan selv sætte en begrænsning på hvor mange der må komme på hvert hold.

Du kan oprette ubegrænset antal trænere og administratorer - det er helt gratis

Så snart I har oprettet Jeres træninger, vil de være tilgængelige på Motivu.dk, hvor brugerne kan tilmelde sig Jeres prøvetræning. Træningerne vil også være synlige på Google og derudover har I mulighed for at indsætte træningerne på Jeres egen hjemmeside.

Det er en god idé at gøre Jeres træninger synlige vha. andre medier, eksempelvis facebook, instagram, emails, messenger, sms, etc. Hvis du sender en invitation til en gratis prøvetræning, vil det ofte blive taget godt imod. I kan også vælge at lade os rekruttere brugerne for jer via målrettet annoncering. Du vælger blot en annonceringspakke og så rekrutterer vi brugere til at komme til en prøvetræning.

Du kan beregne værdien af et nyt medlem i din forening her.

Når en bruger tilmelder sig en prøvetræning, sendes der en email til administrator og træneren for det pågældende hold med kontaktoplysninger på den tilmeldte. Hvis den tilmeldte er et barn, sendes der både info på barnet, samt kontaktinfo på den voksne som tilmelder barnet. Den tilmeldte får også tilsendt en email med bekræftelse på tilmeldingen, samt en påmindelse om at komme til træningen.

Efter prøvetræningen, vil den tilmeldte få tilsendt en email med et link til at melde sig ind i klubben. I definerer selv hvor brugeren skal sendes hen (typisk Jeres administrationssystem, Klubmodul, Conventus, Holdsport, etc.)

Ja, I kan giver jeres brugere mulighed for at tilmelde sig en prøvetræning ved at indsætte træninger på hjemmesiden. Se guiden her.

Hvis den tilmeldte ikke fremmøder til prøvetræningen, kan I markere vedkommende som "ikke fremmødt" i kontrolpanelet. Hvis I har Motivu Premium, så vil han/hun få tilsendt en email med anmodning om at tilmelde sig en ny prøvetræning. I har også mulighed for selv at kontakte vedkommende (da I får tilsendt kontaktinfo).

Du kan købe målrettet digital annoncering som kampagner af hhv. 2 uger, 6 uger eller 15 uger. Har din klub Motivu Premium, så får I en ekstra uge gratis for hver kampagne. Du kan også købe Motivu Premium, som giver retargeting annoncering hele året rundt, en række premium funktionaliteter, samt rabatter på annoncering og videoproduktion. Du har også mulighed for at købe videoproduktion, hvor vi laver optagelser af Jeres hold og laver professionelle videoer som bl.a. kan bruges til annonceringen.