Om KFUM Spejderne Verninge

Klub CVR: 32220975

Velkommen til Verningespejderne: Din Vej til Eventyr og Fællesskab

Verningespejderne er mere end bare en forening; det er et fællesskab, en rejse ind i naturen og en mulighed for at udforske spejderlivet i hjertet af Assens Kommune. Vi prioriterer fællesskab, udendørsliv og eventyr, og vi inviterer alle, der har lyst til at deltage i spejderoplevelsen i alle dens facetter.

Udeliv og Fællesskab i Verninge

Verningespejderne er stolte af at være en forening, der binder mennesker sammen gennem fælles oplevelser og udendørs eventyr. Vi tror på, at naturen er den bedste ramme for læring og samhørighed, og vores base ved Fyns store spejdercenter, Port Arthus, giver os de perfekte omgivelser til at udforske, lære og vokse sammen.

30 År af Spejdertradition i Verninge

Med over 30 år i byen Verninge har Verningespejderne været kernen i lokalsamfundet og en kilde til glæde og læring for mere end 100 dedikerede medlemmer. Vi har skabt et rum, hvor pejdere i alle aldre trives, og vores brede støtte har gjort det muligt for os at arrangere unikke ture og møder, som vi er utroligt stolte af.

Vores Spejderfamilie

Verningespejderne er en mangfoldig spejderfamilie med medlemmer på alle alderstrin. Fra de nysgerrige små spejdere, der lige er begyndt deres eventyr, til de erfarne seniorpejdere, der leder vejen, har vi et stærkt og engageret fællesskab, der deler glæden ved spejderlivet.

Unikke Oplevelser i Naturen

Vi tror på, at hvert spejdermøde og hver tur skal være en unik oplevelse. Vores program er designet til at udfordre og inspirere, uanset om det er en overnatning i skoven, læring af spejderfærdigheder eller bare at nyde fællesskabet omkring lejrbålet. Verningespejderne er et sted, hvor minder skabes, og venskaber varer ved.

Dit Spejdereventyr Begynder Her

Er du klar til at starte dit spejdereventyr i Verninge? Vi byder alle velkommen, uanset om du er en erfaren spejder eller helt ny i spejderverdenen. Vores døre står åbne for eventyrlystne sjæle, der ønsker at lære, vokse og have det sjovt i naturen.

Spejderværkstedet i Verninge

Vores spejderværksted er centrum for læring og sjov. Vi lærer spejderfærdigheder, udforsker naturen og bygger venskaber. Kom og vær med til vores ugentlige møder, hvor der altid er plads til en til. Vi tror på, at spejderiet skal være sjovt, udfordrende og inkluderende.

Kom Til en Prøvemøde - Oplev Spejderlivet i Praksis

Vi inviterer dig til at deltage i et af vores prøvemøder, hvor du kan opleve spejderlivet i praksis. Mød vores dedikerede ledere og engagerede spejdere, deltag i aktiviteter og få en fornemmelse af det unikke fællesskab, der venter på dig i Verningespejderne.

Verningespejderne er mere end en spejderforening; det er et hjem for dem, der elsker eventyr, natur og fællesskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spejderfamilie, hvor hvert medlem er en vigtig del af vores rige spejdertradition.

Dyk Ned i Spejderlivet med Verningespejderne: Prøvetræninger for Alle Aldre

Verningespejderne og KFUM Spejderne Verninge byder dig velkommen til en verden af eventyr og fællesskab, hvor spejdertradition møder moderne sjov. Vores prøvetræninger er designet til alle aldre og niveauer, og vi inviterer dig til at tage det første skridt ind i en oplevelsesrig spejderverden i hjertet af Tommerup.

Bæverne & Ulvene - 0-3. klasse:
Hvor: Frederikslundhytten (Solevadvej 3, Solevad)
Tid: Tirsdage, kl. 17:00 - 18:45

De yngste spejdere, vores elskede Bævere og Ulve, bydes velkommen til en verden af leg, læring og venskaber. Vi udforsker naturen, lærer grundlæggende spejderfærdigheder og skaber minder, der vil vare livet igennem.

Juniorerne - 4-5. klasse:
Hvor: Frederikslundhytten (Solevadvej 3, Solevad)
Tid: Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30

Juniorerne er i centrum for sjov og udfordrende aktiviteter. Vi bygger på vores spejderfærdigheder, udforsker området omkring Frederikslundhytten og skaber et fællesskab, der går ud over mødetiderne.

Troppen - 12-17 år - spejder:
Hvor: Frederikslundhytten (Solevadvej 3, Solevad)
Tid: Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00

Vores spejdertrop er et sted for vækst og udfordringer. Fra overlevelsesture til fælles projekter arbejder vi sammen som et team og styrker vores færdigheder og karakterer.

Verningespejdernes klan KATAKYE - 17-23 år:
Hvor: Frederikslundhytten (Solevadvej 3, Solevad)
Tid: Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00

For de unge voksne i alderen 17-23 år er vores klan KATAKYE stedet for at udforske lederskab, eventyr og selvopdagelse. Vi skaber et miljø, hvor de ældste spejdere kan dele deres erfaringer, støtte hinanden og fortsætte deres spejderrejse.

Hvordan Deltager Jeg?
Tilmelding til vores prøvetræninger er let. Tilmeld dig nemt ovenfor her.

Vær en Del af Spejderfamilien i Verninge

Uanset om du er en nysgerrig Bæver, en energisk Junior, en eventyrlysten Spejder eller en ung voksen klar til nye udfordringer, har Verningespejderne en plads til dig. Kom og vær med til en prøvetræning og oplev fællesskabet, sjovet og læringen i vores spejderfamilie. Vi glæder os til at byde dig velkommen på din rejse med Verningespejderne.

Spejder & FDF i Verninge

KFUM Spejderne Verninge har aktive spejder & fdf hold her: Frederikslundhytten (Solevadvej 3, Solevad). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 23 årige.

KFUM Spejderne Verninge har følgende spejder & fdf hold i Verninge.

Frederikslundhytten (Solevadvej 3, Solevad):
Bæverne & Ulvene - 0-3 klasse | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:45
Juniorerne - 4-5. klasse | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
Troppen 12-17 år - spejder | Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00
Verningespejdernes klan KATAKYE (17-23 år) | Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00

KFUM Spejderne Verninge har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune