Hvad kan jeg gå til i
Assens kommune?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Tilmeld gratis prøvetræning

Der er 72 åbne hold i Assens kommune

Se alle 2279 hold i Danmark →
Kom og prøv golf (15 - 45 år)

Kom og prøv golf (15 - 45 år)

Barløseborg Golfklub

Sø. 14.04.2024, kl. 10:00 - 13:00

15 - 45 årige

Spin 1
2 ledige pladser

Spin 1

Skalbjerg Boldklub

Onsdage, kl. 17:45 - 18:45

18 - 70 årige

Skydning med gevær eller pistol

Skydning med gevær eller pistol

Vissenbjerg Skytteforening

Onsdage, kl. 19:00 - 19:30

6+ årige

Bæverne & Ulvene - 0-3 klasse
2 ledige pladser

Bæverne & Ulvene - 0-3 klasse

KFUM Spejderne Verninge

Tirsdage, kl. 17:00 - 18:45

6 - 10 årige

Motionsspin v/Freddy
2 ledige pladser

Motionsspin v/Freddy

Skalbjerg Boldklub

Mandage, kl. 09:30 - 10:30

20 - 80 årige

Hoppelopperne 4-7 år

Hoppelopperne 4-7 år

Skalbjerg Boldklub

Mandage, kl. 16:30 - 17:45

4 - 7 årige

Yoga v/Marie
2 ledige pladser

Yoga v/Marie

Skalbjerg Boldklub

Mandage, kl. 16:45 - 17:45

20 - 90 årige

Funktionel træning
2 ledige pladser

Funktionel træning

Skalbjerg Boldklub

Mandage, kl. 18:00 - 19:00

20 - 80 årige

Mor/Far/Barn

Mor/Far/Barn

Skalbjerg Boldklub

Tirsdage, kl. 16:30 - 17:30

1 - 4 årige

Spin 1
2 ledige pladser

Spin 1

Skalbjerg Boldklub

Tirsdage, kl. 19:30 - 20:30

18 - 70 årige

Motionsspin v/Freddy
2 ledige pladser

Motionsspin v/Freddy

Skalbjerg Boldklub

Onsdage, kl. 09:30 - 10:30

20 - 80 årige

Powerwalk.

Powerwalk.

MultiMotion//Assens

Søndage, kl. 09:00 - 11:00

15+ årige

Vandpolo U15
2 ledige pladser

Vandpolo U15

Tommerup Vandpolo

Mandage, kl. 19:40 - 20:30

13 - 15 årige

Vandpolo U15
2 ledige pladser

Vandpolo U15

Tommerup Vandpolo

Onsdage, kl. 19:20 - 20:30

13 - 15 årige

Vandpolo U13
2 ledige pladser

Vandpolo U13

Tommerup Vandpolo

Mandage, kl. 18:40 - 19:40

11 - 13 årige

Vandpolo U13
2 ledige pladser

Vandpolo U13

Tommerup Vandpolo

Onsdage, kl. 18:00 - 19:20

11 - 13 årige

Vandpolo U11
2 ledige pladser

Vandpolo U11

Tommerup Vandpolo

Mandage, kl. 18:40 - 19:40

8 - 11 årige

Vandpolo U11
2 ledige pladser

Vandpolo U11

Tommerup Vandpolo

Onsdage, kl. 18:00 - 19:20

8 - 11 årige

Mini-vandpolo
2 ledige pladser

Mini-vandpolo

Tommerup Vandpolo

Tirsdage, kl. 17:00 - 17:45

6 - 8 årige

Ulve spejderne (2.-3. kl.)

Ulve spejderne (2.-3. kl.)

Tommerup KFUM

Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

8 - 10 årige

Klubber i Assens kommune

Vis alle →

Sportsgrene i Assens kommune

Vis alle →
 
 
 
 

Faciliteter i Tommerup

Faciliteter i Glamsbjerg

Faciliteter i Vissenbjerg

Faciliteter i Ebberup

Faciliteter i Assens

Faciliteter i Haarby

Faciliteter i Tommerup Stationsby

Faciliteter i Brylle

Faciliteter i Aarup

Faciliteter i Verninge

Find din næste idræt i Assens Kommune!

Det kan ikke være manglen på muligheder, der gør at man ikke dyrker sport i Assens Kommune. Her er der nemlig et væld af foreninger og muligheder, som blot venter på at du giver dig i kast med dem. Det kan være du har set Flying Superkids eller verdensholdet, og derfor ønsker selv at prøve kræfter med springgymnastik? Måske skal det ikke være helt så højt flyvende, så du nøjes bare med almindelig gymnastik? Det kan også ske at du er mere til ketchersport, og derfor hellere vil begive dig ud i badminton? Er du mere til en løbetur med andre, så har du muligheden for at melde dig ind i en løbeklub! Er du en vandhund der gerne vil dyrke fitness, så kan du kombinere dem og tag til aquafitness. Er dit mål med motion at opnå smidighed og en krop i balance, så kan du kaste dig over gotved som træningsform. Skal det være helt roligt og sundt for krop og sjæl, så er yoga også en mulighed.

Hvis familien altid halser efter dig på jeres gåture, så kan du møde ligesindet til powerwalk. Er du mere til sving og gang, så kan du teste dig selv af på golfbanen. Her er et roligt sind din ven, når køllerne ikke gør som du ber’ dem om. Skal du lære ting du kan bruge resten af dine dage, og samtidig score duelighedsbeviser til de andre bliver misundelige, er spejder det oplagte valg for dig. Måske har du en drøm om at rejse til Japan, men du behøves ikke at rejse så langt for at opleve dele af japanske kultur. Du har nemlig mulighed for at give dig i kast med sværdtræning, aikido, judo, bueskydning og jodo i Assens Kommune. Hvis corona kiloen stadig sidder der, så kan du hoppe på spinningcyklen eller melde dig til plus kilo træning. Skal det være gymnastik, musik og mener du at rhythm is a dancer, så kan du melde dig til Rytmerne. Er du mere til kontrolleret vejrtrækning og skarpt sigte, kan du prøve kræfter med skydning med både gevær og pistol. Vil du hellere give den gas på madrassen og lære kampsport er Taekwondo måske sporten for dig? Har du en lille dansebille indeni dig, så kan du få den ud til dans med de andre dansebiller.

Er du mere til sværd, fantasy og dedikation kan du prøve kræfter med rollespil. Skal der være smæk på battet og elsker du at søge efter kanterne, så er bordtennis den helt rigtige sport for dig. Er du derimod en af dem som bliver en af de kåde i det våde, kan du kombinere det med gymnastik og prøve dig selv af til vandgymnastik. Vil du være den næste Kasper Asgreen, eller kan du bare godt li’ at se Assens Kommune på en ny måde, så kan du hoppe på raceren og give dig i kast med cykling. Er du mere en sopran eller kan du bare godt li’ at synge, så kan du gå til gospel. Er du til det mere spirituelle, men hvor du samtidig får sved på panden, så anbefaler vi Qigong. Kan du bedre li’ at tag kegler så er der også mulighed for det til bowling. Er du mere til heftige crossovers og skarpe skytter, så kan du teste dig selv - og dine ankler - af til basketball. Vil du derimod hellere have en stav i hånden og vise dig frem på halgulvet kan du passende tag til floorball. Mulighederne er mange i Assens Kommune, men hvor kan jeg gå til alle disse fantastiske ting?

Hvis du vil få testet din indre springgymnast af, så kan du melde dig til en prøvetræning hos Tommerup Idrætsforening. Foreningen går meget op i rummelighed, og er kendt for at lytte til hvad de kan gøre, for at gøre oplevelsen bedre for foreningens medlemmer. I Tommerup Idrætsforening kan du også samle badmintonketcheren op, eller bordtennisbattet, lære at skyde treere som Steph Curry, gå til dans eller gymnastik, du kan endda kombinere dem med vand og teste dig selv af til vandgymnastik og ikke mindst, kan du give den gas med staven til Floorball. Tommerup Idrætsforening har en masse fede ting at byde på, ikke mindst et væld af dygtige og hårdtarbejdende frivillige. Så hvorfor ikke udnyttet mulighederne? Hvis du er mere til udendørslivet kan du prøve kræfter med spejderlivet i Tommerup KFUM. Spejderlivet kan nemt beskrives med fine ord, men vi anbefaler at du i stedet for oplever det, hos Tommerup KFUM. Skal det derimod være hårdt men lærrigt, så kan du prøve kræfter med den koreanske kampsport Taekwondo i SOO-BAK Tommerup Taekwondo.

Små 7 km fra Tommerup finder vi Skalbjerg og Skalbjerg Boldklub. Foreningen tilbyder en masse gode muligheder såsom gymnastik, spinning hvis man vil svede og smide coronafedtet, pluskilo træning hvis man er til høj puls og endnu højere humør i godt selskab og ikke mindst blid Mindful Yoga. I Skalbjerg Boldklub er der plads til dem der vil det seriøse, dem der vil smide lidt kilo, begynderne og dem der bare ønsker kvalitetstid med børnene.

Lidt udenfor Assens finder vi Ebberup, som udover skøn natur, også har et væld af tilbud. Her kan du snøre skoene og løbe eller power-walk med de andre i Ebberup Løbeklub, give den gas til springgymnastik eller almindelig gymnastik i Ebberup Gymnastikforening.

Det er en velbevaret hemmelighed, men i Vissenbjerg kan man finde en lille del af Japan, i form af Vestfyn Aikikai. Her kan du træne: Aikido, Aiki-toho, Jodo, Kyudo, Judo og Seitei laido. Hos Vestfyn Aikikai fokuseres der på dannelsesaspektet af japansk budo, så det kræver seriøsitet og engagement at være med. Hvis du er knap så meget til kampsport og Japan, men mere til skydning med gevær og pistol, kan du melde dig ind i Vissenbjerg Skytteforening. Hvis du gerne vil skyde, men er tættere på Haarby end på Vissenbjerg, så kan du gå til skydning i Haarby skytteforening med hele famillien. Hvis du alligevel befinder dig i Haarby, så kan du meget passende prøve dig selv af til rollespil i Fantasiverden. Her kan du lærer en masse om rollespil, som er mere end live rollespil. Her møder du entusiastiske frivillige som brænder for alle aspekter af rollespil.

Ikke så langt fra Haarby finder vi Glamsbjerg, som blandt andet huser Vestfyns Golfklub. Her kan du prøve dig selv af på golfbanen, og få træning uanset hvilket niveau du spiller golf på. Hvis du vil have lidt mere fart over feltet, kan du både gå og løbe med Glamsbjerg Motion. Er du derimod mere end vandhund end landkrabbe, så kan du få pulsen op til AquaFitness i Vestfyns Svømmeklub som har til huse i Glamsbjerg.

Har du base i Assens, eller har du intet i mod en køretur for at komme til sport, kan du kaste dig over Multimotion Assens. Her kan du gå til Powerwalk, racercykling og løb. I Assens kan du derudover finde din indre Aretha Franklin frem og synge med resten af Assens Gospelkor. Vil du tag kegler på en anden måde, kan du teste dig selv af hos Assens Bowling Club.

Af andre spændende muligheder i Assens Kommune kan nævnes Gotved hos FOF, QiGong hos AOF Center Odense og Lyengar Yoga også hos AOF Center Odense. Der er altså rigeligt med muligheder for at dyrke motion eller sig selv i Assens Kommune, og fælles for alle foreningerne, er at de mangler lige netop dig.
Foreningerne i Assens Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Fritidsaktiviteter, Foreningsliv og Sportsgrene i Assens Kommune

Assens Kommune er en skattekiste af fritidsaktiviteter, et pulserende foreningsliv og et imponerende udvalg af sportsgrene. Uanset om du er en aktiv voksen, en nysgerrig børn eller bare ønsker at være en del af det lokale fællesskab, er der utallige muligheder at udforske og engagere sig i.

Foreningslivet i Assens Kommune er en integreret del af samfundet. En bred vifte af klubber og foreninger tilbyder en mangfoldighed af aktiviteter, der spænder lige fra kulturelle begivenheder til frivilligt arbejde og sportslige udfoldelser. Uanset dine interesser og lidenskaber, vil du finde en forening, der passer til dig.

Assens Kommune har stolte traditioner inden for musik, dans, teater og kunst, og der er adskillige foreninger dedikeret til at fremme og dyrke disse kreative discipliner. Assens Musikforening er et blomstrende fællesskab af musikelskere, hvor talentfulde musikere kan mødes og optræde ved forskellige arrangementer rundt omkring i kommunen. Uanset om du er en ivrig amatørmusiker eller en professionel, vil du finde et dynamisk og støttende miljø inden for musikken.

For sportsentusiaster tilbyder Assens Kommune et væld af muligheder. Assens Sportsklub er et populært mødested for sportsinteresserede, der tilbyder et bredt udvalg af sportsgrene for både børn og voksne. Uanset om du er til boldspil som fodbold eller håndbold, ønsker at udfordre dig selv i tennis eller er fascineret af fitness og motion, vil du finde de rette faciliteter og træningsmuligheder i kommunen. Klubberne byder på træning, kampe og sociale arrangementer, der giver dig mulighed for at fordybe dig i din favoritsport og samtidig være en del af et fællesskab af ligesindede.

Assens Kommune har også et særligt fokus på at tilbyde fritidsaktiviteter for børn. Uanset om dine børn har lyst til at udforske nye sportsgrene eller ønsker at deltage i kreative workshops, er der rigelige muligheder for dem. Sportsklubberne tilbyder børnetræning, hvor de kan dyrke deres sportslige talenter og udvikle sig i et sjovt og støttende miljø. Der er også forskellige kreative workshops og aktiviteter, der giver børnene mulighed for at udfolde deres kreativitet og lære nye færdigheder.

Uanset om du er en voksen, der ønsker at dyrke dine interesser og engagere dig i det lokale fællesskab, eller om du har børn, der ønsker at udforske nye aktiviteter og sportsgrene, vil Assens Kommune imødekomme dine behov. Det brede udvalg af fritidsaktiviteter, det blomstrende foreningsliv og det alsidige sportslige tilbud gør det muligt for enhver at finde en meningsfuld og berigende fritidsaktivitet i Assens Kommune.

Fritidsaktiviteter i Assens Kommune

Assens Kommune byder på et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for børn, voksne og familier. Uanset om du er interesseret i kreativ udfoldelse, sport, eller kulturelle begivenheder, er der noget for enhver smag. Kommunen har en rig foreningskultur, der understøtter et aktivt og engageret fritidsliv for alle dens indbyggere.

Foreningslivet i Assens Kommune

Assens Kommune er stolt af sit blomstrende foreningsliv, der spænder bredt og inkluderer en bred vifte af klubber og foreninger. Uanset om du er interesseret i musik, dans, teater, frivilligt arbejde, eller andre fællesskaber, vil du helt sikkert finde noget, der passer til dine interesser. Foreningerne i Assens Kommune arbejder målrettet på at skabe et levende og dynamisk samfund, hvor der er plads til alle.

Klubber og foreninger i Assens Kommune

Assens Kommune kan prale af et omfattende udvalg af klubber og foreninger, der dækker et bredt spektrum af interesser. Uanset om du er interesseret i sport, friluftsliv, kunst, eller noget helt fjerde, er der helt sikkert en klub eller forening for dig. Her er nogle af de mest populære klubber og foreninger i Assens Kommune:

Assens Musikforening: Hvis du elsker musik, kan du blive en del af Assens Musikforening. Her kan du udforske din musikalske passion sammen med andre talentfulde musikere og optræde ved forskellige arrangementer i kommunen.

Assens Sportsklub: Assens Sportsklub er et multinationalt sportscenter, der tilbyder et bredt udvalg af sportsgrene for både børn og voksne. Uanset om du er interesseret i fodbold, håndbold, tennis eller fitness, kan du finde den rette træning og kampe her.

Assens Frivilligcenter: Hvis du ønsker at gøre en forskel i samfundet, kan du deltage i Assens Frivilligcenter. Her kan du engagere dig i forskellige sociale og velgørende aktiviteter, der støtter lokale initiativer og hjælper dem, der har brug for det.

Fritidsaktiviteter for voksne i Assens Kommune

Assens Kommune er dedikeret til at tilbyde et rigt udvalg af fritidsaktiviteter specielt til voksne. Uanset om du ønsker at deltage i en fitnessklub, tage på vandreture i naturen eller deltage i kreative workshops, er der masser af muligheder at vælge imellem. Her er nogle af de populære fritidsaktiviteter for voksne i Assens Kommune:

Fitnessklubber og motionscentre: Der er flere fitnessklubber og motionscentre i Assens Kommune, der tilbyder moderne faciliteter og forskellige træningsprogrammer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du finde det perfekte træningssted til dine behov.

Naturvandringer og friluftsliv: Assens Kommune er beriget med smuk natur, der er perfekt til vandreture og friluftsliv. Du kan udforske de idylliske skovområder, nyde de maleriske søer og deltage i guidede ture, der giver mulighed for at opleve den rige natur og dyreliv i området.

Fritidsaktiviteter for børn i Assens Kommune

Assens Kommune har også et bredt udvalg af fritidsaktiviteter specielt designet til børn. Kommunen værdsætter børns trivsel og udvikling og tilbyder derfor et væld af sjove og lærerige aktiviteter. Her er nogle af de populære fritidsaktiviteter for børn i Assens Kommune:

Sportsaktiviteter: Assens Kommune har et stort udvalg af sportsklubber, der tilbyder træning og kampe til børn i forskellige aldre. Uanset om dine børn er interesserede i fodbold, håndbold, gymnastik eller svømning, kan de finde en klub, hvor de kan udøve deres sportslige passioner.

Kreative workshops: Kommunen arrangerer også forskellige kreative workshops, hvor børn kan udfolde deres kreativitet og lære nye færdigheder. Det kan omfatte alt fra tegning og maling til håndarbejde og musikundervisning.

Sport i Assens Kommune

Assens Kommune tilbyder et væld af sportsmuligheder for både børn og voksne. Uanset om du er interesseret i boldspil, kampsport, vandsport eller individuel træning, vil du finde det i Assens Kommune. Her er nogle af de mest populære sportsgrene i kommunen:

Fodbold: Fodbold er en elsket sport i Assens Kommune, og der er flere fodboldklubber, der tilbyder træning og kampe til spillere i forskellige aldersgrupper og niveauer.

Svømning: Assens Kommune har flere svømmehaller, hvor både børn og voksne kan deltage i svømmeundervisning og motionssvømning. Svømning er en fantastisk måde at holde sig i form og nyde vandaktiviteter.

Tennis: Tennisentusiaster vil blive begejstrede for de tennisbaner, der findes i Assens Kommune. Her kan både nybegyndere og erfarne spillere dyrke deres tennisfærdigheder og deltage i turneringer og sociale arrangementer.

Hvad kan man gå til i Assens Kommune?

Assens Kommune byder på et væld af fritidsaktiviteter, foreninger og sportsgrene. Uanset om du er interesseret i at deltage i klubber og foreninger, engagere dig i frivilligt arbejde eller dyrke en bestemt sport, vil du finde et rigt udvalg af muligheder i Assens Kommune. Udforsk det brede udvalg af fritidsaktiviteter og vær en del af det aktive og engagerede fællesskab, der kendetegner Assens Kommune.

Ofte stillede spørgsmål om Foreningsliv og Fritidsaktiviteter i Assens Kommune

Hvis du søger svar omkring foreningslivet og hvilke fritidsaktiviter du kan finde i Assens Kommune, kan du højst sandsynligt finde dit svar her. Derudover kan du vælge at booke dig en gratis prøvetrænning hos din lokale idrætsklub og prøve deres sportsgren af.

Hvordan kan jeg finde en forening eller klub, der passer til mine interesser i Assens Kommune?

Assens Kommune har et rigt foreningsliv med mange forskellige klubber og foreninger. Du kan udforske kommunens hjemmeside, hvor du finder en oversigt over de forskellige foreninger. Vi anbefaler dog altid at tilmelde dig en prøvetræning først for at få en fornemmelse af aktiviteten og se, om det passer til dine interesser og niveau.

Hvad er fordelene ved at deltage i foreningslivet i Assens Kommune?

Foreningslivet i Assens Kommune giver dig mulighed for at være en del af et engageret fællesskab, hvor du kan dyrke dine interesser og møde mennesker med samme passion. Du vil have adgang til træning, kampe, workshops og sociale arrangementer, der beriger dit liv og giver mulighed for personlig udvikling.

Hvad hvis jeg ikke har nogen erfaring inden for den valgte sport eller aktivitet?

Mange foreninger og klubber i Assens Kommune byder både begyndere og erfarne medlemmer velkommen. Du behøver ikke at have nogen tidligere erfaring inden for aktiviteten. Tilmeld dig en prøvetræning, hvor du kan lære grundlæggende teknikker og få en fornemmelse af aktiviteten. Trænerne og andre medlemmer vil være der for at hjælpe og guide dig i processen.

Hvordan tilmelder jeg mig en prøvetræning i en forening eller klub?

For at tilmelde dig en prøvetræning anbefales det at kontakte den pågældende forening eller klub. Du kan finde deres kontaktoplysninger på Assens Kommunes hjemmeside. Ved at deltage i en prøvetræning får du mulighed for at møde trænere og medlemmer samt få en fornemmelse af aktivitetens niveau og om det passer til dine interesser.

Hvad er prisen for at deltage i en forening eller klub i Assens Kommune?

Priserne for deltagelse i foreninger og klubber kan variere afhængigt af aktiviteten og det enkelte forenings retningslinjer. Det er bedst at kontakte foreningen direkte for at få oplysninger om medlemskabsgebyrer og eventuelle andre udgifter, der kan være forbundet med deltagelse.

Hvad er aldersgrænsen for at deltage i foreningsaktiviteter?

Aldersgrænsen for at deltage i foreningsaktiviteter varierer afhængigt af den specifikke aktivitet og foreningens retningslinjer. Nogle aktiviteter kan være åbne for alle aldre, mens andre kan have en minimumsalder. Vi anbefaler at kontakte foreningen direkte for at få oplysninger om aldersgrænser for den ønskede aktivitet.

Er der sociale arrangementer eller events i foreningerne?

Mange foreninger og klubber i Assens Kommune arrangerer sociale arrangementer og events for deres medlemmer. Dette kan inkludere fester, turneringer, udflugter og andre sociale aktiviteter, der styrker fællesskabet og skaber en sjov og inkluderende atmosfære. Hold øje med foreningens nyheder og opdateringer for at få information om kommende arrangementer.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.