Om Tommerup Boldklub

Klub alias: TBK

Klub CVR: 29661006

Tommerup Boldklub er en klub, som har stor fokus på alle spille lige fra de aller mindste til de helt gamle. Vi sætter stor vægt på det sociale sammenhold.

I Tommerup Boldklub går vi op i vores medlemmer. Vi mener, at fodbold er mere end bare fodbold, og lægger derfor stor vægt på, at de forskellige hold har socialt sammenhold udover træning og kamp. Det kunne f.eks. være spisning og hyggeaften i vores fine klubhus eller en tur med holdet ud at se Superliga.
Vi lægger stor vægt på, at vores træning er for alle, uanset niveau. Vi vil være i stand til at omfavne alle, så man ikke føler sig overset.

Alle vores børnetrænere tilbydes UEFA licensuddannelse, så de kommer med en viden om, hvordan man kan gøre træningen sjov, anderledes, lærerig og samtidig udviklende.
Vores flotte kunstgræsbane gør også, at vores hold kan træne udendørs hele året rundt, imens flere af de mindre hold blander vintermånederne med både udendørs og indendørs træning. For tiden er vi i gang med en større renovering, som betyder at vi snart kan vise to nye og flotte omklædningsrum, som kan bruges af alle klubbens hold. Faciliteterne i Tommerup Boldklub er derfor helt i top for en landklub at være.

Vi bestræber os på, at have et stærkt sammenhold i hele klubben, på tværs af de forskellige årgange. At være en del af Tommerup Boldkub, betyder også at du bliver en del af et stort fællesskab.
I vores flotte klubhus, finder holdene diverse muligheder for socialt samvær, bl.a. med vores fjernsyn og projekter, så man kan se Champions League eller andet sammen med sit hold, spille bordtennis, bordfodbold, terninger og generelt bare hygge sig med klubbens forskellige hold. Vi har en målsætning om, at vores cafeterie skal være åbent til hver hjemmekamp og stævne, så her får du mulighed for at købe lidt snacks og sodavand.

Det stærke sammenhold, betyder også, at mange af vores ungespillere i dag, enten hjælper til som dommer eller træner på yngre hold, så de kan give deres viden og læren videre.

I Tommerup Boldklub tilbyder vi fodbold til alle aldersgrupper startende fra cirka 4-års alderen og opad. Vi har desuden både pige- og drengehold for de mindste årgange.

Tommerup Boldklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune