Om Tommerup Vandpolo

Klub alias: TSK

Klub CVR: 48403719

Vandpolo klubben med plads til alle!

Vores værdier
Vandpolo er for alle og en hver. Tommerup Vandpolo har udviklet sig til at være en relativt stor afdeling i Tommerups Svømmeklub, hvor der lægges stor vægt på at der skal være plads til alle. Der vil være mulighed for at konkurrerer på fornuftigt niveau, hvor vores hold årligt kæmper om de danske mesterskaber, samt tager vi hensyn til dem som ønsker at spille for at have det sjovt. Men fælles for alle hold fra U11 til senior, at det gode sammenhold er i højsædet - hvilket også kommer til udtryk på vores mange weekend- og udlandsture. At være ny spiller hos Tommerup Vandpolo vil være som at have været en del af holdet i mange år, man vil få en varm velkomst og vi ønsker at endnu flere skal få øjnene op for vandpolo.

Lidt om spillet i svømmehallen.
Vandpolo er en holdsport som foregår i vand, hvor to hold befinder sig på en banen med hver sit mål. Holdene spiller mod hinanden med det formål at score flere mål end modstanderholdet og vinde kampen der varer over 4 perioder. Spillet foregår i vandoverfladen, hvor man enten svømmer crawl for at komme frem eller træder vande for at holde sig oven vande. Derudover træder man også vande, når man skal aflevere til sine medspillere eller skyde på mål, som alt sammen kun må foregå med én hånd. I ungdomsrækkerne spiller man på mixhold, men i seniorrækkerne adskiller man kønnene, da de fysiske forhold bliver for store.

Succes hos Tommerup Vandpolo
Vores seniorhold er nogle af landets bedste og vi ønsker hvert år at konkurrer om mesterskabet, der også jævnligt er havnet i Fyrtårnet Tommerup pokalskaber. Seneste i slutningen af 2021 var Tommerups dame og herre hold i Bellahøj Svømmehal for at spille henholdsvis om guld og bronze. Og det blev også til 2 sejre for de to hold, der kunne rejse hjem med metal i kufferten.

Fokuspunkter for individet
Vi bruger meget tid på ture og turneringer idet det styrker spillernes venskab og holdenes sammenhold og sammenspil. Vores erfaring er, at disse venskaber fortsætter udenfor vandpoloen og ind i deres voksne liv. Vi ønsker ikke mindst at udvikle spillernes sportslige evner, ligger det os ligeså meget på sinde at styrke og udvikle individets sociale og menneskelig kompetencer. Vi ved, at forældrenes opbakning og at de ligeledes ønsker at blive en del af fællesskabet omkring vandpoloen betyder en stor del for børnene.

Når det så er sagt, er vandpolo også en sport hvor mange ønsker at blive så god som ens evner rækker, hvilket vi også tager hånd om. Gennem tiden har vi sendt mange kvindelige og mandlige spillere afsted på landholdstjeneste, hvilket vi er utrolig stolte af og fortsat ønsker at gøre i fremtiden.

Tommerup Vandpolo er en i sandhed definitionen på et socialt, sundt og sjovt foreningsliv miljø. Vi står altid klar til at hjælpe hinanden på tværs af hold og årgange, samt sidder klar med kampråb og klapsvaler når andre TSK'er er i vandet for at kæmpe om sejren. Det er altid et mål at gøre individet bedre, men det handler i bund og grund om at alle trives og vi skaber det bedste sammenhold, så man har lyst til at komme til træning og med på ture.

Vi håber du eller dit barn har lyst til at prøve vandpolo af os hos, så garanterer vi en varm velkomst og et godt socialt fællesskab i vente.

Vandpolo i Tommerup

Tommerup Vandpolo har aktive vandpolo hold her: Fyrtårn Tommerup (Tallerupvej 85). Holdene træner mandage, tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 15 årige.

Tommerup Vandpolo har følgende vandpolo hold i Tommerup.

Fyrtårn Tommerup (Tallerupvej 85):
Vandpolo U15 | Mandage, kl. 19:40 - 20:30
Vandpolo U15 | Onsdage, kl. 19:20 - 20:30
Vandpolo U13 | Mandage, kl. 18:40 - 19:40
Vandpolo U13 | Onsdage, kl. 18:00 - 19:20
Vandpolo U11 | Mandage, kl. 18:40 - 19:40
Vandpolo U11 | Onsdage, kl. 18:00 - 19:20
Mini-vandpolo | Tirsdage, kl. 17:00 - 17:45

Tommerup Vandpolo har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune