Om Kom og dans Højfyn og Vestfyn

Klub alias: KOD Højfyn og Vestfyn

Klub CVR: 41782846

Vi danser Swing og Rock`n Roll

Kom og lær at danse Swing og Rock’n’Roll og nyd den livsglade musik fra 60’erne og frem.
Vi er en gruppe mennesker i alderen 15år til 80år, der kan lide at danse til livsglad musik. Swing og Rock’n’Roll er en super fed dans, der er meget let at lære.
I foreningen Kom og Dans har vi ikke fast dansepartner, så du lærer at danse med alle på holdet og bliver en del af et sjovt og socialt miljø.
Vi lægger vægt på danseglæde og hyggeligt samvær. Dansen bygger på dansetrin med variationer inden for Swing og Rock’n’roll.
Udover den ugentlige undervisning er der i løbet af året forskellige dansearrangementer så som danseøveaftner, minidans og endagskurser. Her kan man møde dansere fra de andre hold og dansere fra andre lokalforeninger af Kom og Dans Danmark, ligesom medlemmer af Højfyn og Vestfyn er velkomne til at deltage i andre lokalforeningers arrangementer.
Dansen er for alle, og alle er velkomne, singler som par.
Vi anbefaler, at du danser i flade, glatte sko.

Kursuspris inkl. halvårligt medlemskontingent:
fra 25 år: 600 kr.
under 25 år: 300 kr.
den pris dækker over 12 undervisnings gange á 1 time og 15 min. samt medlemskontingent.

Begyndere har desuden mulighed for at deltage de to første undervisningsgange gratis, før man skal tilmelde sig sæsonen. Disse introaftener bliver afholdt:
Tirsdag i Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg.
Torsdag i Glamsbjerg Hallen, Mågevej 7, 5620 Glamsbjerg. Begge aftener begynder introen kl. 18.30 og varer ca. en time, hvorefter der er fri dans,

Foreningen er vært for en kop kaffe/the til 21.00. Kom i flade og glatte sko og hav evt. en vandflaske med.

Vi optager nye dansere i januar og august. Se mere om gratis prøvetimer m.m. under menupunktet “Kom med” og få et kig på de forskellige dansestile under menupunktet “Hold” – “Hold og danseformer
Der danses tirsdag i Vissenbjerg og torsdag i Glamsbjerg.

Kom og dans Højfyn og Vestfyn har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune