Om Tommerup HK

Klub alias: THK

Klub CVR: 37950157

Håndbold på Højfyn. Først klubben - så holdet - så den enkelte.

Siden 1903 – det siger vist alt!

Tommerup Håndbold Klub har eksisteret i flere generationer og gennem alle årene været et oplevelsesrigt og sportsligt godt miljø at være en del af.

Klubben har løbende fornyet sig til den moderne forening, som den er i dag med tilbud indenfor kerneområdet håndbold samt andre aktiviteter. Alt sammen fordi man har turdet stille forventninger til hinanden og ikke blot været tilfreds med status quo. Dette udtrykkes bl.a. i en af klubbens kerneværdier: ”Først klubben, så holdet, så den enkelte”.

Vi har hjemmebane i Fyrtårn Tommerup og er en håndboldforening med hold lige fra U4 (Trille Trolle) og til Oldboys.
Du kan læse mere om klubben og få et indblik i klubbens mange aktiviteter her på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Tommerup Håndbold Klub – som spiller, som træner, i udvalg/bestyrelse eller som forælder.

Tommerup HK er en traditionsrig dansk håndboldklub fra Tommerup på Vestfyn godt 20 kilometer fra Odense, der i sæsonen 2020/21 spiller i 3. division hos herrerne. Den seneste højeste placering var i 2011/2012, da man i 2. division sluttede på en 10. plads. I 2013 rykkede holdet ned fra 2. division til 3. division, hvor man har ligget siden. I seneste sæson 2021/2022 sluttede holdet på en 10. plads i 3. division og rykkede derfor for 1. gang i 25 år ud af 3. division.

Tommerup HK samarbejder med naboklubben Vissenbjerg GIF om håndbold for de 15-19 årige i samarbejdet HF Højfyn. Ungdomsholdene træner både i Tommerup og Vissenbjerg.

Klubbens største kamp i nyere tid var i marts 2011, da holdet i 1/16 finalen i pokalturneringen mødte AG København i en kamp overværet af 2014 tilskuere i Odense Idrætshal. Gæsterne stillede med spillere som Mikkel Hansen, Kasper Hvidt og Joachim Boldsen. Tommerup HK var foran 1-0 og med til 8-8 små tyve minutter inde i kampen - og led et hæderligt nederlag på 23-35.

Tommerup HK har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune