Om BK Vestfyn

Klub alias: BKV

Klub CVR: 31820464

Vi er en klub der vægter sammenhold og forskellighed højt, hos os er alle velkommen. Vi har 2 herre hold, dame hold, old boys, samt et børnehold.

Vi er en lille klub, der siden 2017 kun har haft fremgang. Folk spiller hos os fordi vi går rigtig meget op i sammenhold, alle nye medlemmer skal føle sig velkommen fra start. Plus vi godt kan lide at gøre lidt ekstra, vi har som de eneste på vestfyn en maskot Tubi, som nærmest er mere kendt end klubben på de sociale medier så som Tiktok, Facebook og Instagram. Vi har også fået lavet grafitti i vores klubhus, som også giver en rigtig god fodbold stemning. Vi har på nuværende tidspunkt to herre hold, et første hold der lige er rykket i serie 3, plus vores talent hold. Vi har også et damehold der spiller 7 mands i c rækken. Vi har et hygge Old Boys hold, der spiller med i lokal turnering. Samt vi har et ny opstarte børnehold med blandet piger og drenge i alderen 8-11 år. Vi holder til i Turup nær Assens, så kom endelig forbi og se hvem vi er, hvem ved måske Tubi kigger forbi.

Fodbold i Assens

BK Vestfyn har aktive fodbold hold her: Turup Stadion (Kærvangen 35). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder i alderen 16+ årige.

BK Vestfyn har følgende fodbold hold i Assens.

Turup Stadion (Kærvangen 35):
Fodbold For Damer | Tirsdage, kl. 19:00 - 20:30

BK Vestfyn har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune